Stěžuju si na svoji rodinu

to prostě není možný, já musím být adoptovaná
Třeba včerejšek - ráno jsem sica byla u pc já, jenomže jsem měla instrukce v kompu do ničeho nerýpat, takže jsem se mohla maximálně brouzdat po netu, což, pokud si člověk nemůže aspoň zapnout hudbu, docela o ničem. Pak k tomu dojde brácha, sedí u toho od jedné adi do osmi, instaluje programy a dělá hovadiny. Když mě k tomu konečně zase pustí (což bylo jenom díky tomu, že už mi prostě docházela trpělivost a tak jsem na něj aplikovala jeho oblíbenou metodu minutového upozorňování, že už by měl vypadnout), tak se mi během tří minut začal komp kvůli několika virům hroutit, protože ten pablb nenainstaloval antivir

což se dávalo dohromady další hodinu, protože ve snaze komp vyčistit jsem musela nechat třikrát projet test

a když se k tomu konečně zase dostanu, tak si zase máti řekne, že je na čase to vypnout - zrovna v okamžiku, kdy jsem se chystala sledovat Pool finále

a pak se mi celá rodina diví, že jsem nevrlá a vzteklá - ale jak mám být jiná, když absoulutně neberou zřetel na to, co chci já? nj, já vlastně letos nematuruju

, jak jsem na to mohla zapomenout
A aby toho nebylo málo, tak se ani nedostanu na BWL forum, páč mi to furt háže "Generic loader", čehož následkem se mi pouzavírají všechny okna s rozjetým internetem a naskakuje mi AVGčko