Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hm, v přetopeném je mi hrozně zle od žaludku a v nevytopeném je mi taky zle, ale většinou ne od žaludku. Cholera!
Osobně si stěžuji na stupidní počasí, jako vždy nepřipravené služby silnic a dálnic ČR, které řeší zimu a sníh nejspíše tak, že nakoupí krabicové víno, teskoskořici, někde vytrhají hřebíčky a dělají si svařené cosi, leč rozhodně ne pilnou prací.
Dále proklínám až na věky věkův žlutý mor aneb Student Agency (trasa Praha-Brno a naopak jest megaZLO). Včera se mi opět nepodařilo odjet z Prahy a musela jsem potupně ráno. Chápu, že byla nějaká kalamita na dálnici, nicméně jak je možné, že kalamita sice zastavila provoz na x hodin (i ráno to nejezdilo, nebo jezdilo špatně), ale konkurenční společnost bez potíží vypravila náhradní autobusy, či na stávající trase přidala zastavení v potrefených místech, ale žlutý mor nic (a za nejdraží lístky). SA se už nikdy přepravovat nehodlám, rozhodně ne mezi Prahou a Brnem.
Osobně si stěžuji na stupidní počasí, jako vždy nepřipravené služby silnic a dálnic ČR, které řeší zimu a sníh nejspíše tak, že nakoupí krabicové víno, teskoskořici, někde vytrhají hřebíčky a dělají si svařené cosi, leč rozhodně ne pilnou prací.
Dále proklínám až na věky věkův žlutý mor aneb Student Agency (trasa Praha-Brno a naopak jest megaZLO). Včera se mi opět nepodařilo odjet z Prahy a musela jsem potupně ráno. Chápu, že byla nějaká kalamita na dálnici, nicméně jak je možné, že kalamita sice zastavila provoz na x hodin (i ráno to nejezdilo, nebo jezdilo špatně), ale konkurenční společnost bez potíží vypravila náhradní autobusy, či na stávající trase přidala zastavení v potrefených místech, ale žlutý mor nic (a za nejdraží lístky). SA se už nikdy přepravovat nehodlám, rozhodně ne mezi Prahou a Brnem.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní den bych nejradši nakopal kanadou do rozkroku
.
Nejdřív zaspím o dvacet minut. Taktéž zaspavší matka mě probudí a když začnu plašit, tak řekne, že stejně si musím zajít do lékárny pro Encepur (vakcína proti encefalitidě), tak zaspání nevadí. Tak jdu přes půl města s vyhlídkou na zameškané čtyři hodiny (i s nultou), abych se dověděl, že vakcína navzdory tomu, že jsem tam byl už na začátku března, stále není. Tak jdu přes půl města za matkou do práce, aby mi dala drobné na vlak. Vzala pětistovku a dala mi čtyřicet korun na vlak. jak se později ukázalo, byl to fatální omyl. Potom ještě sprintuju jako magor, abych ten vlak stihl. Vlak jsem stihl.
Cesta Nejdek-Vary proběhla v pohodě, ale když jsem jel autobusem MHD do školy, přišel revizor. Jelikož ho všichni z Nejdku dobře známe, se sluchátky v uších vyndám průkazku a napřáhnu ji před sebe dívaje se z okna. Revizor přijde, koukne na průkazku a řekne: "Máš průkazku na únor." Já vyndám sluchátka z uší a pochybovačně se podívám na kupon. A do pr...
Teď mám do sedmi dnů zaplatit 510 Kč a po nezaplacení do sedmi dnů už 1000 Kč. Náladu jsem si aspoň trochu spravil čokoládou určenou původně pro spolužačku, která měla narozeniny, ale nedorazila do školy, tak jsem čokoládu slavnostně obětoval.
Hrrrůza

Nejdřív zaspím o dvacet minut. Taktéž zaspavší matka mě probudí a když začnu plašit, tak řekne, že stejně si musím zajít do lékárny pro Encepur (vakcína proti encefalitidě), tak zaspání nevadí. Tak jdu přes půl města s vyhlídkou na zameškané čtyři hodiny (i s nultou), abych se dověděl, že vakcína navzdory tomu, že jsem tam byl už na začátku března, stále není. Tak jdu přes půl města za matkou do práce, aby mi dala drobné na vlak. Vzala pětistovku a dala mi čtyřicet korun na vlak. jak se později ukázalo, byl to fatální omyl. Potom ještě sprintuju jako magor, abych ten vlak stihl. Vlak jsem stihl.
Cesta Nejdek-Vary proběhla v pohodě, ale když jsem jel autobusem MHD do školy, přišel revizor. Jelikož ho všichni z Nejdku dobře známe, se sluchátky v uších vyndám průkazku a napřáhnu ji před sebe dívaje se z okna. Revizor přijde, koukne na průkazku a řekne: "Máš průkazku na únor." Já vyndám sluchátka z uší a pochybovačně se podívám na kupon. A do pr...
Teď mám do sedmi dnů zaplatit 510 Kč a po nezaplacení do sedmi dnů už 1000 Kč. Náladu jsem si aspoň trochu spravil čokoládou určenou původně pro spolužačku, která měla narozeniny, ale nedorazila do školy, tak jsem čokoládu slavnostně obětoval.
Hrrrůza

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Řidičí ranních linek MHD v Brně evidentně trpí představou, že když už nás mají vozit, máme být rádi aspoň za to..... jak jinak si vysvětlit, že venku je pět stupňů a v autobuse s bídou deset? Pak člověk ještě přijde do práce, těší se na vyhřátý kancl a hovno hovno zlatá rybko, topení jak psí čumák, lampička nefunguje, rychlovarná konvice jakbysmet.. prostě začátek dne na dvě věci, z nichž nic je to druhé :(
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Uh - mno, ale tak je ta naprosto v pořádku ;) Více mne tedy dokáže odrovnat, když je venku 5 a v buse (či jiném dopr.pr.) 20 či víc... Víš jaká je to potom šleha když vyjdeš ven ? Těch 10 je při pěti venkovních naprosto ideálníPan Bača píše:Řidičí ranních linek MHD v Brně evidentně trpí představou, že když už nás mají vozit, máme být rádi aspoň za to..... jak jinak si vysvětlit, že venku je pět stupňů a v autobuse s bídou deset?

