A teď se uvolněně rozhodnu co dál. Nemám žádné tlaky, nic jsem nezanedbal a hlavně-mám čistý stůl. A to není málo. Je to bomba.
Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Mám velmi dobrou náladu - dnes jsem absolvoval přecertifikační audit ISO a mám v7sledek bez jediného nedostatku. Zajistil jsem tak existenci firmy na další 3 roky, udržíme trh i export. Jsem prostě dobrej.
A teď se uvolněně rozhodnu co dál. Nemám žádné tlaky, nic jsem nezanedbal a hlavně-mám čistý stůl. A to není málo. Je to bomba.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
Dalcor - letecky? To jako hasičáky? Já bych i jo, ale letecká přeprava je pro mě drahá.. A pak něco z Prostějova do Povážské Bystrice-to by byla moc velká rožzežranost.
Tokkar - máš pravdu, tak dobře jsem se necítil ani nepamatuju. Ale za to může i sigil. Jak já si v těch brněských luzích a hájích odpočinul na hlavu, to si nikdo neumí opředstavit.
A tak jsem začal rozhodovací proces. Dám vědět.
Tokkar - máš pravdu, tak dobře jsem se necítil ani nepamatuju. Ale za to může i sigil. Jak já si v těch brněských luzích a hájích odpočinul na hlavu, to si nikdo neumí opředstavit.
A tak jsem začal rozhodovací proces. Dám vědět.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
připojuji se ke gratulaci aNeferit Sr. píše:Mám velmi dobrou náladu - dnes jsem absolvoval přecertifikační audit ISO a mám v7sledek bez jediného nedostatku. Zajistil jsem tak existenci firmy na další 3 roky, udržíme trh i export. Jsem prostě dobrej.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mam velmi dobru naladu... konecne som sa aj cez bolave rameno naucil splhat po lane, mam stiahnutych 50+percent z tech dema na fallout3: van buren, potesila ma situacia okolo fallout trojky bod pazurmi bethesdy, v telke pojde resident evil jednotka, mam skvelu naladu, zajtra je lahky den, tesim sa na rodinu, ked ju zbadam po asi dvoch mesiacoch ich pridem pozriet
juhuu
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- SneZhulak
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám super náladu. Dědu ke kterému chodím na doučování (btw. rachoťák a filosof) sem tak nasral že na mě čtvr hodiny řval ve snaze zjistit ode cosi ze síranovou skupinou, ale takovým spůsobem
Úplně přesně jak kodet v pelíškách jenom střídané občasným "Tak co je kurva to SO4!"....a já se celou dobu tak smál. (A nemít křeče v bránici směju se do teťka)
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Tímto oznamuji, že se dnešním dnem definitivně stávám filosofickou autoritou tohoto fóra.
Zkouška z filosofie (SAFM - Alnag možná ví) je úspěšně za mnou (jen můj seznam literatury k ní obsahoval neuvěřitelných 22 knih!).
Teď jen nějak dohnat spánkový deficit, páč jsem tam dnes málem usnul. Holt taky když spíte jen půl hodiny...
Podepsán Lucánus Gaelus (tj. latinský přepis mého jména a přijímení
) philosophus magnus. 
Zkouška z filosofie (SAFM - Alnag možná ví) je úspěšně za mnou (jen můj seznam literatury k ní obsahoval neuvěřitelných 22 knih!).
Teď jen nějak dohnat spánkový deficit, páč jsem tam dnes málem usnul. Holt taky když spíte jen půl hodiny...
Podepsán Lucánus Gaelus (tj. latinský přepis mého jména a přijímení
- Neferit Sr.
- Sigilan
Jab - já i celá rodina Neferitů Ti upřímně gratulujeme
a nadšeně
Pokud aspiruješ na titul filozofické autority, nic proti věci. Jestli to ale s Tebou nebude k vydržení, zahájíme politiku pasivní rezistence - budeme zlí jak známí hrdinové.
Pokud aspiruješ na titul filozofické autority, nic proti věci. Jestli to ale s Tebou nebude k vydržení, zahájíme politiku pasivní rezistence - budeme zlí jak známí hrdinové.