Opájení se mocí Temné Strany a jiné radosti by(i)tí...
Moderátor: Ajantis
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Jawohl, velmi hezký nápad. Možná by se hodily ještě nějaké twi'lecké tanečnice, aby byla na lodi taky nějaká zábav než s Wookii.
A vůbec nejvíc by se mi líbila možnost "Carth Onasi se stane tvým otrokem." Umí krásně kníkat bolestí, je věčná škoda, že ten talent zůstal z větší části nevyužit.
Erina: Netrhnala, z hmyzu se mi zvedá žaludek a bojím se ho.
A vůbec nejvíc by se mi líbila možnost "Carth Onasi se stane tvým otrokem." Umí krásně kníkat bolestí, je věčná škoda, že ten talent zůstal z větší části nevyužit.
Erina: Netrhnala, z hmyzu se mi zvedá žaludek a bojím se ho.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria:
Talent Cartha Onasiho byl nakonec přeci jen využit docela dobře. (Ale nevím, zda už jsi o tom zpravena do detailů.)
Mně se docela líbila ta možnost mít jako majetek Twi'leckou tanečnici, která pro mne otročí na Telosu - vydělávala vážně dobře!
Ovšem když mi loď v K1 zamořily gizky, stejně jsem nebyl schopen jakkoliv jim ublížit a pravidleně jsem si s nimi chodil hrát a mazlit se.
Talent Cartha Onasiho byl nakonec přeci jen využit docela dobře. (Ale nevím, zda už jsi o tom zpravena do detailů.)
Mně se docela líbila ta možnost mít jako majetek Twi'leckou tanečnici, která pro mne otročí na Telosu - vydělávala vážně dobře!
Ovšem když mi loď v K1 zamořily gizky, stejně jsem nebyl schopen jakkoliv jim ublížit a pravidleně jsem si s nimi chodil hrát a mazlit se.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Na gizky jsem nikdy ve zlém úmyslu nesáhla, taky si s nimi pořád hraju. Jsou neuvěřitelně roztomilé, klidně bych si něco takového pořídila domů.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sedmibestie: Taky mi po kliknutí na gizku naskočilo, že na ni můžu použít síly temné strany - škrcení atp. Ale já bych jim nebyla schopna ublížit, jsou tak roztomilé...byla bych špatný Sith Lord, áááno...
trochu nuda
Temnou stranu jsem prubnul v K1 i K2 a přišlo mi to dost jednotvárný, q neměli žádnej komplikovanej děj, protože každýho rovnou zabiju, okrást vodvu o pár drobných je podle mě jen cinické, nikoliv temné. A o peníze jsem rozhodně nouzi neměl, protože jsem gembler pazzaku a Yavin mi vždycky zamrzne
Forest: Náhodou, právě řešení soudu za temnou stranu na Mananu nemělo vůbec chybu
7c: Já za to prodání dostal temné body, protože jsem tomu salgatskému obchodníkovi nakukal, že jsou to "specielní" nerozmnožující se gizky
7c: Já za to prodání dostal temné body, protože jsem tomu salgatskému obchodníkovi nakukal, že jsou to "specielní" nerozmnožující se gizky
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Okrást vdovu o pár drobných není cynické, ale hlavně nudné a nehodné velkého Pána ze Sithu.
Arian: Hm, nešlo na něj použít i sílu Přesvědčování? Mám pocit, že jsem to tam viděla v možnostech rozhovoru...
Arian: Hm, nešlo na něj použít i sílu Přesvědčování? Mám pocit, že jsem to tam viděla v možnostech rozhovoru...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Fores: Nápad sice pěkný, ale přišli by sme o veškeré kolto.
Já osobně hraju zásadne za DS, LS mě nebavila v žádný hře. A jediný co jsem málem loadnul bylo to, jak sem donutil Zaalbara aby zabil Mission.
Jedinej dobrej skutek co jsem udělal bylo že sem zachránil Juhan. Chci mít někoho silnýho na boj s léčením. Taky se jí snažim obrátit na DS, ikdyž to v K1 nejde, je to sranda.
Já osobně hraju zásadne za DS, LS mě nebavila v žádný hře. A jediný co jsem málem loadnul bylo to, jak sem donutil Zaalbara aby zabil Mission.
Jedinej dobrej skutek co jsem udělal bylo že sem zachránil Juhan. Chci mít někoho silnýho na boj s léčením. Taky se jí snažim obrátit na DS, ikdyž to v K1 nejde, je to sranda.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej.
-------------------------------------------
Flower power
-------------------------------------------
Flower power