Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
raider: Tým lvlovaním v Boneyarde si myslel vracanie sa k Deathclawom bez zabitia ich matky?
nuke: Najprv som si myslel, že Stealth boy je niečo výnimočné - jediný som našiel v Kráteri a druhý v náhodnom stretnutí s zou obriou stopou. Zabudol som, že v Katedrále ho majú všetci Nightkini... tam som Stealth boyov našiel toľko, že som sa nimi mohol zayspať, takže som stratil dôveru v jeho využiteľnosť...
nuke: Najprv som si myslel, že Stealth boy je niečo výnimočné - jediný som našiel v Kráteri a druhý v náhodnom stretnutí s zou obriou stopou. Zabudol som, že v Katedrále ho majú všetci Nightkini... tam som Stealth boyov našiel toľko, že som sa nimi mohol zayspať, takže som stratil dôveru v jeho využiteľnosť...
Yachiko:ano,myslel som tychto paracov.Inak zistil som ze ak som chcel v Hube(ineho obchodnika som neskusal) predat ten stealth boy tak stale predavac hovoril ze moja ponuka nie je dobra a pritom cena niekolko krat prevysovala tovar co som chcel kupit (asi nejaky bug) 

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
To sa stáva pri všetkom, čo je už parciálne vybité (stealth boy, detektor pohybu a geiger counter... ) je to bug.raider píše:Yachiko:ano,myslel som tychto paracov.Inak zistil som ze ak som chcel v Hube(ineho obchodnika som neskusal) predat ten stealth boy tak stale predavac hovoril ze moja ponuka nie je dobra a pritom cena niekolko krat prevysovala tovar co som chcel kupit (asi nejaky bug)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c: To ti bohužel neřeknu, jelikož zrovna Fallout nemám instalnutý. Jsou tu ale tři možnosti:
1. Tuhle verzi nemám (jestli je to ale ta nejnovější -. což zřejmě je, tak to asi padá)
2. Nějakým podivným patchem byla chyba opravena
3. Ani jednou ze třech hraní Falloutu jsem nedovolil geckonům na mě začít plivat oheň
Každopádně mi ta hra nespadla, tím jsem si jistej...
1. Tuhle verzi nemám (jestli je to ale ta nejnovější -. což zřejmě je, tak to asi padá)
2. Nějakým podivným patchem byla chyba opravena
3. Ani jednou ze třech hraní Falloutu jsem nedovolil geckonům na mě začít plivat oheň
Každopádně mi ta hra nespadla, tím jsem si jistej...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Jo, tak to bude asi ta třetí možnost - než Melchior přivolá Fire Geckos, tak to docela trvá (tj. nesmíš ho mezitím zabít, a přitom se zbavit těch Deathclaws co přivolá
) - no ale celkově se vyplatí nechat ho vyvolat úplně všechno - máš za to skoro 15 000 expů (jen se ti gekoni musí zabít co nejdřív - což není problém, když jsi od něj daleko) 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: