Tomu se vůbec nedivím, ty jsi z Brna, ale osobně mi to přijde dost hnusné... Bramborový salát by měl být vychlazený.Vampiria píše:Hamster: Bramborový salát se nejí horký?To ho asi jím celý život špatně.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
V tomhle musím s Hamsterem souhlasit... Navíc když je budeš ohřívat, tak se hodně rychle zkazí...Hamster píše:Tomu se vůbec nedivím, ty jsi z Brna, ale osobně mi to přijde dost hnusné... Bramborový salát by měl být vychlazený.Vampiria píše:Hamster: Bramborový salát se nejí horký?To ho asi jím celý život špatně.
ech, a co tam dáváš? bez majonézy to prostě není salát, ale drobnoštouchaný brambor se zeleninou a salámem...Vampiria píše:Tady došlo k omylu - máti dělá bramborový salát BEZ majonézy. Já majonézu nejím a matka taky ne. Ona se někdy ta příšerná bílá věc cpe rovnou do toho? To bych asi nedala.
Fuj...Ajantis píše:Já už se setkal s bramborovým salátem, který se skládal z kusů brambor (nakrájených podobně jako chipsy) plovoucích v nějaké octové tekutině. Žádné jiné přísady.
Nutno říct, že to byl zatím nejchutnější bramborový salát, co jsem jedl.
- musím dodat, že mi tam chybí cibule (hodně cibule) - je te jedna z mých oblíbených variant bramb.salátuCesare píše:Fuj...Ajantis píše:Já už se setkal s bramborovým salátem, který se skládal z kusů brambor (nakrájených podobně jako chipsy) plovoucích v nějaké octové tekutině. Žádné jiné přísady.
Nutno říct, že to byl zatím nejchutnější bramborový salát, co jsem jedl.