BG2: Pevnosti

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Hawkmoon269
Sigilan

Příspěvek od Hawkmoon269 »

Elessar píše:Mag, Zaklinac- Planarni koule
Druid- Druidsky hajek
Nejsou tyto dvě pevnosti "problémové"? Já že mi známý říkal, že pokaždý se mu při plnění druidského questu objevil bug a úkol nešel dokončit... A u mágovy koule je prý taky problém s těmi učedníky... Co je na tom pravdy?
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Planární koule určitě jde, za druida jsem nikdy nehrál, tak nevím...
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Hawkmoon269 píše:Nejsou tyto dvě pevnosti "problémové"? Já že mi známý říkal, že pokaždý se mu při plnění druidského questu objevil bug a úkol nešel dokončit... A u mágovy koule je prý taky problém s těmi učedníky... Co je na tom pravdy?
Já zkoušela oboje a problémy mi to nedělalo. Btw, u kterého úkolu mu ten bug naskakoval?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Hawkmoon269
Sigilan

Příspěvek od Hawkmoon269 »

Neferit píše:Já zkoušela oboje a problémy mi to nedělalo. Btw, u kterého úkolu mu ten bug naskakoval?
No, tak jsem se zeptal (je to delší doba, co to za tyhle dvě povolání hrál, takže info asi nic moc, já sám tyhle dvě povolání ozkoušené nemám)...
U druida: Normálně získal druidský háj, a začal plnit questy... Když za ním do města přišel nějaký "posel" se zadáním úkolu, tak mu vyjela hláška (přibližně, nevím jestli to je přesně) "quest id nenalezen" a úkol se prý nezadal.
U mága/zaklínače: Kouli získal, problém byl s těmi učedníky jak mu měli očarovat nějakou věc nebo co... Nešlo splnit, pořád říkali ti učedníci to samé, ale nikdy to očarování věci nedokončili.
Jo a prý hrál s češtinou, tak jestli to nebylo tím... (já sám jsem problém s CZ nikdy neměl)
Jak říkám, info nic moc, je to už delší doba... Až to příště budu hrát znova, tak to ozkouším sám...
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Me questy v hajku nikdy nezacaly a v kouli mi nikdy neprisel ten mag takze pokud sem si ho nepridal konzoli tak take nic. BTW tem ucnum trva vytvorit ty predmety i nekolik tydnu, jeden snad dokonce mesic tak to chce vydrzet.
Obrázek
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Co se týče koule - je to přesně, jak řekl Tinnarr. Učedníkům skutečně nějakou dobu trvá, než zadaný úkol dokončí. Bez ohledu na to, jestli se jim to povede nebo ne, je úkol splněn (nebo je možná zapotřebí, aby alespoň jeden přežil, teď nevím jistě). Žádný bug se mi v téhle souvislosti neobjevil v ani jedné ze tří verzí BG2, které vlastním (pirátská, platinová a BG colection - mimochodem, nejsem blázen, to se takhle jednou sešly pirátská a platinová o vánoce).
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Carlos: neprezije to ani jeden.
Obrázek
Forest
Sigilan

Příspěvek od Forest »

Ale jo, když jim dáš lehké úkoly, tak mi přežili snad i 2, ale i tak mi q pro mága přijdou jako nejnudnější
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Tinnarr píše:Carlos: neprezije to ani jeden.
Můžou přežít všichni tři.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

To by me zajimalo jak. Hral sem to 2x, zadaval sem jim jine ukoly a stejne pochcipali.
Obrázek
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Tinnarr píše:To by me zajimalo jak. Hral sem to 2x, zadaval sem jim jine ukoly a stejne pochcipali.
Záleží na tom, jaké úkoly jim zadáváš. U každého je jiná šance, že učedník zemře, ale ta šance je u všech úkolů bez ohledu na jeho obtížnosti. Jestli ti vždycky zemřeli všichni tři, tak jsi buď krutý a hrabivý tyran nebo máš prostě jen zatracenou smůlu.
Ten poslední, co zůstane, ti pak vaří lektvary...
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Tinnarr píše:To by me zajimalo jak. Hral sem to 2x, zadaval sem jim jine ukoly a stejne pochcipali.
Jestli některý z nich umře lze poznat jednoduše, jakmile ti řeknou bude to trvat x dní, můžeš si být jist, že někdo natáhne brka. Pokud zmíní pár dní, nic se nestane. A třetí předmět je jednoduše nenecháš vyrábět.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Co vynáší vlastnictvý druidského hájku?
Fuchs
Sigilan

BG2: Zlodějská gilda

Příspěvek od Fuchs »

V zlodějské gildě je poměrně rozsáhlá lokace, kde se trénují zloději (myslím, že tam jsou takové ty lávky, ozubená kola atd.). Během hraní jse neobjevil žádný quest, který by se této oblasti týkal - nepřišli jste během hraní na nějaký?
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Fuchs: Musíš to tam prolézt při plnění jedné mise pro Bodhi. Žádný jiný quest tam myslím není.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“