Problém s CD 2

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět
Vesman
Sigilan

Problém s CD 2

Příspěvek od Vesman »

mám originál PT ze Score, nainstaloval jsem ho a i úspěšně spustil, ovšem mám bvěhem hraní problém, nedělá mi problém přecházet mezi čtvrtěmi, ovšem když se pokusím vstoupit do některé budovy, upozorňuju, že se to stává jen u některých, tak mi hra vyhodí hlášku, ať do mechaniky vložím CD 2...i když už tam je

dá se s tím něco dělat, nebo si mám rovnou sehnat crack?
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Mno, zkus nejdřív překopírovat CD2 do adresáře hry a příslušně opravit torment.ini (tj. změnit cestu CD2-CD4 do správné složky).
Žralok, který štěká, nekouše.
Vesman
Sigilan

Příspěvek od Vesman »

tak už je to v poho, zapomněl jsem dodat, že to po mě chtělo, abych vložil CD do mechaniky f:, ovšem já mám mechaniku i:, takže ani nebylo potřeba kopírovat cd2 na disk, stačilo jen přepsat cestu v torment.ini
Lukfi
Sigilan

Re: Problém s CD 2

Příspěvek od Lukfi »

Tak jsem zkopíroval CD2 na disk a upravil Torment.ini, ale pořád to po mě chce vložit CD.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Lukfi píše:Tak jsem zkopíroval CD2 na disk a upravil Torment.ini, ale pořád to po mě chce vložit CD.
To bude chtít vždy, ale během hry to už z něj nebude nic načítat (jen se testuje přítomnost jednoho souboru na CD).
Žralok, který štěká, nekouše.
Lukfi
Sigilan

Příspěvek od Lukfi »

Aha, no mě šlo právě o to, aby se nemusela roztáčet hlučná mechanika. Takže řešení poskytl DaemonTools :)
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“