Možná jsem to jen nějak dostatečně nepochytil, ale to ho nesmím používat vůbec?
P.S. Neva, Asteroth už je mrtvej a já v dalším levelu (kde je opět Asteroth jako by nic

Moderátor: sevencreature
Dvě jednotky se nevešly k žádnému dalšímu hrdinovi. Musel bych je nějak složitě předávat, tak jsem je prostě vzal sebou. Beztak není problém je oživit...sevencreature píše:Hmm, na tom screenshotu s Asghanem to vypadá, jako by ti někdo umřel - nebo jsi chodil jen sám s hrdinou a bez jednotek?![]()
Tak je tomu tak. Ale stejně si nejsem jist, zda se to vyplatí více než lich. Přec jen je lich nejlepší střelec zabírající jedno políčko. A navíc má smysl je mít ve skupině dva. Což znamená jen vykopnutí Shade (/specter,ghost), jejíž paralýza sice není špatná, ale zasáhnout 6 jednotek najednou mi přijde účelnější...sevencreature píše:Jab: Už ani nevím - možná pro celou skupinu, mám ten dojem
J, smrtka to je (nebo vlkodlak ještě). Taky celkem pěkná věcička...sevencreature píše:Já jsem je používal primárně pro uzdravování kostlivců. Vzhledem k tomu, že moje postava byla vždycky mág (tj. zasahuje všechny nepřátelské jednotky), tak jsem zásahy nějak zvlášť neřešil. I když už nevím, co jsem používal v kombinaci s se Smrtkou (či jak se ta jednotka imunní vůči fyzickým útokům jmenuje).
J, ty další dvě rasy asi přidá případný datadisk. Nicméně zrovna trpaslíky jsem moc nežral a nemrtví byli sice cool, ale příběh měli celkem stupidní.