Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Vallun: Už jsem jí to odpustil. Ale za cenu bolestivého bojování mého flegmatického já s tím sadistickým :-D (asi jako Glum)
po tom, co jsem jí zkonzumoval půlku zásoby čokolády :anxious: :-D
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tafif píše:Frosty: Základní problém nejspíš bude v tom, že ve čtrnácti disponuješ vejcem nepoměrně menší silou, než v pětadvaceti.
To je ovšem silně individuální a rozhodně to není pravidlem.

V Tvém podání by to mohlo být něco jako zkouška dospělosti...
''Dokud v jedné ruce bez použití palce nerozmačkneš vajíčko - nejsi chlap'' :D .....(njn - když zrušili ZVS :lol: )

EDIT:
Tafif píše:Frosty: Ovšem budeme-li vycházet ze statistického měření... :-) Je nepravděpodobné, že bys ve 25 nedisponoval větší silou než ve 14
mno já spíše narážel na to, že ne každý 25i-letý musí mít nutně větší sílu než 14i-letý ;)
Jinak je to ale skutečně spíše otázka 'grifu' než síly ;-)
Naposledy upravil(a) Frosty dne 19.3.2007 18:19, celkem upraveno 2 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Frosty: To mi připomíná zkoušku dospělosti u Masajů. Tam musí mladík stát tušímže týden na několikametrovém kůlu na jedné noze. A zbytek vesnice měl dovoleno ho všemožně vyrušovat.
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Frosty: Ovšem budeme-li vycházet ze statistického měření... :-) Je nepravděpodobné, že bys ve 25 nedisponoval větší silou než ve 14.

U Masajů bych si až do konce života užíval sladkého dětství.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Frosty: Máme ocelový slepice, tim to asi bude ;-)

A přinutili ste mě pokusit se rozmáčknout to vejce znova :-x ...Hned zejtra ráno se na to vrhnu :-?
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Target: o jedno varle jsi již přišel, pokud je to levé (čti: to menší), tak jsou ztráty zanedbatelné, ale tohle je už fakt hazard s vejci, že ty jsi trochu na s/m, viď?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Mačkání vajec fakt není o síle:) Já mám Eružel ruce docela dost slabé, a stejně se to daří, jde spíš o to, kam prstama nasměruješ působení sil;)

Jinak si stěžuji na bezohledné spolucestující, co cestují v autobusech v péřkovách a podobných vzdušných pytlích, sednou si bez zeptání vedle vás a proudem sutdeného vzduchu ze stlačené peřovky vás probudí ze zalsouženého spánku. Mimochodme, nesvlékat is bundu na cestu autobusem je docela dost nezdravé;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vallun: Ovšem kdyby se před usednutím zeptali, probudí tě také :-) Osobně ale také nechápu, že někdo vydrží delší cestu v hromadném prostředku bez svléknutí svršku. Upekl bych se.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

yenn píše:Osobně ale také nechápu, že někdo vydrží delší cestu v hromadném prostředku bez svléknutí svršku. Upekl bych se.
Zkus si někdy v zimě jet z Jihlavy do Prahy nevytápěným autobusem :twisted:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

7c - Autobusy o kterých mluvím já, jsou vytápěné. Navíc zrovna z Jihlavy není problém si vybrat kvalitní spoj do Prahy...:)

yenn - to sice ano, ale ne vždy se tyto případy vyskytnou naráz... navíc trošku men probere vůbec pohyb vedle mne, ovšem proud studeného vzduchu mne vzbudí úplně:(
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vallun: Pokud narážíš na SA, tak hodně štěstí s nalezením místa v pondělí ráno, pokud nečíháš dlouhou dobu (týdny) dopředu. Ale neříkám, že není problém najít dobrý spoj - jen se prostě občas menší problém vyskytne...

V drtivé většině případů (tj. ty vymrzlé busy nebo vlaky) pochopitelně v zimní bundě nejezdím :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

nenarážím na SA, neb si ani nejsem jist, že je to Student Agency?:) narážím na Connex Praha:) JEzdí to většinou Vallun Sr. :)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

sevencreature píše:Zkus si někdy v zimě jet z Jihlavy do Prahy nevytápěným autobusem :twisted:
S touto eventualitou naneštěstí nemám velké zkušenosti a nutno dodat, že bych se s nevytápěnými autobusy/vlaky rád střetával častěji. Jsou mi mnohem milejší než ty přetopené :-x
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

yenn píše:...nutno dodat, že bych se s nevytápěnými autobusy/vlaky rád střetával častěji. Jsou mi mnohem milejší než ty přetopené :-x
Nemohu opět nevzpomenout mou loňskou více než 4 hodinovou cestu z Kroměříže ve 4 ráno, kdy venku bylo - 20 a v autobuse s nefungujícím topením - 10.
------> Jsi si jistý? :twisted:
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Ajantis: Taky znám takové cestování. A ještě je fajn když neseženeš flek a musíš se držet trubky ke které ti přimrzají prstíky...

A co se týče třeba přetopených vlaků není nic snažšího než si vyvětrat a srazit teplotu...

A ještě si chci stěžovat na zk...za.... sníh páč je zkratka do rachoty neprůchodná a neprůjezdna... :evil:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“