Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A proč?...já baldurek na četné žádosti také nainstalovala -Vanda píše:Planescape na mě taktéž čeká a také se na něj těším, ale nejdřív se musím trochu debaldursgetovat
teď v sobotu a hrajeme úplně, úplně od nuly (ještě pořád je mi líto mé vypiplané charname, jež zůstala uvězněna na mtrvém hdd...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A tak jsem se včera rozhoupala a navzdory tomu, že sníh se tváří, že letos nebude (
) jsem investovala do sněžnic
...měly by je doručit do příštího týdne....uvidíme
No jo, třeba fakt nasněží a budu je moct s děckama hned vyzkoušet

No jo, třeba fakt nasněží a budu je moct s děckama hned vyzkoušet

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, zatím 3 distra Ubuntu, co jsem zkoušel, měly všechny zajímavé, opravdu zajímavé problémy. No co, do čtveřice všeho dobrého
Jestli je tohle linux s lidskou tváří, tak se divím, proč k tomu nedávají fotku Hitlera

Jestli je tohle linux s lidskou tváří, tak se divím, proč k tomu nedávají fotku Hitlera

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Na túto deus ex machina ehxhibíciu čo sme včera odohrali asi dlho nezabudnemeFrosty píše:Není nad nervydrásající válečné běsnění okořeněné 'zásahy shora', kdy prohrajete mnoho bitev, ale válku - tu nakonec zázračně vyhrajete![]()
''Kdo bojuje - nepřestává''![]()
aneb - zkuste si zahrát MP W3 s rasami, které nemáte zmáknuté :D

Kto by mal skutočne záujem vidieť tú šialenosť tak, tu je.
EDIT: a tu je jeden screenshot len tak pre chuť:

BTW 7c: Už mi to dlhšie vŕtva hlavou a nedá mi konečne sa nespýtať: Akou odrodou masochizmu trpíš?

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Blíže nespecifikované okolnosti mě donutily přijít na kloub fungování Arény v IWD2. Povedlo se. A po 50 heroických zápasech .....
.... jsem Pán bojiště :hrdesetlucuvhrud:
.... jsem Pán bojiště :hrdesetlucuvhrud:

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sice 3, ale ty tři se mi nepodařilo úspěšně nainstalovatYachiko píše:BTW 7c: Už mi to dlhšie vŕtva hlavou a nedá mi konečne sa nespýtať: Akou odrodou masochizmu trpíš?Musel by som sa pekelne nudiť alebo mať pocit, že mám v poslednej dobe málo problémov, aby som skúšal free operačné systémy a to niekoľko rôznych verzií ( ak som správne pochopil - to už boli 3 ) ...

Není nad to trochu experimentovat

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Tokkar - blahopřeji
a klidně se v hruď tluč
. Škoda, že vůbec nevím o co jde. Třeba bych to více ocenil. Co se týká her na počítači můj vývoj skončil u pexesa. 

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ještě dneska se musím smát nad úterním vyšetřením. Byl jsem na ultrazvuku střev (kontrola) a paní doktorka tam měla tři studentky, (asi na psaxi). A mooooc se jí líbily mé vnitřnosti, úplně se nad nimi rozplývala (vše v perfektním stavu, pravda, až na ty střeva, ale i ty jsou v rámci možností super). Prý jsem na tohle úplný model