Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- M.O. 007
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mňamky anebo oblíbená jídla
A polský bigos, to je nejlepší zelňačka na světě
Bůůůů... já to neměla číst, teď budu mít deprese z tý hrozný diety...

Bůůůů... já to neměla číst, teď budu mít deprese z tý hrozný diety...

Život je jako bonboniéra, Foreste...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-a letošní cukroví - (asi 20 druhů pečeného, 1 pečeno nepečený, 2 nepečené) a slanoví (2 druhy, možná tři) je hotovo
hurá
- ale kdo bude dělat ten ""vánoční úklid?

- ale kdo bude dělat ten ""vánoční úklid?

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zmiesat vlassky, alebo parizsky salat s pikantnym, alebo feferonkovym... totizto tie dva salaty nemaju majonezu a ani kusok masa... Takze zmiesanim vznikne lahoda :)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
Gyros.
Dávám si ho téměř pravidelně při Sobotních odchodech z Viper Klubu. :)

Dávám si ho téměř pravidelně při Sobotních odchodech z Viper Klubu. :)
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- dnes chléb se sádlem a cibulí (pane jo, že mi ale po dlouhé době přišel k chuti
)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Já mám rád škvarkové sádlo a na něj nakrájené uvařené vajíčko, lehce posolit a na jaře a vlétě jemně nasekanou cibulkou. To je moje oblíbená variace na téma chléb se sádlem.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit Sr. - škvarkové sádlo s vajíčkem? To jsem tedy ještě nezkoušel. A ač nejsem stoupencem přehnaně zdravé výživy, tak mi to připadá jako slušná cholesterolová bomba:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- tak takhle to neznám (jen ve variantě s máslem), asi to zkusímNeferit Sr. píše:Já mám rád škvarkové sádlo a na něj nakrájené uvařené vajíčko, lehce posolit a na jaře a vlétě jemně nasekanou cibulkou. To je moje oblíbená variace na téma chléb se sádlem.

- Neferit Sr.
- Sigilan
Vyzkoušej. Je to velmi dobré. Ono se to taky dá udělat takto.
250gramový kelímek namletých škvarků
4 uvařená vajíčka,
20 deka jemně nakrájených okurků sterilovaných
jednu středně velikou cibuli, najemno nasekanou
všechno smíchat v robotovi do pěny a nakonec ručně v míchat na kkostičky nákrájená vajíčka. Dochutit solí a plnotučnou hřčicí. Na čersvý chleba je to dobrý šupec.
JInak babička dávala na chleba domácí sádlo - to je samo o sobě velmi dobré a na to jemně natřela hořčici a nakrájela okurek. Primitivní ale opět je to dobrý gáblík.
4 uvařená vajíčka,
všechno smíchat v robotovi do pěny a nakonec ručně v míchat na kkostičky nákrájená vajíčka. Dochutit solí a plnotučnou hřčicí. Na čersvý chleba je to dobrý šupec.
JInak babička dávala na chleba domácí sádlo - to je samo o sobě velmi dobré a na to jemně natřela hořčici a nakrájela okurek. Primitivní ale opět je to dobrý gáblík.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- jsem doma
jen já to znám jako škvarkovú paštiku (ale z čerstvými vajíčky a krátce sterilovat), moc, moc dobré ( a kápie v ní udělá taky dobrou službu)
- chleba se sádlem a pikantní hořčicí je dobrota (i když ten můj na mně kouká jak na marťana, kdykoliv to vidí...
)

- chleba se sádlem a pikantní hořčicí je dobrota (i když ten můj na mně kouká jak na marťana, kdykoliv to vidí...

- Neferit Sr.
- Sigilan
Jo to znám. Ale my maskovaní ufouni s tím nenecháváme zdeptat. Pokud jsme dokázali zvládnou meziplanetární let a následnou domestikaci na Zemi tak nějaký pohled nás nerozhodí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Až na to mixování do pěny (zvrhlé, podle měNeferit Sr. píše:Vyzkoušej. Je to velmi dobré. Ono se to taky dá udělat takto.
4 uvařená vajíčka,
všechno smíchat v robotovi do pěny

Když už mluvíme o pomazánkách - klasická tvarůžková (předpokládám, že znáte a konzumujtete taktéž): na kostičky nakrájet tvarůžky a cibuli a smíchat s rozměklým máslem a mazat na chleba

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
... a pak týden nevycházet ven, nutno dodat.sevencreature píše:Když už mluvíme o pomazánkách - klasická tvarůžková (předpokládám, že znáte a konzumujtete taktéž): na kostičky nakrájet tvarůžky a cibuli a smíchat s rozměklým máslem a mazat na chleba