Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
sakra, chtěla jsem reagovat na tu debatu o Francii a ona nebyla přesunuta, ale rovnou smazána a to dokonce i příspěvky, které naprosto s auditkem souvisely, tedy byly to jasné stížnosti. Kdo provádí takové čistky?
Obvykle si teda na mazání nestěžuju, vždy jen zamáčknu slzu a jdu dál.
jo a mimochodem, tohle je taky stížnost.
Jinak si stěžuji na své spálené tělo, že to svědí jako čert a jsem stále rudá...a každý se mi směje, protože je vidět, že jsem měla sluneční brýle.
A taky že o víkendu jsou v nabídce 3 akce a dají se stihnout pouze dvě. Tohle nemám ráda, když si musím nějakou tradiční akci odepřít jako letos Potlach.
Obvykle si teda na mazání nestěžuju, vždy jen zamáčknu slzu a jdu dál.
jo a mimochodem, tohle je taky stížnost.

Jinak si stěžuji na své spálené tělo, že to svědí jako čert a jsem stále rudá...a každý se mi směje, protože je vidět, že jsem měla sluneční brýle.

A taky že o víkendu jsou v nabídce 3 akce a dají se stihnout pouze dvě. Tohle nemám ráda, když si musím nějakou tradiční akci odepřít jako letos Potlach.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Spíš slepí, protože jsem do toho auditka koukalaVampiria píše:http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=1833&start=15
Stěžuju si na líné a nevšímavé uživatele.![]()

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Vanda: Ono to může fungovat i jinak? To jako že se akce můžou nepřekrývat? Tomu nevěřím. Jakákoliv akce je vždycky na úkor něčeho. Pokud by to bylo jinak nevím co bych dělal... 
P.S. Jedničky dioptrie nenos to je zbytečný to nejsou dioptrie

P.S. Jedničky dioptrie nenos to je zbytečný to nejsou dioptrie

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
stazujem si na nespavost, hlad, a absolutne neunavene oci... na totalne prevrateny rezim dna(vlastne noci) a na to, ze moj mozog zacina fungovat o jedenastej v noci a konci o tretej... a potom kto sa ma ucit, pracovat a zit cez den?! ved to je nerealne a proti kostolnemu poriadku! 

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Takže tu máme pokračování seriálu "Vampiriiny strastiplné cesty aneb stěžuji si na neuvěřitelnou smůlu, která mne při nich provází."
I vydala jsem se v pátek navštívit po dlouhém čase jednoho ze svých přátel. Sice mě trochu odrazovala takřka pětihodinová cesta z Brna do Turnova, ale zase jsem si říkala, že je to alespoň přímý spoj...autobus z Brna vyjížděl z neznámých důvodů o hodinu později, těsně za Brnem se dostal do míst, kde se rozkopalo několik silnic, takže kolona aut svou délkou připomínala bajkalsko-amurskou magistrálu a k již tak dost velkému zpoždění se přidalo další. A to nebylo všechno - přijelo se do Hradce Králové, řidič se chopil mikrofonu a zkoprnělým a z průběhu jízdy dost otráveným cestujícím sdělil, že mají na půl hodiny vypadnout, jelikož si jde udělat přestávku. Jízda z HK do Turnova už naštěstí proběhla bez větších excesů, ale ani náhodou jsem tam nebyla v osm hodin večer, jak mi tvrdil jízdní řád.
A aby toho nebylo málo, dnes jsem odjížděla, spoj do Brna, který měl jet, byl asi autobus - duch, jelikož o něm nikdo nevěděl a taky že po něm nebylo ani vidu ani slechu, do autobusu do Prahy jsem se už nevešla, tak mohu jen děkovat osudu za hodného turnovského kamaráda, který mě autem hodil až do Prahy a já se dostala v pořádku domů.
I vydala jsem se v pátek navštívit po dlouhém čase jednoho ze svých přátel. Sice mě trochu odrazovala takřka pětihodinová cesta z Brna do Turnova, ale zase jsem si říkala, že je to alespoň přímý spoj...autobus z Brna vyjížděl z neznámých důvodů o hodinu později, těsně za Brnem se dostal do míst, kde se rozkopalo několik silnic, takže kolona aut svou délkou připomínala bajkalsko-amurskou magistrálu a k již tak dost velkému zpoždění se přidalo další. A to nebylo všechno - přijelo se do Hradce Králové, řidič se chopil mikrofonu a zkoprnělým a z průběhu jízdy dost otráveným cestujícím sdělil, že mají na půl hodiny vypadnout, jelikož si jde udělat přestávku. Jízda z HK do Turnova už naštěstí proběhla bez větších excesů, ale ani náhodou jsem tam nebyla v osm hodin večer, jak mi tvrdil jízdní řád.
A aby toho nebylo málo, dnes jsem odjížděla, spoj do Brna, který měl jet, byl asi autobus - duch, jelikož o něm nikdo nevěděl a taky že po něm nebylo ani vidu ani slechu, do autobusu do Prahy jsem se už nevešla, tak mohu jen děkovat osudu za hodného turnovského kamaráda, který mě autem hodil až do Prahy a já se dostala v pořádku domů.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Dost mě odrazuješ od zítřejší cesty do Ústí. Já tada naopak musím pochválit průvodčhí sbotního posázavského pacifiku, který valk odmávnul až po té co jsme po 3 kilomterovém sprintu anskočili do posledních dvěří! A pak s námi ještě deset minut počítal jestli se vypaltí jet ve dvou lidech na skupinovku, nebo na student+plnohodnotný člen společnosti.
Ale k tomu stěžování si. Stěžuji si na Lešany, že Merkavu měli uklizenou a nedala se prolézt....
Stěžuji si na to PIP PIP PIP PIP sluníčko!!!! Jsem spálenej a je mi vedro.
Ale k tomu stěžování si. Stěžuji si na Lešany, že Merkavu měli uklizenou a nedala se prolézt....
Stěžuji si na to PIP PIP PIP PIP sluníčko!!!! Jsem spálenej a je mi vedro.