Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Katie
Sigilan
Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katie »

Ahoj, hral jste nekdo s romance modem Kiara/Zaiya? Mam problem s romanci, kdyz prejdu do Underdarku tak se romance s Kiarou zrusi. Neni to reakci na zadnej rozhovor, pred vstupem do Underdarku je KiaraRomanceActive na 1, ale kdyz ji zkontroluju jako prvni vec v Underdarku tak uz je 3. A nastavit zpatky na 1 nejde. Nevite nekdo cim to muze byt a hlavne - co s tim?
Obrázek
UNIX is user friendly, it's just picky about who it's friends are.

Kousátko
Kalach
Sigilan

Příspěvek od Kalach »

Pls neviete poradit hram Totsc a plnim ten ukol co mam vyvrazdit tych vlkodlakov.. Dostanem sa az do uplne posledneho patra a tam je ten ich boss. Ibaze toho nejde ani za boha zabit... Stale sa uzdravuje a neviem jak ho mam zabit skusal som vsetko... Nie je to nahodou bug ve hre :?: dik
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Kalach: Zkoušel jsi stříbro? (k dispozici by měla být dýka)
Kalach
Sigilan

Příspěvek od Kalach »

Nie :oops: tu dyku hadam mam ale aj ked ho zranim zachvilu sa uzdravi a je znova nezranen... Ci s tou dykou to tak nebude? Dik.
Danča
Sigilan

Saradush

Příspěvek od Danča »

Ahoj jsem v ToB v Saradushi.Plním úkol se zmizením kluka.Šel jsem za únoscem, řekl, ať zabiju čaroděje.Ten je na hradbách.Už jsem to hrála, tak vím, že se mi má spustit dialog.Přijdu za ním a on řekne, že nemá čas se vykecávat, že bojuje :cry: .Co mám dělat?Save mám až v Saradushi :cry: .
Kalach
Sigilan

Příspěvek od Kalach »

Ok mal si pravdu zobral som striebornu dyku a hned bolo po nom.. ;-)
To Danca: Myslim ze musis najprv prehovorit s matkou strateneho chlapca a poradit sa s nou ci mas zabit carodeja.. Ale ona povie ze nie ze je to cestny clovek a tak az potom musis ist za carodejom a povedat mu pravdu... Carodej ti potom povie ze chlapec je naozaj drzany v sklade unoscovho domu tak tam zbehni potom po chlapca a to je vsetko..
Datur Barbatus
Sigilan

Chybějící soubor

Příspěvek od Datur Barbatus »

Ahoj lidičky, už při instalaci mi hrá hlásila chybu při instalaci 4. CD, přesně soubor AREA2000. Ted jsem konečně zjistil co je to za lokaci:-) Když chci přejít do Suldenesselaru, tak mě to hodí do windousů a vypne hru:-(

Nemužu pokračovat dál bez tohohle souboru. Kdyby byl někdo tak hodnej a poslal mi ho na Holistr@seznam.cz. Dík
"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Datur Barbatus: Měl bys to mít na mailu... Zkoušel jsem poprvé něco posílat přes úschovnu, protože přes e-mail mi to nešlo, tak snad jsem nic nepodělal...
Datur Barbatus
Sigilan

Tak jsem soubor stahnul a nakopíroval do složky data v CD4, ale nechce to chodit. Vyhodí mě to a vypíše chybu v BGMain.exe. Dá se s tim něco dělat?

Mam nainstalovaný Tweaks, Virtue a UB, češtinu nemam.
"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Možná je to tím, že poslal neupravenou mapu módy, ale i tak si myslím, že by to mělo jet. Kdyžtak přeinstalovat. :think:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Datur: no, na CD4 area2000 není, jakož Suldenesselar je koneckonců area2800. Není problém i na téhle straně?
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Já ten soubor našel ve složce CD3...
Datur Barbatus
Sigilan

AHA!
Že já si to nezapsal. :-? :-x Nebyl jsem si jistej, která to je, ale měl jsem v paměti to 4CD. 2000 mam na tom třetim a jestli je Suldenesselar na 4CD a je to 2800 pak ho tam mam, ale je nějakej špatnej. Každopádně skusim reinstal a přesně sem dopíšu u který AREA mi to hází chybu při instalaci.

EDIT: Tak jo, je to ta AREA2800.

Při instalaci to hodí hlášku, že .bif file se neshoduje s tím v .cab file, ale když chci otevřít data5.cab, tak to hodí chybu. Archív poškozený.

Kdybyste prosím mohli poslat tu AREA2800 na Holistr@seznam.cz

THX
Datur Barbatus
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Datur Barbatus píše:Kdybyste prosím mohli poslat tu AREA2800 na Holistr@seznam.cz
Nemohli, na to je moc velká. Stáhni si ji odsud a dej vědět, až to budeš mít, abych mohl uvolnit místo na serveru.

Edit: smazáno.
Žralok, který štěká, nekouše.
Datur Barbatus
Sigilan

OK. Tak jsem to sosnul. Fakt mi to nejde do hlavy. Ten soubor je uplně stejně velikej, ale ten tvůj funguje a ten co mam na CD já, tak ne:-/

Každopádně díky ;-)
Datur Barbatus
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“