Lazaret aneb koutek kriplů
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Dalcorovo Koleno díl ... další
Minule jsem náš seriál skončili udělením pracovní neschopnosti za to že si Dalcor sedl místo na židli do prázdna a koleno si podvrkl a natáhl i ty dotédoby zdravé svaly
Leč dr. U ošetřující Ortoped nelenil a doporučil Dalcorovi aby se znovu objednal k operujícímu doktoru Mi, ovšem ne do nemocnice ale na místní polikliniku. To Dalcor odmítl. Když si blbej Dalcor nechal v ponděli rušit neschopenku aby mohl do práce vydělávat love (aby je jeho přítelkyně mohla utrácet), dr. Ú ho informoval o tom že konzultoval s dr. M a má mu Dalcor ve středu zavolat.
I Dalcor nelenil a ve středu skutečně zavolal. Dr. M si znovu vyslechl to co mu Dalcor říkal před měsícem na kontrole ve FTN kdy Dalcora uznal zdravým a bez vady s tím že nohu dorozcvičí. Tentokráte si ale Dalcora pozval 27.6. na kontrolu do FTN kde dojde k dalším vyšetřením, ve kterém se bude zkoumat nusnost další atroskopické operace za účelem vyčištění kolene od mrtvých a zacuchaných vazů a šlach.
Další díl 27.6.
Minule jsem náš seriál skončili udělením pracovní neschopnosti za to že si Dalcor sedl místo na židli do prázdna a koleno si podvrkl a natáhl i ty dotédoby zdravé svaly
Leč dr. U ošetřující Ortoped nelenil a doporučil Dalcorovi aby se znovu objednal k operujícímu doktoru Mi, ovšem ne do nemocnice ale na místní polikliniku. To Dalcor odmítl. Když si blbej Dalcor nechal v ponděli rušit neschopenku aby mohl do práce vydělávat love (aby je jeho přítelkyně mohla utrácet), dr. Ú ho informoval o tom že konzultoval s dr. M a má mu Dalcor ve středu zavolat.
I Dalcor nelenil a ve středu skutečně zavolal. Dr. M si znovu vyslechl to co mu Dalcor říkal před měsícem na kontrole ve FTN kdy Dalcora uznal zdravým a bez vady s tím že nohu dorozcvičí. Tentokráte si ale Dalcora pozval 27.6. na kontrolu do FTN kde dojde k dalším vyšetřením, ve kterém se bude zkoumat nusnost další atroskopické operace za účelem vyčištění kolene od mrtvých a zacuchaných vazů a šlach.
Další díl 27.6.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Dalcor - Tvé koeno to je epopej. Je o udatnosti, hlouposti což se navzájem přímo vyhledává, o marnosti boje sdraky a je možný dobrý konec.
Až to skončí - doufám že ne amputací, chtělo by to do Lazzovky zpracovaný dobrodružný příběh.
Dávej na sebe více pozor, jinak se toho nezbavíš a nakonec skončíš s trvalým problémem.
Až to skončí - doufám že ne amputací, chtělo by to do Lazzovky zpracovaný dobrodružný příběh.
Dávej na sebe více pozor, jinak se toho nezbavíš a nakonec skončíš s trvalým problémem.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
tak se vracím ze Slovenska a víc než kdy jidny mám pocit, že patřím právě do toho to auditka. Nejen, že jsem si vymkla kotník a musela si koupit obinadlo, ale navíc se silně projevila srdeční arytmie a nebylo dne, kdybych po každé sebemenší námaze nemusela rozdýchávat ten nerytmický tlukot srdce, který mě umí i rozkašlat. Teda jsem nějaká opotřebovaná, asi si půjdu lehnout na skládku, než mě tam někdo rovnou vyhodí.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit Sr.
- Sigilan
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Vando je otázka co znamená "asi se dlouhodobě přetěžuji"... To znamená že nespíš, nebo moc stresu, či snad moc fyzické námahy?
Jeden dobrý kamarád řeší problém s cukrovkou a bylo mu řečeno že to má hlavně od stresu...
A vůbec bereš na arytmii nějaký medikamenty? To by mě zajímalo jak se tohle řeší...
A kde je Yenn? Vzhledem k jeho studiu je koutek kryplů studnice moudrostí...
Jeden dobrý kamarád řeší problém s cukrovkou a bylo mu řečeno že to má hlavně od stresu...
A vůbec bereš na arytmii nějaký medikamenty? To by mě zajímalo jak se tohle řeší...

