Neverwinter Nights
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neverwinter Nights
To jsou NeverWinter Nights podle vas tak spatna hra, ze si nezaslouzi ani jedno mrzke tema?!?
Ja se u nich sveho casu docela dobre bavil, prec jen, bylo to jedno z prvnich ztelesneni 3. edice D&D na PC a dle mne ne uplne spatne provedene. Trebas atmosfera polorozborene, morem postizene Nikdyzimy (stejne je to kouzelnejsi oznaceni nez Letohrad :P) se mne VELMI libila...
Ja se u nich sveho casu docela dobre bavil, prec jen, bylo to jedno z prvnich ztelesneni 3. edice D&D na PC a dle mne ne uplne spatne provedene. Trebas atmosfera polorozborene, morem postizene Nikdyzimy (stejne je to kouzelnejsi oznaceni nez Letohrad :P) se mne VELMI libila...
To je prostě 3e,neházíš,ale rozděluješ...je to více pravděpodobné,že budeš mít takovéto staty,ale v NWN je tolik věcí co ti přidávají do vlastností,takže je to vyváženo(až moc
)

...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bhaall: Co já vím, tak v 3E normálně házíš (alespoň v TotEE) - tahle featura, že máš omezený počet bodů, které musíš rozdělit, je v NWN z důvodů, že se hraje po síti - tj. aby měli všichni hráči stejné šance.
Jinak mě se tahle varianta líbí mnohem víc než nahazování. Navíc v NWN máš na konci demigoda tak jako tak
(hlavně v HotU)
Jinak mě se tahle varianta líbí mnohem víc než nahazování. Navíc v NWN máš na konci demigoda tak jako tak

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Já si myslím,že právě jen v ToEE to nahazuješ a jinde rozděluješsevencreature píše:Bhaall: Co já vím, tak v 3E normálně házíš (alespoň v TotEE) - tahle featura, že máš omezený počet bodů, které musíš rozdělit, je v NWN z důvodů, že se hraje po síti - tj. aby měli všichni hráči stejné šance.
Jinak mě se tahle varianta líbí mnohem víc než nahazování. Navíc v NWN máš na konci demigoda tak jako tak![]()
![]()
(hlavně v HotU)

...There is no path too perilous, or hazard too great.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: