Zakat píše:Invaze mimozemských mrkví? Ten seriál musím vidět :D
Otázka je, kde ho seženu...oficiálně asi u nás nevyšel..
Nevyšel, bohužel... Já ho sice z většiny mám, ale v poněkud nekonzistentní kvalitě (některý epizody mám jen v dost hroznejch TV ripech) a navíc už radši nikomu nic neslibuju, protože dokud mi někdo nedá pistoli k hlavě, na tyhle věci prostě zapomínám... V nejhorším můžu posloužit jako zdroj, ale jedině coby poslední zoufalá záložní možnost...
Zkusit torrenty a podobnej ilegál. (A hledat slušný DVD ripy).
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Cesare píše:Zkusit torrenty a podobnej ilegál. (A hledat slušný DVD ripy).
No nevím, zrovna stahování zahraničních seriálů bych nelegálním nenazval. Přeci jen čekat, jestli se vyhlédnutého seriálu chopí nějaká naše TV, aby jej pak v lepším případě zprznila dabingem, v horším odvisílala jen pár řad, není dvakrát ideální.
Dřív mi to nepřišlo - byť je teda pravda, že tak moc seriálů jsem nesledoval a seriálovým maniakem bych se tedy rozhodně nenazval - ale zjistil jsem, že dabing v seriálech je úplně stejný hnus jako ve filmech (zářným příkladem budiž SG1).
Cesare píše:Zkusit torrenty a podobnej ilegál. (A hledat slušný DVD ripy).
Díval jsem se, ale nic moc jsem nenašel...mno, zkusím pohedat jinde.
MCZ: Souhlas, zvášť u filmů a seriálů, kterých se v naší kotlině nedočkáme ani za 100 let. Viz Anime a asijská kinematografie všeobecně...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
7C: Počkám, až naskočí Demonoid :D Problém je, že je všude málo lidí...i když teď jsem našel jeden slušný...no uvidím :D
EDIT AlieN: Super, díky moc
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Doktor House je zajímavý. Dost jsem se na něho díval a pokud ho budou dávat dál, budu se dívat zase. Vždy mě zaujme chování hlavního protagonisty - je to ukázkový hulvát a pak tiše žasnu co se dá všechno na lidech najít.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit Sr. píše:Doktor House je zajímavý. Dost jsem se na něho díval a pokud ho budou dávat dál, budu se dívat zase. Vždy mě zaujme chování hlavního protagonisty - je to ukázkový hulvát a pak tiše žasnu co se dá všechno na lidech najít.
Není to hulvát, je to anarchista a cynik - je to borec!
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"