Nejsou tyto dvě pevnosti "problémové"? Já že mi známý říkal, že pokaždý se mu při plnění druidského questu objevil bug a úkol nešel dokončit... A u mágovy koule je prý taky problém s těmi učedníky... Co je na tom pravdy?Elessar píše:Mag, Zaklinac- Planarni koule
Druid- Druidsky hajek
BG2: Pevnosti
- Hawkmoon269
- Sigilan
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já zkoušela oboje a problémy mi to nedělalo. Btw, u kterého úkolu mu ten bug naskakoval?Hawkmoon269 píše:Nejsou tyto dvě pevnosti "problémové"? Já že mi známý říkal, že pokaždý se mu při plnění druidského questu objevil bug a úkol nešel dokončit... A u mágovy koule je prý taky problém s těmi učedníky... Co je na tom pravdy?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Hawkmoon269
- Sigilan
No, tak jsem se zeptal (je to delší doba, co to za tyhle dvě povolání hrál, takže info asi nic moc, já sám tyhle dvě povolání ozkoušené nemám)...Neferit píše:Já zkoušela oboje a problémy mi to nedělalo. Btw, u kterého úkolu mu ten bug naskakoval?
U druida: Normálně získal druidský háj, a začal plnit questy... Když za ním do města přišel nějaký "posel" se zadáním úkolu, tak mu vyjela hláška (přibližně, nevím jestli to je přesně) "quest id nenalezen" a úkol se prý nezadal.
U mága/zaklínače: Kouli získal, problém byl s těmi učedníky jak mu měli očarovat nějakou věc nebo co... Nešlo splnit, pořád říkali ti učedníci to samé, ale nikdy to očarování věci nedokončili.
Jo a prý hrál s češtinou, tak jestli to nebylo tím... (já sám jsem problém s CZ nikdy neměl)
Jak říkám, info nic moc, je to už delší doba... Až to příště budu hrát znova, tak to ozkouším sám...
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče koule - je to přesně, jak řekl Tinnarr. Učedníkům skutečně nějakou dobu trvá, než zadaný úkol dokončí. Bez ohledu na to, jestli se jim to povede nebo ne, je úkol splněn (nebo je možná zapotřebí, aby alespoň jeden přežil, teď nevím jistě). Žádný bug se mi v téhle souvislosti neobjevil v ani jedné ze tří verzí BG2, které vlastním (pirátská, platinová a BG colection - mimochodem, nejsem blázen, to se takhle jednou sešly pirátská a platinová o vánoce).
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Můžou přežít všichni tři.Tinnarr píše:Carlos: neprezije to ani jeden.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tom, jaké úkoly jim zadáváš. U každého je jiná šance, že učedník zemře, ale ta šance je u všech úkolů bez ohledu na jeho obtížnosti. Jestli ti vždycky zemřeli všichni tři, tak jsi buď krutý a hrabivý tyran nebo máš prostě jen zatracenou smůlu.Tinnarr píše:To by me zajimalo jak. Hral sem to 2x, zadaval sem jim jine ukoly a stejne pochcipali.
Ten poslední, co zůstane, ti pak vaří lektvary...
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
Jestli některý z nich umře lze poznat jednoduše, jakmile ti řeknou bude to trvat x dní, můžeš si být jist, že někdo natáhne brka. Pokud zmíní pár dní, nic se nestane. A třetí předmět je jednoduše nenecháš vyrábět.Tinnarr píše:To by me zajimalo jak. Hral sem to 2x, zadaval sem jim jine ukoly a stejne pochcipali.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Illuminating
- Sigilan
BG2: Zlodějská gilda
V zlodějské gildě je poměrně rozsáhlá lokace, kde se trénují zloději (myslím, že tam jsou takové ty lávky, ozubená kola atd.). Během hraní jse neobjevil žádný quest, který by se této oblasti týkal - nepřišli jste během hraní na nějaký?