A co vy, jaký je váš nej western ? Je to některý z výše jmenovaných, nebo snad některý z dolarové trilogie a nebo nějaký úplně jiný film?
A co klasické Mayovky, taky jste je v dětství tak milovali?

Moderátor: sevencreature
Já mám docela rád jen ty základní 3-4, ty další už jsou často jen opakování stejného děje se stejnými herci v jiném prostředí (jen u záporáku se mění jména postavKOFi píše:Zfilmované Mayovky taky ujdou, ale jsou na můj vkus moc dlouhé (po hodině mě většinou přestávají bavit) a navíc je vždycky dávají v takovém časovém sledu, že celkově nevytvářejí žádný souvislý děj (i když právě toto jistě není jejich účel)..
Tohle jsem neviděl, není to od Jarmusche?Ajantis píše:- dá se za western považovat Dead man? Jestli ano, tak je to nejlepší western všech dobWould you have any tobbaco?
Jj, je to od něj. A hraje tam Johnny DeppAlieN píše:Tohle jsem neviděl, není to od Jarmusche?
Dík za nabídku ale nemusíš, mrknul jsem se jen tak zběžně na DC++ a hned jsem to našel, takže si to stáhnuAjantis píše:Pokud bys výslovně chtěl, můžu Ti to vypálit a vzít na PISS. Rozhodně je to jedinečný zážitek, byť klasický western to nejspíš nejni.
Tak tohle už se jako western asi opravdu označit nedáAjantis píše:Jo a chystám se na Zkrocenou horu
To si pišAlieN píše:A co klasické Mayovky, taky jste je v dětství tak milovali?