jaký vybavení používat? jakou partu vytvořit? nějaký tipy a tripy? jaký kit používat? prostě mě zajímají názory na tohle povolání...
Řekla bych, že bard by to měl asi složitější - není to plnohodnotný mág ani bojovník, píseň nejspíš taky není úplně senza.Kong Bao-tan píše:Nemám to odzkoušené, ale v BG2 by to asi šlo...
A v BG1? Když to zatím jde za solo mága, tak proč by nešel Bard?
Píseň je na prd - toje jasný. Ale právě to, že není ani bojovník, ani mág a zároveň je od každýho kousek, by nemuselo být špatné... až dohraju mága, tak to zkusím ... (vlastně né, ještě mě čeká IWD1, 2 a Panescape - tak teda pak...Neferit píše:Řekla bych, že bard by to měl asi složitější - není to plnohodnotný mág ani bojovník, píseň nejspíš taky není úplně senza.
Myslím, že by u toho rozhodovalo i to, jestli by se hrálo s módama.Kong Bao-tan píše:Píseň je na prd - toje jasný. Ale právě to, že není ani bojovník, ani mág a zároveň je od každýho kousek, by nemuselo být špatné... až dohraju mága, tak to zkusím ... (vlastně né, ještě mě čeká IWD1, 2 a Panescape - tak teda pak...)
Asi by musel dělat všechny možný i nemožný questy, aby se dostal na vysokou úroveň a pak by to bylo asi ještě jednoduší než za mága.Neferit píše:Řekla bych, že bard by to měl asi složitější - není to plnohodnotný mág ani bojovník, píseň nejspíš taky není úplně senza.Kong Bao-tan píše:Nemám to odzkoušené, ale v BG2 by to asi šlo...
A v BG1? Když to zatím jde za solo mága, tak proč by nešel Bard?
a páč levluje rychle, tak by to možná problém nebyl. Priblém by však nastal v BG v otázce brnění? Kdyby měl brnění, tak nemůže kouzlit a když ho mít nebude...Assassin píše:Asi by musel dělat všechny možný i nemožný questy, aby se dostal na vysokou úroveň a pak by to bylo asi ještě jednoduší než za mága.
...Tak si ho vykouzlíKong Bao-tan píše:a páč levluje rychle, tak by to možná problém nebyl. Priblém by však nastal v BG v otázce brnění? Kdyby měl brnění, tak nemůže kouzlit a když ho mít nebude...Assassin píše:Asi by musel dělat všechny možný i nemožný questy, aby se dostal na vysokou úroveň a pak by to bylo asi ještě jednoduší než za mága.
No, jelikož v BG1 není možnost mít schránku na svitky a sloty na kouzla bych zaplnila magickýma střelama, no, myslím, že bych velice brzy trpěla nedostatkem místaAssassin píše:...Tak si ho vykouzlí
Má přece kouzla jako Zbroj , Přízračná zbroj, Štít...