Invex 2006

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Zrovna jsem na Invexu.
Je jasne videt ze cela vystava jde do haje - davy malych deti, novinek a zajimavych veci naproste minimum a obrovske mnozstvi stanku tu nemaji co delat (proc ma proboha na veletrhu informacnich technologii stanek jakasi realitka, noviny, a nebo pekarna? :eh: )
V game hall jsem jeste nebyl a vubec se mi tam nechce :-? (snad aspon nejake levne hry a filmy nakoupim)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

AlieN píše:Zrovna jsem na Invexu.
Je jasne videt ze cela vystava jde do haje - davy malych deti, novinek a zajimavych veci naproste minimum a obrovske mnozstvi stanku tu nemaji co delat (proc ma proboha na veletrhu informacnich technologii stanek jakasi realitka, noviny, a nebo pekarna? :eh: )
V game hall jsem jeste nebyl a vubec se mi tam nechce :-? (snad aspon nejake levne hry a filmy nakoupim)
Mno jo, na Invexu se už podruhé neukážu. Jediné, co mě tam naposledy zaujalo, byl stan Microsoftu, ve kterém jsem dostal Platform SDK a pokecal tam s jedním chlapíkem o .NETu. A pak vlastně ještě přednášky antivirových společností byly docela zajímavé.
Žralok, který štěká, nekouše.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

AlieN: nj, po loňsku jsem definitivně usoudil, že nemá cenu tam už vůbec jezdit. A koukám, že jsem se nemýlil...
Loni, a to jsem tam byl v ty neveřejné dny, tam snad stálo zato pouze zincenované modelkovské focení, jedna hosteska a koblihy v občerstvení...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN píše:Zrovna jsem na Invexu.
Invex už je v háji pěkných pár let - takhle vypadal už když jsem tam byl poprvé (jako malé dítě :-) ) asi před 8mi lety. A poučil jsem se, proto už tam nepáchnu nikdy více.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Loni to jeste docela uslo.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN píše:Loni to jeste docela uslo.
Poprvé i podruhé se mi tam taky celkem líbilo, protože jsem neměl srovnání s Invexem v době jeho slávy. Ale potřetí, počtvrté... čím dál horší, naposled jsem tam byl asi 3 roky zpět a byla to katastrofa. No a co jsem četl, stále se víc a víc zhoršuje.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Kde jsou ty časy, kdy byl Tomb Raider na Invexu horká novinka... :cry: To už je tak dávno... Stárnem :lol:

Jinak - stěžuju si na Invex - protože snad každá firma tam vyslala všechny své Product Managers :evil: Takže dozvědět se nějaké podrobnosti o zboží je v tyhle dny peklo :evil:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

To je zajímavý a přitom mi kolegové hlásily, že na Invexu žádný pořádný firmy nejsou. :-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já na Invex nechodím už cca 4 roky..a ani tehdy to za moc nestálo. Navíc je v Brně díky tomu 4x tolik revizorů, co tam bývá normálně, opravdu moc hezký bonus. :-?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Na invexu jsem byl naposledy roku 2002, kdy jsem usoudil že to nemá cenu, jde vážně do háje...
Vampiria:Tramvají jsem na invex jezdil z nádraží (i zpět) vždy načerno a nikdy mě nechytli :-P Odvážnému štěstí přeje...nebo žeby se revizorovi nechtělo do tlačenice :think: :?:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Zakat: Oni vychytrale nelezou do nacpaných jedniček, ale do všech ostatních tramvají ano. :-?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

sevencreature píše:Jinak - stěžuju si na Invex - protože snad každá firma tam vyslala všechny své Product Managers :evil: Takže dozvědět se nějaké podrobnosti o zboží je v tyhle dny peklo :evil:
njn, bavil jsem se s manikem u stanku s Armed Assalut (jedina nova hra na Invexu) a moc jsem se toho nedozvedel :-?

Vlasak: jj hostsky a modelky jsou tu porad pekne :mrgreen:
Proste Invex uz se neda brat jako veletrh informacnich technologii, ale jako zabavni park.
Jestli pojedu priste tak to udelam jako jeden znamy - vezmu hafo kamosu, vodarku, nejake to piti a cely invex nam bude delat jen kulisu pro poradnou party :twisted: :lol:

A ted si jdu zahrat Burnout, vypada to na poradne arkadove zavody (kam se hrabe NFS) a jako jedina hra na XBOX360 ma lepsi grafiku nez prumerna PC hra.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

AlieN: o Burnoutu jsi prve neříkal :-P Tak to měním názor - jestli tam je Burnout, tak to je jistě lepší Invex než loni ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Já tam byl včera (zadarmo samozřejmě), a i tehdy tam byla spousta lambrusco uživatelů. Stánků je tam málo a nic pořádného, naštěstí jsem tam letos neviděl stánky McDonaldu a KFC... Možná jsem se po nich příliš nedíval.... Jediné plus tedy zůstává, že jsem sehnal Bard's Tale za 200, HOMAM 3 Complete za 150 a Diablo+Starcraft+datadisc+Warcaft2 za 500...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

No na invexu sem byl tak 3 roky z5 a nak me to neuchvatilo... jen si pamatuju ze se tam dalo hrat IWD2... ne ze bych se teda k tomu dostal... kazdopadne se mi to libilo a hned se si ho za tezkej peniz predobednal... jo, to byly casy :cry:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“