17. pražský srázek 11. listopadu
Moderátor: yenn
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
17. pražský srázek 11. listopadu
Kdo bude přítomen? Já nejspíše ano (opět se zpožděním).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Doufám, že mi to vyjde. Zběžný odhad pravděpodobnosti - 90%

Přineseš něco do kuchyně?yenn píše:Kdo bude přítomen? Já nejspíše ano (opět se zpožděním).

Naposledy upravil(a) Tokkar dne 7.11.2005 9:43, celkem upraveno 1 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Jab: bookneš to zase? Chtělo by to hlavně ten salónek - jestli nás bude víc než minule (což asi že jo, protože bůhví kolik
), tak by to bylo ještě horší, než když se v Nosfu zpívalo
Jestli nám ho neudaj, možná by stálo za to zaspekulovat nad houmrovským "konferenčním sálem"
Ale vim, tam zas nemaj ty vaše kvasničáky 

Jestli nám ho neudaj, možná by stálo za to zaspekulovat nad houmrovským "konferenčním sálem"

No, vzhledem k tomu, co mi minule řekla bych zkusil raději rovnou toho Houmra. Ve větším počtu lidí to je asi nejlepší řešení. A granát taky neni špatnej. Navíc ty poličský kvasnice stejně chutnaj jako normální pivo.Vlasák píše:Jestli nám ho neudaj, možná by stálo za to zaspekulovat nad houmrovským "konferenčním sálem"Ale vim, tam zas nemaj ty vaše kvasničáky

Jab: Stejně mi přijde divný, že ten jejich salónek dávají všanc až při počtu 20+. Nehodil sis tehdy náhodou málo na Diplomacy?
Hmm, koukám, že já taky hodil málo... tentokrát na Luck - Houmr je plnej
Mohli bychom zkusit Rudolfa (tam, jak jsme tehdy šli nárazově), tam maj taky salóny. Ale taky plný...
Mno... se zachováním srazové kompatibility na JzP... můžem zkusit U císaře (takový normál; nemají stránky, telefon mají; nemám odhad, jak tam bývá v pátek plno), nechvalně proslulého Lorda (i když, tam by asi byl klid
), anebo U dědka - ač název nenapodívá, jde to noblesnější (ceny, prostředí i výběr), salón tam mají: http://www.udedka.cz/
Víc toho kolem JzP na vlastní kůži asi neznám...
Holt, asi nakonec nepohrdnem místem v Polici
Anebo mám zkusit něco ze tří posledně zmíněných?

Hmm, koukám, že já taky hodil málo... tentokrát na Luck - Houmr je plnej

Mohli bychom zkusit Rudolfa (tam, jak jsme tehdy šli nárazově), tam maj taky salóny. Ale taky plný...

Mno... se zachováním srazové kompatibility na JzP... můžem zkusit U císaře (takový normál; nemají stránky, telefon mají; nemám odhad, jak tam bývá v pátek plno), nechvalně proslulého Lorda (i když, tam by asi byl klid

Víc toho kolem JzP na vlastní kůži asi neznám...
Holt, asi nakonec nepohrdnem místem v Polici

Tokkar: klid, to je jen nějaká podivná "lokální" Vinohradská náhoda
No, v dosahu JzP je pak ještě ta pizzerie, jak jsme tam taky jednou byli cestou z Nosfu (byl jsem tam třikrát, pokaždé docela ok, velké stoly), napadá mě Celebrity café (afaik bez salónu) a pak hodně z dosahu, Legenda u pavláku (tam sice salón je, ale troufl bych si říct, že už obsazenej): http://www.ilegenda.cz/
Taky bych se zítra mohl zeptat Quasita, ten se v okolí JzP vyzná víc než kdokoli, ale to už bude asi pozdě něco rezervovat...
Pokud nikdo nemá nějaký tajný trumf, nechal bych Polici, nebo něco tu zmíněného (jen pokud by tam bylo volno)...
Stavím na tom, že sraz na JzP - měnit stanoviště se mi moc nechce, takhle mi to všechno hezky časově vychází

No, v dosahu JzP je pak ještě ta pizzerie, jak jsme tam taky jednou byli cestou z Nosfu (byl jsem tam třikrát, pokaždé docela ok, velké stoly), napadá mě Celebrity café (afaik bez salónu) a pak hodně z dosahu, Legenda u pavláku (tam sice salón je, ale troufl bych si říct, že už obsazenej): http://www.ilegenda.cz/
Taky bych se zítra mohl zeptat Quasita, ten se v okolí JzP vyzná víc než kdokoli, ale to už bude asi pozdě něco rezervovat...
Pokud nikdo nemá nějaký tajný trumf, nechal bych Polici, nebo něco tu zmíněného (jen pokud by tam bylo volno)...
Stavím na tom, že sraz na JzP - měnit stanoviště se mi moc nechce, takhle mi to všechno hezky časově vychází