Zato se mi moc líbí HK-47. Je moc roztomilý. Při mém odmítnutí darování lékárničky nějaké wookijské nule mne pochválil a tázal se, zdali nejsem droid,

Moderátor: Ajantis
BTW - mě ze začátku též vadil, ale pokud právě ty rozhovory s ním jen neodklikáš, tak to není tak úplně špatné. Na příběh s jeho ženou jsem si vzpomněl při rozhovoru (LS) s Bastilou na StarForge.Ajantis píše:Jolee je jediná NPC, u které jsem se občas přistihl, že dialogy pouze odklikávám a myšlenkami jsem někde jinde.
Ten dědek je nesnesitelný a k tomu blázen, mám podezření, že ho snad tvůrci zamýšleli jako nějakou parodii.
Jedna stačila. Mission mi bylo lehce líto, ale jinak je to závěrečné účtování bezva.Ajantis píše:Bohužel u mne stěží přijde s tím, že oberu chudou vdovu o pár jejích posledních zlatých či seberu dítěti bonbon... Mnohem větší demonstrací mé Temné Síly jsou události typu závěrečného zúčtování na Unknown Worlds - jooo, tomuhle říkám parádní pocit z moci, pro tohle jsem všechny ty nekalosti dělal. Jen škoda, že tam podobných situací není víc...