Nejlepší tvorba Sigilského fóra

Zde se soustřeďují různí pouliční umělci města Sigilu a prezentují tu svá expresionistická, dekadentní a avantgardní veledílka.

Moderátor: Sadako

Která tvorba se vám nejvíce líbí?

NPC jak je neznáte
7
23%
Je těžké být hrdinou...
4
13%
Vyassaultujem a všechny rozassaultujem!!!
14
47%
Trocha poezie by ce-v
0
Žádná hlasování
Parodie na poezii
0
Žádná hlasování
Fallout - second war
5
17%
Zerthova cesta
0
Žádná hlasování
Brak
0
Žádná hlasování
Moje oči
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 30

crovax en-vec
Sigilan

Nejlepší tvorba Sigilského fóra

Příspěvek od crovax en-vec »

Teď začíná Mortal Combat! Co vy na to? Pokud to některým moderátorům přijde nevhodné, můžou to klidně smazat.

Já, jelikož jsem soudný člověk, nebudu hlasovat pro sebe. Takže naskýtají se tři podle mě nejlepší kandidáti: Vampiriiny NPCčka, Nef a její parodie BG a LordArianův Fallout (musel jsem to říct, ať nejni naštvaný :lol: :lol: :lol: ). Tyhle mě zaujali nejvíce. A nakonec, po kratším zauvažování... volím Nef. Takže sry Vampi i Ariane... Nef se její povídka povedla... I když o chlup před vámi... ;-) Ale vy můžete mít jiný názor...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

To si asi jediný,koho(prý) SW zaujal. Beztak si ho ani nikdo nepřečet,je to moc dlouhé...jinak volím tvoje dílo
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
crovax en-vec
Sigilan

LordArian: určitě ne... Jestli je to dlouhé, tak co mám říkat já :-D . Je to dobře napsané avšak neříkám, že je to nějak uchvatně zpracované, přece jenom psát podle něčeho je dost o hubu... A přece to děláš hlavně pro sebe, ne? ;-)
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Souhlasím s tebou ale Fallout je delší-stači si ho hodit do wordu a mrknout na počet znaků...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jelikož mi přijde trapné dávat hlas sama sobě, dala jsem celkem logicky hlas své konkurenci :lol: . Dala jsem crovaxe, jeho Ljúk, Pralinka, UNKNOWN a další jsou prostě bomba (hlavně poslední jmenuvaný/nejmenovaný)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak u mňa to je určite NPC ako ich nepoznáte - premyslené, takmer Freudovské anlýzy NPC... :lol:
Aj keď paródia na fantasy a sci-fi všeobecne - "Vyassaultujem a všechny rozassaultujem!" NPC skutočne šliape na päty...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já nehlasuji, nic jsem nečetla a svoje si nepamatuju (a pro sebe by hlasovali leda tak komunisti, že :twisted: ) :-D ale až budu mít na to klid, tak si vás jednak všechny přečtu a druhak nějaké další NPC dodám - jsem teď v novém působišti a myšlénky mi krouží tak různě, ale rozhodně bohužel ne u BG..
Naposledy upravil(a) Sadako dne 24.8.2006 4:55, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Hlasuji pro Vyassaultujem a všechny rozassaultujem!, u něj jsem se zasmál tak jak už dlouho ne. (akorát jsem se potom citil trochu jako magor, ono přece jen vypadá dost divně, kdy že se ve školní učebně najednou smíchy složíte pod stůl :-D ).
Ale i ostatní dílka jsou velmi dobré (já chci pokračování :-) ).
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

No když jsi psal o souboji crowaxi -e.v., rozumel jsem tomu tak, ze ten souboj bude probíhat slovy a perem. Dost si me zklamal, kdyz si vytahnul hlasovaní.

Takze hlasuji pro Fallout - second war.
Zdá se, že L.A. nehodla sve ctenare napinat do nekonecna a slusne je zasobuje pokracovanim sveho dila.

Jen připomínka L.A.
Odděl prosím te komentáře do nějakého extra threadu jako to maji ostatní.
Hned tak budeme vědět, žes napsal další pokračování.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tokkar píše: Jen připomínka L.A.
Odděl prosím te komentáře do nějakého extra threadu jako to maji ostatní.
Hned tak budeme vědět, žes napsal další pokračování.
A jak to mám podle tebe udělat?? Já nejsem dabus...Ale napíšu Vampirii. A díky za hlas...
crovax en-vec
Sigilan

Tokkar: Že jsem zklamal zrovana tebe mě skutečně mrzí. Upřímně jsem na začátku očakával výhružné PM a následné smazání tohoto topicu. Jsem holt soutěživý typ a také jsem chtěl vědět jak by moje šílenost obstála ve srovnání s mnohem inteligentnějším humorem Vampi či Nef, nebo s Arianovým seriózním Falloutem.. Takže sry..

Komentáře mě vážně potěšili. Děkuju. Moc často nemívám pocit, že jsem udělal něco užitečného. Nemám teď poslední dobou náladu vůbec na nic, ale asi se pustím do díla, ať vás nenapínám.. ;-) Útěchou pro vás zatím může být to, že další část bude 2-3x rozsáhlajší než předchozí..

Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

ce-v: Však už se všichni těšíme 8-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Dávám hlas Falloutu.
Je to čtivé, charakteristiky (hlavně prostředí) jsou velmi dobré - jak to říct - ta místa prostě vidím :), příběhu zatím taktéž nemám co vytknout a jak už se zmiňoval Tokkar - celkem pravidelná dodávka 'nového zboží' je taky velké + Tím spíše, že ač textu přibývá - kvalita se nesnižuje...
Jen tak dál Ariane Obrázek
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
crovax en-vec
Sigilan

tohle arianovi zavidim, protoze ja neumim tak dobre popsat okoli. stavim to vsechno spise na rozhovorech.

arian: a pry nikdo to necetl. wink. so, well done, man.

Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

crovax en-vec: popisování okolí je vážně asi moje nejsilnější stránka.Však zas neumím jiné věci,které zvládají jiní-třeba psát legrační povídky...
Odpovědět

Zpět na „Lazzova akademie bujné rozladěnosti“