Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis: Zvykej si :lol:

Já si pro změnu stěžuju na to, že nám zas blbne komp a tak se bude muset zas přeinstalovat systém :evil: To už je, ksakru, jak u blbejch na půdě :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuji si na svůj notebook - život by byl o TOLIK jednodušší, kdyby měl laptop 3 USB namísto 2 :-?
Takhle do něj můžu zapojit ADSL modem, ale už ne klávesnici a myš zároveň, takže musím vždycky nepříjemně volit :-(
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis: Kup si hub 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief píše:Stěžuji si na svůj notebook - život by byl o TOLIK jednodušší, kdyby měl laptop 3 USB namísto 2 :-?
Takhle do něj můžu zapojit ADSL modem, ale už ne klávesnici a myš zároveň, takže musím vždycky nepříjemně volit :-(
Já mám na notebooku čtyři a jeden mi pořád přebývá.. :twisted: ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Stěžuju si na svoji rodinu :evil: to prostě není možný, já musím být adoptovaná :evil:

Třeba včerejšek - ráno jsem sica byla u pc já, jenomže jsem měla instrukce v kompu do ničeho nerýpat, takže jsem se mohla maximálně brouzdat po netu, což, pokud si člověk nemůže aspoň zapnout hudbu, docela o ničem. Pak k tomu dojde brácha, sedí u toho od jedné adi do osmi, instaluje programy a dělá hovadiny. Když mě k tomu konečně zase pustí (což bylo jenom díky tomu, že už mi prostě docházela trpělivost a tak jsem na něj aplikovala jeho oblíbenou metodu minutového upozorňování, že už by měl vypadnout), tak se mi během tří minut začal komp kvůli několika virům hroutit, protože ten pablb nenainstaloval antivir :twisted: což se dávalo dohromady další hodinu, protože ve snaze komp vyčistit jsem musela nechat třikrát projet test :twisted: a když se k tomu konečně zase dostanu, tak si zase máti řekne, že je na čase to vypnout - zrovna v okamžiku, kdy jsem se chystala sledovat Pool finále :twisted: a pak se mi celá rodina diví, že jsem nevrlá a vzteklá - ale jak mám být jiná, když absoulutně neberou zřetel na to, co chci já? nj, já vlastně letos nematuruju :twisted: , jak jsem na to mohla zapomenout :think: :snooty:

A aby toho nebylo málo, tak se ani nedostanu na BWL forum, páč mi to furt háže "Generic loader", čehož následkem se mi pouzavírají všechny okna s rozjetým internetem a naskakuje mi AVGčko :twisted:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Neferit: Tomu říkám den blbec. Nj brouzdat po netu a nemít antivir (resp. Ad aware apod.), to je jako kudlou do zad.
Jinak ten problém s PC jsem vyřešil tak, že jsem si pořídil svůj vlastní... :-D
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Koveras: nj, jenomže já bych si se svými "příjmy" počítač pořídit nemohla :-( ach jo, já fakt musím být adoptovaná :roll:

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Koveras píše:Nj brouzdat po netu a nemít antivir (resp. Ad aware apod.), to je jako kudlou do zad
Nemám antivir ani spyware, jsem na netu 24/7 a na sebemenší problém jsem nenarazil 8-)

EDIT: Stěžuju si na NWN: HotU - je to buzerace hráče :evil:

Je tam strašně moc předmětů, takže mám zaplněnou většinu inventáře a 6 Bags of Holding a nechci to prodat, protože kvůli nějaké pochybné "vyrovnanosti" hry :roll: nebo co ti úchylní autoři omezili obchodníky aby maximální cena, za kterou koupí předmět od hráče byla 15 000 (v momentální kapitole, kde se nacházím). Takže čekám na další kapitolu (kde je limit 50 000) a už mě to pomalu štve (jo, mám sice maximálně vylepšenou zbraň a 1 500 000 drobných ve zlatě :wink: ale peněz není nikdy dost, že? :lol:)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Bah... zdechla mi graficka karta, takze ted jedu pres nejakou prehistoshitickou Sis. A nechteji mi naskocit Windows, takze mam pusteny Linux z CDcka...

:-x
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Neferit píše:ráno jsem sica byla u pc já, jenomže jsem měla instrukce v kompu do ničeho nerýpat, takže jsem se mohla maximálně brouzdat po netu
:shock: wau - tak tenhle postup mi přijde 'malinko' špatný... (ale to už jste asi zjistili :mrgreen:)
...V kompu do ničeho nerýpat ani muziku nemoci pustit, ale na net ano..? lol
Eh - potom se tedy nedivím, že máte pořád nějaké problémy se systémem :lol: (nic ve zlém samozř ;-))

Jinak si stěžuji na MP v Halo, jelikož se nám ho vůbec po LANu nepodařilo rozeběhnout :evil:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuju si velmi výrazně na Alzasoft, předraženého a neochotného prodejce šmejdů, a zároveň na své špatné vztahy s veškerou elektronikou...
Při restartu notebooku tento odmítl několikrát po osbě naběhnout - začal hučet, ale k nabíhání Biosu už nedošlo. Dělal to už včera a předevčírem. Nápadně to připomíná obtíže s deskou, kterými mě častovalo sotlní PC poslední 2 roky :-(
Vážně uvažuju, že když už půjdu po neděli do Alzasoftu reklamovat autorádio, MP3 přehravač a základní desku, přiberu s sebou i ten notebook (beztak z něj už chvíli samy od sebe odpadávají kusy plastu!)... :-(
A už nikdy na Alzasoftu nic nekoupím! :evil:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ajantis: Zrejme si mal velku smolu ohladne Alzasoftu a ja zas mozno az prilis velke stastie aby som si uvedomil, ze nie sme v Japonsku (co sa elektroniky tyka), pretoze som u Alzasoftu kupoval urcite viac ako 10 veci a vsetky bez problemov ficia. :twisted:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak už mám sice svůj počítač zase doma, ale pro změnu mi nefunguje USB hub :-(
Sice se (prý úspěšně) nainstaloval, ale cokoliv do něj zapojím, nefunguje :-(
(V zásuvce ho mám zapojený též)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief píše:(V zásuvce ho mám zapojený též)
Důležitá poznámka :!: :lol:

A měli z tebe v Alzasoftu radost :?: ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi: ále, jdu do toho Alzasoftu až ve čtvrtek...
Prostě jsem si tady u nás v servisu za 1080 kč koupil novou desku. Aspoň mi ji tam šoupli a teď je budu moci otravovat s každou blbostí, když jsem jejich zákazník 8-)
A tu vyreklamovanou (čert ví co to bude) prodám...

(ta důležitá poznámka byla pro pár místních rejpalů ;-) )
Zamčeno

Zpět na „Archivy“