Od Lokajů je nejzásadnější úplně všechno. Žádné album není slabší, všechna jsou úžasná - ať už jde o studiovky nebo živáky.
Takže ber všechno na co narazíš, chybu neuděláš.

Moderátor: sevencreature
Preco som cakal takuto odpoved?Ajantis píše:Elessar:
Od Lokajů je nejzásadnější úplně všechno. Žádné album není slabší, všechna jsou úžasná - ať už jde o studiovky nebo živáky.
Takže ber všechno na co narazíš, chybu neuděláš.
 Ok, vezmem to asi chronologicky po studiovkach- zivaky si nechavam na neskor a vacsinou pri nich zostavam... :)
 Ok, vezmem to asi chronologicky po studiovkach- zivaky si nechavam na neskor a vacsinou pri nich zostavam... :) .. ehm ... myslel som, že by sa Ti mohlo páčiť a ako vidno, tak som sa nemýlil. No a pokiaľ by som mohol odporučiť za seba, čo by si mal chytiť ako ďalšie, išiel by som asi po časovej línii a zobral do ruky Dark Star. Je to taktiež veľmi elektronické album, možno v niektorých fázach trochu menej jemné než 1st album, každopádne výborné. Nemám zatiaľ síce napočúvanú ich kompletnú tvorbu, ale afaik neskôr - čo viem tak napr. album Kasmodiah trochu zľavili z elektroniky, pridali do kapely dve huslistky atpd. Kritickým pohľadom by sa to možno dalo nazvať ako "spopovatenie", ja si však len myslím, že je v tom istá vyzretosť a premietajúci sa vek. Nie je to tak elektronické, je to viacej jemné,  pre ucho neelektronicky orientovaného poslucháča asi priatelnejšie ale rozhodne nie zlé. Niektoré skladby z tohto obdobia ako napr. Into My Arms sú skutočne perfektné. A keď osobne mám asi predsa len Dark Star a 1st album, teda začiatok ich tvorby o niečo radšej. Ale ešte raz prízvukujem, nie je to 100%né hodnotenie, pretože z ich tvorby ešte všetko napočúvané zďaleka nemám...
 .. ehm ... myslel som, že by sa Ti mohlo páčiť a ako vidno, tak som sa nemýlil. No a pokiaľ by som mohol odporučiť za seba, čo by si mal chytiť ako ďalšie, išiel by som asi po časovej línii a zobral do ruky Dark Star. Je to taktiež veľmi elektronické album, možno v niektorých fázach trochu menej jemné než 1st album, každopádne výborné. Nemám zatiaľ síce napočúvanú ich kompletnú tvorbu, ale afaik neskôr - čo viem tak napr. album Kasmodiah trochu zľavili z elektroniky, pridali do kapely dve huslistky atpd. Kritickým pohľadom by sa to možno dalo nazvať ako "spopovatenie", ja si však len myslím, že je v tom istá vyzretosť a premietajúci sa vek. Nie je to tak elektronické, je to viacej jemné,  pre ucho neelektronicky orientovaného poslucháča asi priatelnejšie ale rozhodne nie zlé. Niektoré skladby z tohto obdobia ako napr. Into My Arms sú skutočne perfektné. A keď osobne mám asi predsa len Dark Star a 1st album, teda začiatok ich tvorby o niečo radšej. Ale ešte raz prízvukujem, nie je to 100%né hodnotenie, pretože z ich tvorby ešte všetko napočúvané zďaleka nemám...
 Pravda je, že jsem MA nikdy nedokázal poslouchat moc vytrvale.
 Pravda je, že jsem MA nikdy nedokázal poslouchat moc vytrvale.

Jako ostatně všechno od Lokajů.
 Jako ostatně všechno od Lokajů. 

Zjistil jsem, že je to pro mě něco jako dýchání - neskutečně příjemné a přitom naprosto samozřejmé. Spíš součást život než hudba
 Zjistil jsem, že je to pro mě něco jako dýchání - neskutečně příjemné a přitom naprosto samozřejmé. Spíš součást život než hudba