Už se těším, až mi to přijde a budou s tím všechny ty problémy, které u originálních her bývají.
 Už se těším, až mi to přijde a budou s tím všechny ty problémy, které u originálních her bývají. 
Moderátoři: Sadako, sevencreature
 )
) Anebo nějaké jiné komiksové věci od Gaimana - Poslední pokušení anebo Vraždy a housle (to už je ale spíš než čtení, tak trochu sběratelská chuťovka; nicméně velmi dobrá).
 Anebo nějaké jiné komiksové věci od Gaimana - Poslední pokušení anebo Vraždy a housle (to už je ale spíš než čtení, tak trochu sběratelská chuťovka; nicméně velmi dobrá).
problémy u originálek? nestrašVampiria píše:Tak jsem si objednala na Funstore tu BG Compilation.Už se těším, až mi to přijde a budou s tím všechny ty problémy, které u originálních her bývají.
 já si tu kompilaci objednala taky
 já si tu kompilaci objednala taky 

Každopádně je ale pravda, že to je oproti iwd o trochu pestřejší - ať co do palety kouzel, tak různých hi-level abilit; iwd1 s HoW to ale trochu dohání
 Každopádně je ale pravda, že to je oproti iwd o trochu pestřejší - ať co do palety kouzel, tak různých hi-level abilit; iwd1 s HoW to ale trochu dohání 

a já jsem rád, že jsem ten díl stihl.
  a já jsem rád, že jsem ten díl stihl.