http://www.baldurdungeon.wz.cz/navod.htm

) apod. A vůbec - potvory bych psal s malým začátečním písmenem. Zbytečně to sráží dojem z jinak velmi dobře odvedené práce. Tady bych ti doporučil, budeš-li mít na to čas a chuť, vzít si k ruce zdejší překladové klíče - jsou tam přeložené prakticky všechny nestvůry a místopisné názvy.
 ) apod. A vůbec - potvory bych psal s malým začátečním písmenem. Zbytečně to sráží dojem z jinak velmi dobře odvedené práce. Tady bych ti doporučil, budeš-li mít na to čas a chuť, vzít si k ruce zdejší překladové klíče - jsou tam přeložené prakticky všechny nestvůry a místopisné názvy.

Problém mi to nedělá, nic zas tak hroznýho jsem snad neřekl... A že je černý podklad/bílý písmo nejhorší kombinace ke čtení, to ti řekne každej očař. Ale je mi to fakt jedno, byl to prostě jen návrh...Mecker píše:Herald: No nevím, mě se to nezdá špatné na čtení, kombinace je podle mě dobrá a klasická. Ale každý to vnímá jinak. A předělávat to nebudu (to bych musel pak všude). Pokud to někomu dělá problém, tak ať si to skopíruje a změní sám.
No jo no, máš pravdu, ale promě to není otázka pár minut, ale několika hodin. A Siki (dělal se mnou na webu, hlavně tyhle věci) se už neangažuje.sevencreature píše:Jo, vzhled bych chtěl vylepšít - třeba i "title=" bys mohl doplnit. Globální změna je otázka pár minut
 Máš pravdu, ale pro mě je to prostě dobré, ale mohl bych teda udělat pár úprav.
 Máš pravdu, ale pro mě je to prostě dobré, ale mohl bych teda udělat pár úprav.