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Mi povídej, když jsme letěli do Tuniska, tak v letadle bylo příjemných dvacet, ale na letišti na Džerbě asi tak čtyřicet
Teplotní facka jako sviň 

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Huh, nejradši bych se nakopla - v přestávkách si dělám na překladu kouzel v Divine remixu a když mám přeložených asi 10 kouzel, tak nám vypnou proud - a já to zrovna v tu chvíli neměla uložený, takže data šla do kopru
do psí nohy.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na zuby. Jeden mrtvej se rozhodl, že bude pobolívat, moudrák trvá na tom, že ausgrechnet zrovna teď potřebuje růst...
Potřebovala bych se nějak zkoncentrovat a datlovat bakalářku, ale veškerou moji koncentraci odčerpává osmička vlevo dole.
Potřebovala bych se nějak zkoncentrovat a datlovat bakalářku, ale veškerou moji koncentraci odčerpává osmička vlevo dole.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Stěžuji si na internetový obchod zlevnujeme.cz, kde mi sice před 5 dny potvrdili objednávku na 2 hry, které mají skladem, ale od té doby už uplynuly 3 celé pracovní dny a nedali mi ani nic vědět, přičemž zásilka se dle správy mého účtu na jejich webu nijak nepohla z místa. Já mám teď volno a nemám díky nim co hrát. Náš zákazník, náš pán.
- Stěžuji si na městskou knihovnu v Praze, do níž jsem si šel pro knihu (již jsem nutně potřeboval), kterou dle internetu měli k dispozici hned 3x. Na místě se nenašla ani jednou, ale rezervovali mi ji na druhém konci Prahy s tím, že si tam musím ale zajet tentýž den. Vůbec se mi to nehodilo, ale zajel jsem si tam, aby mi na místě řekli, že tam tu knihu vůbec nemají. Chyba v databázi.
- Stěžuji si na Obsidian Entertainment, kteří ke své hře vydávají spoustu obrovských patchů (120 MB), které se instalují skoro hodinu, ale odmítnou vydat demo, abych mohl zjistit, zda mi hra pojede. A jelikož po aplikaci cracku výrazně poklesne její výkon, prostě to nezjistím, aniž bych si ji koupil.
- Stěžuji si na městskou knihovnu v Praze, do níž jsem si šel pro knihu (již jsem nutně potřeboval), kterou dle internetu měli k dispozici hned 3x. Na místě se nenašla ani jednou, ale rezervovali mi ji na druhém konci Prahy s tím, že si tam musím ale zajet tentýž den. Vůbec se mi to nehodilo, ale zajel jsem si tam, aby mi na místě řekli, že tam tu knihu vůbec nemají. Chyba v databázi.
- Stěžuji si na Obsidian Entertainment, kteří ke své hře vydávají spoustu obrovských patchů (120 MB), které se instalují skoro hodinu, ale odmítnou vydat demo, abych mohl zjistit, zda mi hra pojede. A jelikož po aplikaci cracku výrazně poklesne její výkon, prostě to nezjistím, aniž bych si ji koupil.
Tohle se mi nezdá. S MLP mám krom ejdné drobnosti jen ty nejleúpší zkšuenosti, když to uděláš všechno správně, tak nikdy nebyl problém...Ajantis píše:- Stěžuji si na městskou knihovnu v Praze, do níž jsem si šel pro knihu (již jsem nutně potřeboval), kterou dle internetu měli k dispozici hned 3x. Na místě se nenašla ani jednou, ale rezervovali mi ji na druhém konci Prahy s tím, že si tam musím ale zajet tentýž den. Vůbec se mi to nehodilo, ale zajel jsem si tam, aby mi na místě řekli, že tam tu knihu vůbec nemají. Chyba v databázi.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stazujem sa na moju mamu, ktoru musela vytocit uuuplna kravina, a vybuchla na moje narodeniny a celkom kvalitne ich skazila
...ze som ja blbec na narodky ostaval doma a nevypadol som niekde prec veelmi daleko od nej
...ze som ja blbec na narodky ostaval doma a nevypadol som niekde prec veelmi daleko od nej

And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Ajantisi to vždycky čekáš až toho máš povíc nebo se ti to vždycky sesere nahromadu? To by mě fakt zajímalo...Ajantis píše:- Stěžuji si na internetový obchod zlevnujeme.cz, kde mi sice před 5 dny potvrdili objednávku na 2 hry, které mají skladem, ale od té doby už uplynuly 3 ................de. A jelikož po aplikaci cracku výrazně poklesne její výkon, prostě to nezjistím, aniž bych si ji koupil.

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Stěžuji si místní vrbě na svého zaměstnavatele. Striktně trvá na dodržování vlastních postupů. To by bylo hezké, kdyby ještě fungovaly. Pokud se zaměstnanec (v tomto př. já) rozhodne splnit úkol jinak, je za to peskován, neboť to má přeci dělat tak, jak mu bylo sděleno. Co na tom, že to tak nejde. Máte-li vlastní iniciativu, nechoďte pracovat do státní sféry.
(Hned je mi lépe.)