BG2: ToB: Příběh jednoho magora
BG2: ToB: Příběh jednoho magora
Co mě dostalo, je tahle brutální chyba v Throne of Bhaal: pokud začarujete na Viekanga děs, tak se teleportuje ze Saradushe a unikne smrti. Takže z bhaalových dětí nepřežije jenom charname. 

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AFAIK se stejně rozplácne o tu neviditelnou bariéru, takže příběh zůstane nenarušen.Adieu píše:Co mě dostalo, je tahle brutální chyba v Throne of Bhaal: pokud začarujete na Viekanga děs, tak se teleportuje ze Saradushe a unikne smrti. Takže z bhaalových dětí nepřežije jenom charname.
Žralok, který štěká, nekouše.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
He?Killdozer píše:kdyz se zeptate obycejnyho Faerunce, kdo je nejslavnejsi hrdina v dejinach, rekne ze Drizzt

drake127: Jj, asi se opravdu rozplácne -

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To chce trochu představivosti - on se teleportuje pryč, ale v cestě mu stojí magická bariéra. Už je pryč, takže tobě se to může zdát jako dobře splněný quest. Ovšem on do svého cíle nikdy nedorazí. A tomu, že ti hra (její engine) nenapíše, že zemřel, nepřikládám žádnou váhu.Adieu píše:drake127: Nemyslim. O tu se rozplácne ten zlodějíček, ale Viekang akorát omdlí, a stejně jako v Trhově zmizí... Kdyby po něm zbyla mrtvola, tak neřeknu, ale on ani ten výpis nenapíše, že zemřel.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Teď nevím, ale jak je ten zloděj, co má prsty v ztrátě knihy kouzel, můžete mu zatajit existenci baruéry a nechat ho rozplácnout se. Můj záporňácký charakter to sice udělal, ale teď si nemůžu vzpomenout, jestli jsem mu obral mrtvolu, mám ale dojem, že jo
. Takže by tam teoreticky měla zůstat i Viekangova mrtvola. Nu což, holt nedodělek.

Feed your head
Já vidím jako problém to, že v Saradushi se nemůžete teleportovat (což se ukáže u toho zloděje, který na místě zemře), kdežto Viekang se dostane ven, protože zmizí a ve městě není. A to, že se teleportoval k Yaga Shurovi - to je poněkud malá šance, vždyť se může objevit kdekoli na Faerunu. Asi jako vyhrát ve sportce popravu.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: No popravdě mě taky tenhle problém zaujal - ale bral jsem to tak nějak, že když autoři tvrdí, že jsi poslední Bhaalspawn, tak to Viekang asi nepřežil
Tj. taky se mi zdálo, že to přežil a nikde není specificky řečený opak... *7c pokrčí rameny*

Tj. taky se mi zdálo, že to přežil a nikde není specificky řečený opak... *7c pokrčí rameny*
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Já si myslim že kdyby třeba Yang-Sura uklouzl po banánový slupce tak by zničil polovinu Sarudashe.JenKlídek píše:chybí mi tam pocit beznaděje kdy už je jasný že umřete a najednou se něco stane a to vás zachrání(nepřítel uklouzne po banánovy slupce apod)

Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power