Jak už jsem na sebe dříve prozradil, tak tuhle reality show víceméně sleduju, i když poslední dobou toho začínám docela litovat - na jednu stranu je sice moc fajne a chválihodný, že v rámci VV vybrali od diváků na smskách cca patnáct mega pro děti s leukémií, na druhé straně ale fakt lituju většinu těch lidí, kteří ve vile jsou, bo způsob vedení téhle show ze strany Primy se stává čím dál tím víc zvrácenější..
Reality show VyVolení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Reality show VyVolení
Pro velký "úspěch" do Měděné Čelenky zařazuji i tohle téma a netrpělivě očekávám vaše názory..
Jak už jsem na sebe dříve prozradil, tak tuhle reality show víceméně sleduju, i když poslední dobou toho začínám docela litovat - na jednu stranu je sice moc fajne a chválihodný, že v rámci VV vybrali od diváků na smskách cca patnáct mega pro děti s leukémií, na druhé straně ale fakt lituju většinu těch lidí, kteří ve vile jsou, bo způsob vedení téhle show ze strany Primy se stává čím dál tím víc zvrácenější..
A taky nesnáším Pergnerovou

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 4.10.2005 23:16, celkem upraveno 1 x.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal už na starém foru, vyvolenými jsem byl částečně postižen během pobytu v lázních, kde se na to díval spolubydlící (naštěstí jsem ho pak překecal, že je lepší chodit do hospody :) ), takže vím, co kritizuju. Ale spíš než sama "úroveň" tohoto typu zábavy, kde prý má být všechno "jako u nás doma" mě děsí lidi, co tím projdou. Bohužel podle mě bude do vánoc pobíhat po vlastech českých pár exhibicionistických úchylů myslících si o sobě, že jsou něco víc a dávajících to tvrdě najevo. Podle toho, co sem tam zahlédnu v bedně, jsou už nadobro odtržení od reality, uzavření ve svém vlastním umělém světě magořiny :)
zas musis chapat ze kdyz to je v primym prenosu tak ona na ne musi chvat-nedockavi divaci - holt role moderatoraKOFi píše:josh: No kdyby se mnou mluvila tak, jako mluví s lidma ve vile, tak bych ji zčerstva poslal někamPořád to její "rychle, úplně bleskově, co nejrychleji" apod. a taky to její okřikování - prostě hrůza
![]()
http://www.baldursgate.ic.cz - web o Baldur´s Gate 1, 2