Násilí (nejen) ve hrách, manželství a jiné radosti bytí
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Cesare a Sirine - máte pravdu. Nemyslím si, že bych tvrdil něco jiného. Já jen vší vahou své osobní zkušenosti a vnitřího pocitu správnosti obhajoval model který je mi nejbližší.
Žít a nechat žít? Proč ne.
Žít a nechat žít? Proč ne.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
No, připomnělo mi to tady, že jsem se zapomněl dát jedno video - aneb "všechno jde, když se chce" 

- Neferit Sr.
- Sigilan
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
CO se týče tohoto tak to bohužel zase tak vyjímečné není ale ta diskuze k tomu to je pošušňáníčko
Ale moc dlouhý trvání jí nedávám... Tolik sraček na jedné hromadě to se nevidí tak často...

Ale moc dlouhý trvání jí nedávám... Tolik sraček na jedné hromadě to se nevidí tak často...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Co na tohle chceš Kebule říct? Ustřelit hlavu darebákovi jednomu? Nelze. Vyjímečný trest? A co to napraví. Škoda slov. Dokonalá ukázka pekla máminy a tátovy náruče.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Nemám co soudit- ale pokud je pravda co je psáno jak to jinak interpretovat? Jako nešťasnou náhodu? Já vím, že paragravy jsou složité a dají se různě ohýbat. Ale na druhou stranu co ten prcek komu udělal že musel zemřít?
1) nic, co je napsáno v novinách, a Novinkách zvláště, nemusí být pravda, nebo celá pravda či přesná pravaNeferit Sr. píše:Nemám co soudit- ale pokud je pravda co je psáno jak to jinak interpretovat? Jako nešťasnou náhodu? Já vím, že paragravy jsou složité a dají se různě ohýbat. Ale na druhou stranu co ten prcek komu udělal že musel zemřít?
2) v takhle stručném článku těžko vyčerpáš veškeré okolnosti
3) tohle posuzovat bez vyjádření znalce prostě nelze
4) přiznání je vždycky nejproblematičtější z důkazů
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KEBULE: Výjimečně souhlasím s Vallunem - dokud nebude případ bedlivě přezkoumán a dokud nebude podezřelný odsouzen, je před zákonem brán jako nevinný. 
Jsem čím dál tím více ráda, že v našich končinách nerozhoduje o vině a nevině porota "lidu."

Jsem čím dál tím více ráda, že v našich končinách nerozhoduje o vině a nevině porota "lidu."

Naposledy upravil(a) Sadako dne 14.3.2007 18:56, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Vallun píše:presumpce ;)

Tak mi prosímtě osvětli jak to dneska funguje. Já měl za to že přiznání je přiznání...Vallun píše:jenže přiznání už dávno není korunou důkazů, to platilo za inkvizice, za nacistů a za komunistů... dneska jsme poněkud dál:) naštěstí...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...