Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Planescape na mě taktéž čeká a také se na něj těším, ale nejdřív se musím trochu debaldursgetovat ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vanda píše:Planescape na mě taktéž čeká a také se na něj těším, ale nejdřív se musím trochu debaldursgetovat ;-)
A proč?...já baldurek na četné žádosti také nainstalovala -
teď v sobotu a hrajeme úplně, úplně od nuly (ještě pořád je mi líto mé vypiplané charname, jež zůstala uvězněna na mtrvém hdd... :cry:putujíc se mnou bezmála dva roky... 8-) )
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

no proto, abych mohla hrát jiné hry. Zatím mi přjde vyndat BG2 z mechaniky jako hodně nepřirozená věc a nejsem toho schopna. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ten pocit je mi důvěrně znám z dřívějška, kdy jsem byla nezaměstnaná....(hm, a teď mám v obou mechanikách něco, co nás baví - v současné době Baldur a Icewind) ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

A tak jsem se včera rozhoupala a navzdory tomu, že sníh se tváří, že letos nebude ( :cry: ) jsem investovala do sněžnic :lol: ...měly by je doručit do příštího týdne....uvidíme :roll: 8-)
No jo, třeba fakt nasněží a budu je moct s děckama hned vyzkoušet :-)
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Naprosto to nechápu, ale narazil jsem na episodu South Parku z 10. série, kterou jsem nikdy neviděl!! :dancing:

EDIT: Arghh! Asi nejhorší díl, co jsem viděl... :-x Tomu řikám absurdno...
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Právě mi matka s obvyklými řeči o bordelu přerovnala CDéčka.
Našel jsem šroubovák, kterým už týden chci zadělat case :mrgreen:
Feed your head
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, zatím 3 distra Ubuntu, co jsem zkoušel, měly všechny zajímavé, opravdu zajímavé problémy. No co, do čtveřice všeho dobrého :-P :lol:

Jestli je tohle linux s lidskou tváří, tak se divím, proč k tomu nedávají fotku Hitlera :twisted:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Není nad nervydrásající válečné běsnění okořeněné 'zásahy shora', kdy prohrajete mnoho bitev, ale válku - tu nakonec zázračně vyhrajete :lol:

''Kdo bojuje - nepřestává'' :twisted: ;-)

aneb - zkuste si zahrát MP W3 s rasami, které nemáte zmáknuté :D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Frosty píše:Není nad nervydrásající válečné běsnění okořeněné 'zásahy shora', kdy prohrajete mnoho bitev, ale válku - tu nakonec zázračně vyhrajete :lol:

''Kdo bojuje - nepřestává'' :twisted: ;-)

aneb - zkuste si zahrát MP W3 s rasami, které nemáte zmáknuté :D
Na túto deus ex machina ehxhibíciu čo sme včera odohrali asi dlho nezabudneme :-D

Kto by mal skutočne záujem vidieť tú šialenosť tak, tu je.

EDIT: a tu je jeden screenshot len tak pre chuť:

Obrázek

BTW 7c: Už mi to dlhšie vŕtva hlavou a nedá mi konečne sa nespýtať: Akou odrodou masochizmu trpíš? :-D Musel by som sa pekelne nudiť alebo mať pocit, že mám v poslednej dobe málo problémov, aby som skúšal free operačné systémy a to niekoľko rôznych verzií ( ak som správne pochopil - to už boli 3 ) ...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Blíže nespecifikované okolnosti mě donutily přijít na kloub fungování Arény v IWD2. Povedlo se. A po 50 heroických zápasech .....

.... jsem Pán bojiště :hrdesetlucuvhrud: :dancing:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Yachiko píše:BTW 7c: Už mi to dlhšie vŕtva hlavou a nedá mi konečne sa nespýtať: Akou odrodou masochizmu trpíš? :-D Musel by som sa pekelne nudiť alebo mať pocit, že mám v poslednej dobe málo problémov, aby som skúšal free operačné systémy a to niekoľko rôznych verzií ( ak som správne pochopil - to už boli 3 ) ...
Sice 3, ale ty tři se mi nepodařilo úspěšně nainstalovat :-) Teprve čtvrtou. No, teď už bych ty předchozí rozchodil asi taky, ale stalo se :-)

Není nad to trochu experimentovat :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Tokkar - blahopřeji :boohoo: a klidně se v hruď tluč ;-) . Škoda, že vůbec nevím o co jde. Třeba bych to více ocenil. Co se týká her na počítači můj vývoj skončil u pexesa. :oops:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Ještě dneska se musím smát nad úterním vyšetřením. Byl jsem na ultrazvuku střev (kontrola) a paní doktorka tam měla tři studentky, (asi na psaxi). A mooooc se jí líbily mé vnitřnosti, úplně se nad nimi rozplývala (vše v perfektním stavu, pravda, až na ty střeva, ale i ty jsou v rámci možností super). Prý jsem na tohle úplný model :-P
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Tuhle devizu bys P.B. neměl jen tak promrhat.

Můžeš balit medičky na střeva. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“