Crabtree měl rozhodně spousty krásných přebreptů, dost jsem se u nich nasmála. Kolikrát mám potíže pochopit, co to vlastně mele.Neferit Sr. píše:Haló haló - na to jsem zapoměl. To je šupec jako hrom. Nejvíc mě uchvátila věta: " Madame a Simon si odvedlo gestupido!"
Seriály
Moderátor: sevencreature
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Nevyšel, bohužel... Já ho sice z většiny mám, ale v poněkud nekonzistentní kvalitě (některý epizody mám jen v dost hroznejch TV ripech) a navíc už radši nikomu nic neslibuju, protože dokud mi někdo nedá pistoli k hlavě, na tyhle věci prostě zapomínám... V nejhorším můžu posloužit jako zdroj, ale jedině coby poslední zoufalá záložní možnost...Zakat píše:Invaze mimozemských mrkví?Ten seriál musím vidět :D
Otázka je, kde ho seženu...oficiálně asi u nás nevyšel..
Zkusit torrenty a podobnej ilegál. (A hledat slušný DVD ripy).
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, zrovna stahování zahraničních seriálů bych nelegálním nenazval. Přeci jen čekat, jestli se vyhlédnutého seriálu chopí nějaká naše TV, aby jej pak v lepším případě zprznila dabingem, v horším odvisílala jen pár řad, není dvakrát ideální.Cesare píše:Zkusit torrenty a podobnej ilegál. (A hledat slušný DVD ripy).
Dřív mi to nepřišlo - byť je teda pravda, že tak moc seriálů jsem nesledoval a seriálovým maniakem bych se tedy rozhodně nenazval - ale zjistil jsem, že dabing v seriálech je úplně stejný hnus jako ve filmech (zářným příkladem budiž SG1).
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Díval jsem se, ale nic moc jsem nenašel...mno, zkusím pohedat jinde.Cesare píše:Zkusit torrenty a podobnej ilegál. (A hledat slušný DVD ripy).
MCZ: Souhlas, zvášť u filmů a seriálů, kterých se v naší kotlině nedočkáme ani za 100 let. Viz Anime a asijská kinematografie všeobecně...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7C: Počkám, až naskočí Demonoid :D Problém je, že je všude málo lidí...i když teď jsem našel jeden slušný...no uvidím :D
EDIT AlieN: Super, díky moc
EDIT AlieN: Super, díky moc
The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Neferit Sr.
- Sigilan
Doktor House je zajímavý. Dost jsem se na něho díval a pokud ho budou dávat dál, budu se dívat zase. Vždy mě zaujme chování hlavního protagonisty - je to ukázkový hulvát a pak tiše žasnu co se dá všechno na lidech najít.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Není to hulvát, je to anarchista a cynik - je to borec!Neferit Sr. píše:Doktor House je zajímavý. Dost jsem se na něho díval a pokud ho budou dávat dál, budu se dívat zase. Vždy mě zaujme chování hlavního protagonisty - je to ukázkový hulvát a pak tiše žasnu co se dá všechno na lidech najít.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Neferit Sr.
- Sigilan
Jestli Dr House je anarchista tak musím změnit svůj pohled na anarchismus, anarchisty a celý cirkus kolem nich.
Protože tento podle mě seriálově doktor diagnostik je špičkový odborník a pouze hulvát. A to bych řekl, že do této pózy se staví uměle.
Atribut anarchismu na něm nevidím ani jeden. Jesli Ty ano Adieu, tak mi napiš jaké.
Protože tento podle mě seriálově doktor diagnostik je špičkový odborník a pouze hulvát. A to bych řekl, že do této pózy se staví uměle.
Atribut anarchismu na něm nevidím ani jeden. Jesli Ty ano Adieu, tak mi napiš jaké.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."