Klan je vizuálně překrásný, s velmi dobrou choreografií soubojů, ale jeho děj je totálně mimo, hlavně ve druhé polovině.
Moderátor: sevencreature
Ztráta času. Není na něm zajímavého lautr nic.AlieN píše:Jab: hmm, a to jsem přemýšlel o tom že na něj o víkendu zajdu![]()
Klan je vizuálně překrásný, s velmi dobrou choreografií soubojů, ale jeho děj je totálně mimo, hlavně ve druhé polovině.
Z toho, co jsem nejdříve zaslechl, mělo (minimálně zčásti) jít o pohled na psychiku japonského vojáka za války. Což je sám o sobě hodně fajn námět.Jab píše:Btw dnes jsem viděl Dopisy z Iwo Jimy. Překvapí už hned název, jelikož čeština obě slova spojovala na Iwodžima.
To je ovšem asi tak celé. Děj je o ničem, celý příběh je totálně nepůsobivý a místy opravdu hodně vedle. Takhle nějak se točí hodiny nudy za velké peníze. I přes celkem vysoká hodnocení tenhle film vřele nedoporučuji. I jen vydávat ho za válečný by bylo hodně nadsazené. Jde o cestu do hlubin císařského vojáka očima Clinta Eastwooda. Zní vám to vtipně? A to jste ještě neviděli film!
Tohle mě na něm právě lákalo a taky měl poměrně příznivé kritiky (resp nebyl odsouzený jako strašný šit na rozdíl od Vlajek), takže jsem si říkal že si zase jednou po dlouhé době zajdu na válečný filmAjantis píše:Z toho, co jsem nejdříve zaslechl, mělo (minimálně zčásti) jít o pohled na psychiku japonského vojáka za války. Což je sám o sobě hodně fajn námět.
"The Wall" je super...SneZhulak píše:Viděl včera někdo filmový klub? (The Wall) co na něj říkáte? imho hodně dobrý