Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
stazujem si na alergiu, ktoru mam ja ani neviem na co... nemozem poriadne dychat nosom, a navyse je vonku tak horuco, ze sa mi tam vobec nechce ist... a este k tomu mam tu alergiu an nieco co je aj u nas doma+na nieco co je vonku... no hruuza...
...asoin ze doma mam prijemnyt chladok
...asoin ze doma mam prijemnyt chladok

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
moje nervy...daně platím, žiji řádně...a mám zastání v tomhle státě? kde jsou, kruci moje práva a svoboda volby? mám toho dost....chci praktickou lékařku pro své děti, chci mít tu správnou zdravotní pojišťovnu, chci mít zubaře a očního lékaře....chci si vybrat!!!!!

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To jsem se to zas někam nahlásila... dneska jsem vstávala v půl paté, abych byla připravená na odjezd na Slovensko, který se konel v šest hodin. Skoro tři hodiny jedem do Čadca na festival komorní hudby, abychom tam zkysli celý den. A pak, namísto abychom v klídku odjeli už asi ve dvě hodiny a já spolu s kámoškou v pohodě stihla zkoušku v Rut na zítřejší vystoupení na folklorním festivalu v Přerově, tak jsme tam museli tvrdnout jak idioti skoro do čtvrt na šest, abychom si tam odfidlali dvouminutovou skladbu a pak z tama vypadli. Nejenže je Čadca mimořádně nudné a nezajímavé město, ale navíc je i hnusné. Navíc bylo celej den horko jak v peci a těch šest hodin v autě v kombinaci s brzkým vstáváním je fakt hnus - stejně jako ten Blbákov 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- crovax en-vec
- Sigilan
O tom mi ani nemluv, já byl vyřazen z evidence a žádného nemám...Sirine píše:...chci mít zubaře...

Jinak si stěžuju na naší robotickou svářečku, která mě v práci maximálně se*e, neboť NENÍ schopná ani po tisíci a prvním zeštelování jet celou směnu v pohodě a beze zmetků! Ono je to na infarkt! Gord pro mě, cholerika

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: