Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Mám velmi dobrou náladu - dnes jsem absolvoval přecertifikační audit ISO a mám v7sledek bez jediného nedostatku. Zajistil jsem tak existenci firmy na další 3 roky, udržíme trh i export. Jsem prostě dobrej.

A teď se uvolněně rozhodnu co dál. Nemám žádné tlaky, nic jsem nezanedbal a hlavně-mám čistý stůl. A to není málo. Je to bomba. :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Nechcete posílat letecky?
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Congrats Seniore,

hlavne ty volne ruce jsou k nezaplacení. Takze at se ti dobre i v tvem dalsim rozletu. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Neferit Sr.
Sigilan

Dalcor - letecky? To jako hasičáky? Já bych i jo, ale letecká přeprava je pro mě drahá.. A pak něco z Prostějova do Povážské Bystrice-to by byla moc velká rožzežranost.

Tokkar - máš pravdu, tak dobře jsem se necítil ani nepamatuju. Ale za to může i sigil. Jak já si v těch brněských luzích a hájích odpočinul na hlavu, to si nikdo neumí opředstavit.

A tak jsem začal rozhodovací proces. Dám vědět.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. - gratulace!
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Neferit Sr. píše:Mám velmi dobrou náladu - dnes jsem absolvoval přecertifikační audit ISO a mám v7sledek bez jediného nedostatku. Zajistil jsem tak existenci firmy na další 3 roky, udržíme trh i export. Jsem prostě dobrej.

A teď se uvolněně rozhodnu co dál. Nemám žádné tlaky, nic jsem nezanedbal a hlavně-mám čistý stůl. A to není málo. Je to bomba. :twisted:
připojuji se ke gratulaci a :-) dál jen vše dobré
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Sirine, Vallun - děkuji :-D a i já Vám oběma přeji ať se Vám daří na co chytnete.

Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

mam velmi dobru naladu... konecne som sa aj cez bolave rameno naucil splhat po lane, mam stiahnutych 50+percent z tech dema na fallout3: van buren, potesila ma situacia okolo fallout trojky bod pazurmi bethesdy, v telke pojde resident evil jednotka, mam skvelu naladu, zajtra je lahky den, tesim sa na rodinu, ked ju zbadam po asi dvoch mesiacoch ich pridem pozriet :-D juhuu
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Mám skvělou náladu - sehnal sem Morrowind s oběma datadisky za pouhých 250 Kč. A to už se vyplatí.
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Mám super náladu. Dědu ke kterému chodím na doučování (btw. rachoťák a filosof) sem tak nasral že na mě čtvr hodiny řval ve snaze zjistit ode cosi ze síranovou skupinou, ale takovým spůsobem :lol: Úplně přesně jak kodet v pelíškách jenom střídané občasným "Tak co je kurva to SO4!"....a já se celou dobu tak smál. (A nemít křeče v bránici směju se do teťka)
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tímto oznamuji, že se dnešním dnem definitivně stávám filosofickou autoritou tohoto fóra.
Zkouška z filosofie (SAFM - Alnag možná ví) je úspěšně za mnou (jen můj seznam literatury k ní obsahoval neuvěřitelných 22 knih!).
Teď jen nějak dohnat spánkový deficit, páč jsem tam dnes málem usnul. Holt taky když spíte jen půl hodiny... :twisted:

Podepsán Lucánus Gaelus (tj. latinský přepis mého jména a přijímení ;-) ) philosophus magnus. 8-)
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

hmm...no jo no.
Do teď to s tebou bylo těžký.
Od teď už s tebou nebude k vydržení. :twisted:

Congrats Jabe :!:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Jab: grats 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Neferit Sr.
Sigilan

Jab - já i celá rodina Neferitů Ti upřímně gratulujeme :-D a nadšeně :applause:

Pokud aspiruješ na titul filozofické autority, nic proti věci. Jestli to ale s Tebou nebude k vydržení, zahájíme politiku pasivní rezistence - budeme zlí jak známí hrdinové. :twisted:

Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Díky všem.

Btw historie nás učí, jak moc je strategie pasivní resistence "účinná", pročež té bych se moc nebál. :-P :-D
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“