Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Tak jsem si objednala na Funstore tu BG Compilation. :mrgreen: Už se těším, až mi to přijde a budou s tím všechny ty problémy, které u originálních her bývají. :lol:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vampiria: Taky tak :-)
A taky jsem předevčírem koupil a před chvílí přečetl Sandman: Domeček pro panenky. Skvělé :angel:

btw: Nemáte někdo Preludia a nokturna a nemohli by jste je vzít na PISS? Zdá se že všechny výtisky jsou kompletně vyprodané a dotisk se taky neplánuje :-(
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

AlieN: Preludia a Nokturna jsou skutečně vybraná, ale mám pocit, že se o dotisku (už třetí vydání to bude) mluvilo. Jak se ale zdá, jediné, co je jasné, je to, že dotisk BUDE, ovšem Pavlovský už neuvádí kdy (ačkoliv někdy před několika měsíci si vzpomínám, že rámcové datum uváděl; ale ono je to stejně jedno s těmi termíny - je to nakonec stejně vždycky jinak ;-))

Každopádně na letošek by měla být šestka, první díl Smrti a taky Gaiman-like Lucifer.

Preludia a Nokturna mám, ale brát to na piss se mi nechce, to musím říct na rovinu. Ono - když si mezitím koupíš Krajinu snů (třetí), tak tím nic nezkazíš - návaznosti tam jsou gaimanovské, které má všude, ale nevzpomínám si na nic, co by bylo škodlivé, jak z hlediska "čtu trojku a nečetl jsem jedničku, bude to vadit u trojky?", ani z hlediska "jedničku čtu po trojce, nezaspoiloval jsem si tam něčím?" ;-) Anebo nějaké jiné komiksové věci od Gaimana - Poslední pokušení anebo Vraždy a housle (to už je ale spíš než čtení, tak trochu sběratelská chuťovka; nicméně velmi dobrá).

S Údobím mlh (čtvrtá) bych už ale rozhodně počkal, až budeš mít přečtená Preludia. Hra o tebe (pátá) navazuje nejvíce na Domeček pro panenky, ale je už tam i pár dalších věcí, spíše takových jednotlivostí (které ale Sandmana právě dost dělají), kdy je dobré mít přečtené i další knihy.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vlasák: Jo jasně, to chápu.
Mě ani tak nejde o spoilery, děj jedničky jsem zhruba znal a na začátku Domečku pro panenky je shrnutí děje, ale prostě bych si ji jen rád přečetl :-)
Krajinu snů už jsem četl, i když jsem ji měl jen půjčenou (ale koupit bych si ji chtěl taky...časem)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

AlieN: jj, rozumím - já vlastně taky nejprve četl Domeček a pak až Preludia - v této kombinaci to až tak ničemu nevadí (byť i tam pár hezkých odkazů mezi jedničkou a dvojkou je). Jenže jak začnou díly přibývat, je tam všelijakých návazností víc a víc.
Preludia jsou dobrá, sice taková trochu rozháraná, ale některé scény, situace, repliky a kapitoly, ty nemají chybu 8-)

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vampiria píše:Tak jsem si objednala na Funstore tu BG Compilation. :mrgreen: Už se těším, až mi to přijde a budou s tím všechny ty problémy, které u originálních her bývají. :lol:
problémy u originálek? nestraš ;-) já si tu kompilaci objednala taky 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tak jsem se dnes vrátila z čtyřdenní lyžovačky z Pradědu. Bylo to bezva. Byla jsme dvanáctičlená parta byla fakt sranda. Počasí vyšlo, obešlo se to téměř bez pádu. Akorát jednou jsem se rozmázla kvůli balíčku papírových kapesníků, které někdo na sjezdovce ztratil. Po tom igelitu ta skluznice fakt neklouže.:-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Dva měsíce utekli jako voda a kromě této smutně skutečnosti, se minulostí stala i má neznalost BG2. Tak jsem to konečně dohrál.
Právě včas nastupuje jaro a já se už chystám vyrazit do terénu.

Amellysan, Demogorgon, Pětka i Irenicus s Bodhi se marně pokoušeli mě zastavit na mé krvavé cestě k Božství. A pak mi někdo říkejte, že IWD je hack&slash. ToB je to samé, jen ty rozšířené magické ochrany a útoky ho dělají takticky zajímavější. SoA ovšem nezklamalo. Určitě si ho ještě párkrát dám, mám tam pár restů. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Tokkar: tak u ToB kromě dějových pasáží zkoušek v Kapesní sféře a pár věcí kolem vztahu s družiníky a pár dalších jednotlivostí kolem (některé nápady v Strážcově tvrzi) je to vážně h&s jak vyšitý - tam si to skutečně s iwd příliš nezadá ;-) Každopádně je ale pravda, že to je oproti iwd o trochu pestřejší - ať co do palety kouzel, tak různých hi-level abilit; iwd1 s HoW to ale trochu dohání ;-)

Obrázek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Tak mi právě přišel opravdu ligový dárek aneb panem Gigerem vlastnoručně designovaná kniha jeho díla (a také děl jeho povedených kamarádů). Je to jedním slovem NÁDHERA! :-P
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Zapoměl jsem se pochlubit - v soboru jsem byl nafocovat do Olomouce zbytek fotek na moji a Tafifofovu přednášku a přitom jsem vyřídil i něco pracovního. A od obchodního parnera jsem dostal dvě nádheré publikace:
Olomoucké proměny 2006 a
Olomoucké veduty
Prohlížím si je každý den a nemůžu se jich nabažit. Nádherná podívaná jak se to město měnil v průběho několika set let.

Stačilo vyjít vstříc a podat pomocnou ruku. Jsem rád, že takové věci stále fungují. Vezmu je na sraz, obě přednáškové části pěkně doplní.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Dneska mě potěšilo, že jsme minulou noc hráli na chalupě Dorn až do rána. To že je krásný den a cestou autem jsem nepotkala policajty, protože mám propadlou technickou. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Dnes jsem si splnil jeden ze svých dávných snů.
Koupil jsem si žlutou košili. :angel:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis píše:Dnes jsem si splnil jeden ze svých dávných snů.
Koupil jsem si žlutou košili. :angel:
Taky se mi občas zdají noční můry. Ale tohle mi přijde jako dost zvláštní způsob, jak se vyrovnat s fóbií. :think:
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Mám dobrou náladu, neboť Anubis to má konečně za sebou :lol: a já jsem rád, že jsem ten díl stihl.
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“