A kde je Yenn? Vzhledem k jeho studiu je koutek kryplů studnice moudrostí...

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
KEBULE: stres nemám žádný, ale asi málo odpočívám a taky jsem loni toho stresu měla hrozně moc a od té doby se mi to také začalo objevovat, ale letos si myslím, že jsem v klidu po všech směrech a ono se to zhoršuje.
Léky neberu, páč se mnou doktorka docela vyběhla. Když jsem tam byla, tak zrovna EKG nic neukázalo, což není nic divného, ale asi moc nevěřila nebo co a nebo se blbě vyspala. Prý si mám sledovat, co to způsobuje. Moje poslední poznatky jsou: rychlá chůze, vstávání, mluvení, smích...což mi moc nevyhovuje, já se odjakživa ráda pohybuji rychle, hodně se směji a nahlas mluvím

Léky neberu, páč se mnou doktorka docela vyběhla. Když jsem tam byla, tak zrovna EKG nic neukázalo, což není nic divného, ale asi moc nevěřila nebo co a nebo se blbě vyspala. Prý si mám sledovat, co to způsobuje. Moje poslední poznatky jsou: rychlá chůze, vstávání, mluvení, smích...což mi moc nevyhovuje, já se odjakživa ráda pohybuji rychle, hodně se směji a nahlas mluvím

(anonym?)
(anonym?)
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Tak potom mě napadá jestli by nebylo jednoduší vyhledat odborníka a zátěžový testy (či jak se to jmenuje ). Protože tak jak to popisuješ to vypadá docela na vážno. De facto to vypadá že si nemůžeš ani uprdnout aby se ti z toho neudělalo zle...
Vando to není dobrý...

Vando to není dobrý...

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Tak jsem se vrátil z Mighty Sounds festu a je možná dobře, že už skončil, protože HP mi už moc nezbývá. Jsem celý polámaný, mám pěkně rozbitou držku, odepsaný dýchací i trávicí interiér, Naražené a sedřené všechny velké klouby, v hlavě vymleto a v puse zevnitř prokouslou díru, že si do ní strčím špičku jazyku. Nemůžu se dočkat příštího roku.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
Moderní doba. Kebule nedávno byl na čemsi, on to nazývá hudbou, ja o tom mám poměrně zásadní pochybnosti. A došel tak dobitý že to vypadalo na pracovní neschopnost. A to prý pouze tancoval. No nevím.
Mě se nic takového při valčíku nebo tangu nikdy nestalo.

To si vždycky vzpomenu na bráchu, jak se takhle vrátil ze svého prvního festivalu v Trutnově. Sotva se vlekl, zaprášený od červné země od hlavy až k patě, odřený... Opravdu to spíš vypadalo, že jde z bojiště...I když ono se to místo, kde se konná ten festival, jmenuje...právem.Neferit Sr. píše:Moderní doba. Kebule nedávno byl na čemsi, on to nazývá hudbou, ja o tom mám poměrně zásadní pochybnosti. A došel tak dobitý že to vypadalo na pracovní neschopnost. A to prý pouze tancoval. No nevím.

(anonym?)
(anonym?)
- Neferit Sr.
- Sigilan
Já zažil lecos. Jezdil jsem na Porty, na festy - některé dokonce rozháněla policie, ale nikdy to nevypadalo takto. Je to prostě dneska více akční. A kdyřž Paroubek zavelí do útoku, hned je z toho několikahektarový lazaret.