Chyby, problémy a jejich řešení
- Katie
- Sigilan
- Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, hral jste nekdo s romance modem Kiara/Zaiya? Mam problem s romanci, kdyz prejdu do Underdarku tak se romance s Kiarou zrusi. Neni to reakci na zadnej rozhovor, pred vstupem do Underdarku je KiaraRomanceActive na 1, ale kdyz ji zkontroluju jako prvni vec v Underdarku tak uz je 3. A nastavit zpatky na 1 nejde. Nevite nekdo cim to muze byt a hlavne - co s tim?
Saradush
Ahoj jsem v ToB v Saradushi.Plním úkol se zmizením kluka.Šel jsem za únoscem, řekl, ať zabiju čaroděje.Ten je na hradbách.Už jsem to hrála, tak vím, že se mi má spustit dialog.Přijdu za ním a on řekne, že nemá čas se vykecávat, že bojuje
.Co mám dělat?Save mám až v Saradushi
.

Ok mal si pravdu zobral som striebornu dyku a hned bolo po nom.. 
To Danca: Myslim ze musis najprv prehovorit s matkou strateneho chlapca a poradit sa s nou ci mas zabit carodeja.. Ale ona povie ze nie ze je to cestny clovek a tak az potom musis ist za carodejom a povedat mu pravdu... Carodej ti potom povie ze chlapec je naozaj drzany v sklade unoscovho domu tak tam zbehni potom po chlapca a to je vsetko..

To Danca: Myslim ze musis najprv prehovorit s matkou strateneho chlapca a poradit sa s nou ci mas zabit carodeja.. Ale ona povie ze nie ze je to cestny clovek a tak az potom musis ist za carodejom a povedat mu pravdu... Carodej ti potom povie ze chlapec je naozaj drzany v sklade unoscovho domu tak tam zbehni potom po chlapca a to je vsetko..
- Datur Barbatus
- Sigilan
Chybějící soubor
Ahoj lidičky, už při instalaci mi hrá hlásila chybu při instalaci 4. CD, přesně soubor AREA2000. Ted jsem konečně zjistil co je to za lokaci:-) Když chci přejít do Suldenesselaru, tak mě to hodí do windousů a vypne hru:-(
Nemužu pokračovat dál bez tohohle souboru. Kdyby byl někdo tak hodnej a poslal mi ho na Holistr@seznam.cz. Dík
Nemužu pokračovat dál bez tohohle souboru. Kdyby byl někdo tak hodnej a poslal mi ho na Holistr@seznam.cz. Dík
"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
Datur Barbatus
- Datur Barbatus
- Sigilan
Tak jsem soubor stahnul a nakopíroval do složky data v CD4, ale nechce to chodit. Vyhodí mě to a vypíše chybu v BGMain.exe. Dá se s tim něco dělat?
Mam nainstalovaný Tweaks, Virtue a UB, češtinu nemam.
Mam nainstalovaný Tweaks, Virtue a UB, češtinu nemam.
"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
Datur Barbatus
- Datur Barbatus
- Sigilan
AHA!
Že já si to nezapsal.
Nebyl jsem si jistej, která to je, ale měl jsem v paměti to 4CD. 2000 mam na tom třetim a jestli je Suldenesselar na 4CD a je to 2800 pak ho tam mam, ale je nějakej špatnej. Každopádně skusim reinstal a přesně sem dopíšu u který AREA mi to hází chybu při instalaci.
EDIT: Tak jo, je to ta AREA2800.
Při instalaci to hodí hlášku, že .bif file se neshoduje s tím v .cab file, ale když chci otevřít data5.cab, tak to hodí chybu. Archív poškozený.
Kdybyste prosím mohli poslat tu AREA2800 na Holistr@seznam.cz
THX
Že já si to nezapsal.

EDIT: Tak jo, je to ta AREA2800.
Při instalaci to hodí hlášku, že .bif file se neshoduje s tím v .cab file, ale když chci otevřít data5.cab, tak to hodí chybu. Archív poškozený.
Kdybyste prosím mohli poslat tu AREA2800 na Holistr@seznam.cz
THX
Datur Barbatus
Datur Barbatus
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nemohli, na to je moc velká. Stáhni si ji odsud a dej vědět, až to budeš mít, abych mohl uvolnit místo na serveru.Datur Barbatus píše:Kdybyste prosím mohli poslat tu AREA2800 na Holistr@seznam.cz
Edit: smazáno.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Datur Barbatus
- Sigilan