Nebudu zakladat nove tema, ale zaroven chci zkritizovat tactics. Ja jsem si ho dal, protoze ho spousta lidi tady doporucovalo (ze si to bez nej nedovedou predstavit a tak, ale jsem naprosto zklamany. Melo by se to jmenovat spis cheating&frustration ne? To neni o zadne taktice, taky tomu odpovidaji ty rady okolo, kde se operujeme s kouzlama na 8.,9.levelu. Ja mam ted postavy okolo levelu 12, na dvacetkrat jsem se protrapil s Mae Varem, dvacetkrat jsem loadoval nez jsem zahnal pri prvnim kontaktu v hrobce Bodhi, a jednoho licha jsem zabil tak rychle, ze nestacil dat ty poradace. Jinak si proti tem improved potvoram ani neskrtnu a nemyslim si, ze je to chyba moji hry. Drak mi zabiji postavy jednou ranou, ted jsem zkusil ten barak na moste, jak se tam clovek dostane pomoci rogue stone a nepredvedu tam nic. NIC. Hned ten prvni lich na sebe sesle nevidane hafo ochran a v druhe vterine na me poradac s dvema vadnutimi. Cekal jsem vylepsenou zasobu kouzel, nebo vyssi levely, ale tohle je sprosty nedodrzovani zakonitosti hry. Vetsina tehle improved kreatur sesila vsechno ihned, zadne zpozdeni a ma v poradacich 20veci. Jo, az budu na 30.urovni, tak si asi ani neskrtnou, ale zatim me to sere, protoze tohle neni zadnej zajimavej boj, nemuzu zkouset ruzny varianty, proste to zacne a kdyz neni kam ustoupit, tak koncim...
Jediny, co beru, ze tactics asi zlepsuje hru v pozdejsich fazich, ale na to snad staci to druhy (ascension nebo jak) do ToB. Odebirat ho zatim nebudu, protoze normalne na nejtezsi obtiznost jsem hral naposled a chtel jsem zkusit novou vyzvu, ale nenadchlo me to. Musim jit dal a ke spouste veci se pak budu vracet...