To nepochybně. Doufám, že jsi do budoucna poučen a drogy nebudeš takhle hloupě kombinovat.necrotising_ píše:(..) 50 lysohlávek (poprvé) + marihuana + alkohol. Dokonalý bad trip (..)
Drogy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Yoshi Snipo - velmi výpravný
a vše dokumentující příspěvek.
Dlouho jsem si takto nepočetl.
Kolik jsi jednotlivých komponetů toho trojboje měl při psaní příspěku hlavě a těle Ty? 
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, dosiel matros a novy sa mi nechce zhanatYachiko píše:hmm... ty už to tiež nehul, Yoshi
Z vyssie popisanych ani jeden. Mal som iba trojdnovu samotku, pricom jediny clovek, s ktorym som si pokecal bola predavacka. (I ked musim sa priznat, ze konverzacia typu "125 korun poprosim / a jednu tasku vas poprosim / nech sa paci , 2 koruny / dakujem, dovidenia / dovi" nebola prave neako extremne duchaplna ... ) a potom som sa zapocuval do hudby a chvilkovo som z nej zmagorel (toto zmagorenie trvalo iba chvilku, 20 hodin +- 2 pocitam ...)Neferit Sr. píše:Kolik jsi jednotlivých komponetů toho trojboje měl při psaní příspěku hlavě a těle Ty?![]()
Target píše: Já to pořád nijak nemůžu rozluštit.....nějakej náznak něčeho tam je..
......Že by šifra mistra Yoshi Snipa?
CrowX píše:NO COMMENT![]()
Target píše:Sakra
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
:-)
Pozastavil se někdo nad tím, že už v hlasování vede zákaz drog? Zajímavé... 
EDIT:
AlieN: To je pravda to jsem si neuvědomil, ale i tak se ty čísla zajímavě mění...
EDIT:
AlieN: To je pravda to jsem si neuvědomil, ale i tak se ty čísla zajímavě mění...
Naposledy upravil(a) KEBULE dne 14.1.2007 12:59, celkem upraveno 1 x.
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Jde o typickou ukázku dvojího výkladu jednoho paragrafu. Policie předpokládá, že kdo pěstuje bude používat sám a nebo prodávat. COž je trestné. Navíc v momentě dorůstu rostliny do podoby, kdy je možná sklizeň, podle policie nejde o pěstování ale o držení, pokud je rostlina na Tvém pozemku.
Soud řekl, že pěstování není trestné pokud není prokázán úmysl užívat nebo prodávat. Pokud pěstitel uvede dostatečně věrohodné důvody proč pěstuje tyto kytky třeba pro technické účely, má policie problém. Zákon prostě jako většina našich zákonů není jednoznačný.
Soud řekl, že pěstování není trestné pokud není prokázán úmysl užívat nebo prodávat. Pokud pěstitel uvede dostatečně věrohodné důvody proč pěstuje tyto kytky třeba pro technické účely, má policie problém. Zákon prostě jako většina našich zákonů není jednoznačný.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."