AlieN: Preludia a Nokturna jsou skutečně vybraná, ale mám pocit, že se o dotisku (už třetí vydání to bude) mluvilo. Jak se ale zdá, jediné, co je jasné, je to, že dotisk BUDE, ovšem Pavlovský už neuvádí kdy (ačkoliv někdy před několika měsíci si vzpomínám, že rámcové datum uváděl; ale ono je to stejně jedno s těmi termíny - je to nakonec stejně vždycky jinak

)
Každopádně na letošek by měla být šestka, první díl Smrti a taky Gaiman-like Lucifer.
Preludia a Nokturna mám, ale brát to na piss se mi nechce, to musím říct na rovinu. Ono - když si mezitím koupíš Krajinu snů (třetí), tak tím nic nezkazíš - návaznosti tam jsou gaimanovské, které má všude, ale nevzpomínám si na nic, co by bylo škodlivé, jak z hlediska "čtu trojku a nečetl jsem jedničku, bude to vadit u trojky?", ani z hlediska "jedničku čtu po trojce, nezaspoiloval jsem si tam něčím?"

Anebo nějaké jiné komiksové věci od Gaimana - Poslední pokušení anebo Vraždy a housle (to už je ale spíš než čtení, tak trochu
sběratelská chuťovka; nicméně velmi dobrá).
S Údobím mlh (čtvrtá) bych už ale rozhodně počkal, až budeš mít přečtená Preludia. Hra o tebe (pátá) navazuje nejvíce na Domeček pro panenky, ale je už tam i pár dalších věcí, spíše takových jednotlivostí (které ale Sandmana právě dost dělají), kdy je dobré mít přečtené i další knihy.