Lazaret aneb koutek kriplů

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Dalcorovo Koleno díl ... další

Minule jsem náš seriál skončili udělením pracovní neschopnosti za to že si Dalcor sedl místo na židli do prázdna a koleno si podvrkl a natáhl i ty dotédoby zdravé svaly

Leč dr. U ošetřující Ortoped nelenil a doporučil Dalcorovi aby se znovu objednal k operujícímu doktoru Mi, ovšem ne do nemocnice ale na místní polikliniku. To Dalcor odmítl. Když si blbej Dalcor nechal v ponděli rušit neschopenku aby mohl do práce vydělávat love (aby je jeho přítelkyně mohla utrácet), dr. Ú ho informoval o tom že konzultoval s dr. M a má mu Dalcor ve středu zavolat.

I Dalcor nelenil a ve středu skutečně zavolal. Dr. M si znovu vyslechl to co mu Dalcor říkal před měsícem na kontrole ve FTN kdy Dalcora uznal zdravým a bez vady s tím že nohu dorozcvičí. Tentokráte si ale Dalcora pozval 27.6. na kontrolu do FTN kde dojde k dalším vyšetřením, ve kterém se bude zkoumat nusnost další atroskopické operace za účelem vyčištění kolene od mrtvých a zacuchaných vazů a šlach.

Další díl 27.6.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Dalcor - Tvé koeno to je epopej. Je o udatnosti, hlouposti což se navzájem přímo vyhledává, o marnosti boje sdraky a je možný dobrý konec.

Až to skončí - doufám že ne amputací, chtělo by to do Lazzovky zpracovaný dobrodružný příběh.

Dávej na sebe více pozor, jinak se toho nezbavíš a nakonec skončíš s trvalým problémem.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Dnešní menší průjem mi připomněl, jak jsem byl ve svých devíti letech na klystýru...brrrrrr :sick:
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

tak se vracím ze Slovenska a víc než kdy jidny mám pocit, že patřím právě do toho to auditka. Nejen, že jsem si vymkla kotník a musela si koupit obinadlo, ale navíc se silně projevila srdeční arytmie a nebylo dne, kdybych po každé sebemenší námaze nemusela rozdýchávat ten nerytmický tlukot srdce, který mě umí i rozkašlat. Teda jsem nějaká opotřebovaná, asi si půjdu lehnout na skládku, než mě tam někdo rovnou vyhodí. :doh: ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan

Přece nejsi starý sporák. Možná se to chce hodit do pohody a bude líp. Nebo jen málo tréninku?

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Neferit Sr. píše:Přece nejsi starý sporák. Možná se to chce hodit do pohody a bude líp. Nebo jen málo tréninku?
spíš se asi dlouhodobě přetěžuji...fakt nevím a nebo dědičná vada? :think:
(anonym?)
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Vando je otázka co znamená "asi se dlouhodobě přetěžuji"... To znamená že nespíš, nebo moc stresu, či snad moc fyzické námahy?

Jeden dobrý kamarád řeší problém s cukrovkou a bylo mu řečeno že to má hlavně od stresu...

A vůbec bereš na arytmii nějaký medikamenty? To by mě zajímalo jak se tohle řeší... :think:

A kde je Yenn? Vzhledem k jeho studiu je koutek kryplů studnice moudrostí... :lol:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

KEBULE: stres nemám žádný, ale asi málo odpočívám a taky jsem loni toho stresu měla hrozně moc a od té doby se mi to také začalo objevovat, ale letos si myslím, že jsem v klidu po všech směrech a ono se to zhoršuje. :-|
Léky neberu, páč se mnou doktorka docela vyběhla. Když jsem tam byla, tak zrovna EKG nic neukázalo, což není nic divného, ale asi moc nevěřila nebo co a nebo se blbě vyspala. Prý si mám sledovat, co to způsobuje. Moje poslední poznatky jsou: rychlá chůze, vstávání, mluvení, smích...což mi moc nevyhovuje, já se odjakživa ráda pohybuji rychle, hodně se směji a nahlas mluvím :-(
(anonym?)
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Tak potom mě napadá jestli by nebylo jednoduší vyhledat odborníka a zátěžový testy (či jak se to jmenuje ). Protože tak jak to popisuješ to vypadá docela na vážno. De facto to vypadá že si nemůžeš ani uprdnout aby se ti z toho neudělalo zle... ;-)

Vando to není dobrý... :think:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Tak jsem se vrátil z Mighty Sounds festu a je možná dobře, že už skončil, protože HP mi už moc nezbývá. Jsem celý polámaný, mám pěkně rozbitou držku, odepsaný dýchací i trávicí interiér, Naražené a sedřené všechny velké klouby, v hlavě vymleto a v puse zevnitř prokouslou díru, že si do ní strčím špičku jazyku. Nemůžu se dočkat příštího roku.
Neferit Sr.
Sigilan

To jsi byl v jaké válce? To vypadá, že jsi vedl krajně nezdravý způsob života. To je na invalidní důchod! :-D

Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Neferit Sr. píše:To jsi byl v jaké válce?
Je pravda, že když jsem se ráno díval na moje botky, tak mi přišlo, že veteráni z pacifiku by se za ně asi nemuseli stydět... :-)
Neferit Sr.
Sigilan

Moderní doba. Kebule nedávno byl na čemsi, on to nazývá hudbou, ja o tom mám poměrně zásadní pochybnosti. A došel tak dobitý že to vypadalo na pracovní neschopnost. A to prý pouze tancoval. No nevím.

Mě se nic takového při valčíku nebo tangu nikdy nestalo. :-D

Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Neferit Sr. píše:Moderní doba. Kebule nedávno byl na čemsi, on to nazývá hudbou, ja o tom mám poměrně zásadní pochybnosti. A došel tak dobitý že to vypadalo na pracovní neschopnost. A to prý pouze tancoval. No nevím.

Mě se nic takového při valčíku nebo tangu nikdy nestalo. :-D
To si vždycky vzpomenu na bráchu, jak se takhle vrátil ze svého prvního festivalu v Trutnově. Sotva se vlekl, zaprášený od červné země od hlavy až k patě, odřený... Opravdu to spíš vypadalo, že jde z bojiště...I když ono se to místo, kde se konná ten festival, jmenuje...právem. ;-)
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan

Já zažil lecos. Jezdil jsem na Porty, na festy - některé dokonce rozháněla policie, ale nikdy to nevypadalo takto. Je to prostě dneska více akční. A kdyřž Paroubek zavelí do útoku, hned je z toho několikahektarový lazaret.

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“