Toto téma jsem založil, kvůli Paris Hilton.......
to, že se vidala na pěveckou dráhu je sice hezké,
ale nemusí všem dokazovat že neumí zpívat!!!!
Hudební propadáky
Moderátor: sevencreature
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja bohuzial ano. Po 20 sekundach pozerania jej klipu, som si najprv hovoril, ze co je to za sprosta krava, a ona to bola Paris Hilton(no presne som trafil).
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Hvězdička s bohatými rodiči, která si usmyslela pěveckou kariéru není nic nového ani překvapujícího. Pouze se divím tomu, že se v tom celém pochybném projektu angažoval i šikovný producent Scott Storch. Řekl bych, že tenhle člověk si již vydobyl slušné jméno a o peníze také nouzi nemá. Ale jak se zdá, prachy nesmrdí... 

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Guns N' Roses- My World
&##&>@>#@> zakoncenie genialneho albumu Use Your Illusion II je necakane, o tom ziadna, ale zabera jednak miesto nikdy nevydanej piesni Crash Diet, ktora jej aj napriek katastrofalnej kvalite dema neskutocna a nikdy mi nedojde, preco tak uzasnu vec nevydali, a podruhe je to asi najhorsia piesen vsetkych dob- anzto nieco tak neskutocne strasneho bez seriozneho vedeckeho vyskumu asi zlozit nejde...
By the way- Paris som pocul... bohuzial Vh1 ma tu chybu, ze obcas pusta aj taketo sracky, tak som si vychutnal celych pat sekund, kym som stihol vyhrabat spod papierov ovladac...
&##&>@>#@> zakoncenie genialneho albumu Use Your Illusion II je necakane, o tom ziadna, ale zabera jednak miesto nikdy nevydanej piesni Crash Diet, ktora jej aj napriek katastrofalnej kvalite dema neskutocna a nikdy mi nedojde, preco tak uzasnu vec nevydali, a podruhe je to asi najhorsia piesen vsetkych dob- anzto nieco tak neskutocne strasneho bez seriozneho vedeckeho vyskumu asi zlozit nejde...

By the way- Paris som pocul... bohuzial Vh1 ma tu chybu, ze obcas pusta aj taketo sracky, tak som si vychutnal celych pat sekund, kym som stihol vyhrabat spod papierov ovladac...
Naposledy upravil(a) Elessar dne 27.8.2006 14:51, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dlouhá léta jsem si myslel, že nemůže být nic horšího než Britney Spears.Ale to co předvádí Paris Hilton je do nebe volající
Heh, nedávno jsem slyšel Gábinu Partyšovou...to je taková česká Paris

Heh, nedávno jsem slyšel Gábinu Partyšovou...to je taková česká Paris

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...