Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Neferit: nemáte nainstalovaný Service Pack 2 - tedy velmi pravděpodobně. Stálo by za úvahu ho nainstalovat... jako i by možná stálo za úvahu zvážit používání a možnosti jiných prohlížečů ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vlasák: Á-ha. To mě nenapadlo :oops: No, mně je celkem jedno, jaký mám prohlížeč - ale celou tu dobu, kdy jsem začala dělat s počítačem a na internetu jsem zvyklá jedině na IE (stejně tak i zbytek rodiny). A říct si - kašlu na IE , přejdu na xyz! by nebylo úplně košer vůči ostatním :roll:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

http://www.donationcoder.com/Reviews/index.html

Prima tipy pro software - a freeware. Dávám sem ten odkaz především proto, že volby a požadavky autorů až podezřele shodují s mými preferencemi :-P

A jejich popis taky - zhruba - kupovat profesionální software má smysl tehdy, pokud daný program intenzivně používáte a potřebujete to nejlepší (třeba klasická ukázka je UltraEdit/UltraStudio) či ho využíváte ke komerčním účelům, jinak jsou tu téměř vždy skvělé freewarové programy.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Neferit: nevím, jak teda sedmička, ale dřívější verze IE jsou zdrojem některých neplech - koneckonců to není tak dávno, kdy si tvůj bratr stěžoval, že mu nejde správně webmail na centrum.cz ;-)
Nicméně on ten přechod není tak složitý, základní principy práce s prohlížečem jsou takřka všude stejné... ale samo záleží na tvé preferenci.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Neferit: ale víš, že uživatelé jako ty (resp. jako vy) jsou pravidelným zdrojem mých bezmocných křečí a záchvatů naprostého vzteku? ;-)

Mimochodem IE7 také není žádný zázrak. Chyby má úplně nové než IE6 a hlavně pro něj asi neexistuje žádný hack či tweak :-? . Doporučuji najít si pár volných minut a vyzkoušet alespoň ten firefox, který je IE v některých směrech docela podobný (takový ten feeling, řekl bych).
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Neferit: Však na PC můžete mít i víc prohlížečů, nicht so? Tady máme čtyři, IE je výlučně na internetbanking, Mozillu používají rodiče, FF bratr a Operu já. Ono to zas tolik místa nezabere.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Zdravim.
Mam tady jeden hdd ktery potrebuje trochu promazat.. Tak jsem ho pripojil ke me do pc jako sc disk a potrebuju se dostat do slozky jednoho z profilu.. Ale ten profil ma heslo.. to heslo znam ale nevim jak ho pouzit.. Kdyz chci otevrit tu slozku tak mi to napise ze pristup byl odepren.. Doufam ze jsem to napsal spravne.. Je nejaky soft ktery to umi? diky
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

brat pouziva FF a rodicia Mozillu? akoze nvm, ale ja mam Mozilla Firefox :-?
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Firkraag píše:Mam tady jeden hdd ktery potrebuje trochu promazat.. Tak jsem ho pripojil ke me do pc jako sc disk a potrebuju se dostat do slozky jednoho z profilu.. Ale ten profil ma heslo.. to heslo znam ale nevim jak ho pouzit.. Kdyz chci otevrit tu slozku tak mi to napise ze pristup byl odepren.
http://support.microsoft.com/kb/308421/cs

xRage: http://www.czilla.cz/produkty/suite/

- - - - - - - -

Seznam všech možných typů souborů (podle přípon) a programů, které s nimi umí pracovat:
http://www.convert-extensions.com/index/A.html

Hmm, zajímavý web (sice je, pravda, možné najít informace všude jinde, ale i tak mi to přijde jako sympatický počin :-) - jsou tam alespoň rychlé odkazy na programy.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Eragon
Sigilan

Příspěvek od Eragon »

Nvm jestli to už tady bylo(jestli ano tak sry)ale 50 stran se mi nechce prohledávat ;-) ..

Potřeboval bych doporučit nějaký prográmek,který by si poradil s koncovkou .tga

Ale hlavně potřebuji sehnat nějaký program,který dokáže hromadně,spolehlivě a pokud možno rychle změnit formáty obrázků(nejčastěji z .bmp na .jpg) a tímpádem ušetřit velké množství místa na disku.Mám několik GB obrázků a měnit formát ručně po jednom by trvalo několik let :lol: ..tak jestli víte byl bych moc vděčný. ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Eragon: s tga by si měl poradit každý lepší program, třeba IrfanView.

Co se týče hromadného převodu formátu obrázků na jiný, zkus XnView (nástroje > dávková konverze).
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Eragon: Ty soubory pro editaci by myslím měly jít otevřít v IrfanView, případně pro editaci v GIMPu. Ohledně té změny formátu - jediné co jsem našel je program Image converter plus, ale jelikož je volně ke stažení jenom demo, tak nevím jestli tam všechno bude fungovat.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Eragon: Jak už napsal MCZ, XnView a Batch convert je skvělý nástroj na hromadnou konverzi.
Eragon
Sigilan

Příspěvek od Eragon »

Díky díky moc,dost mi to pomohlo ;-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Nevíte někdo o nějakém programu který by uměl překonvertovat videa ve formátu rmvb do formátu avi? Potřeboval bych překonvertovat několik filmů aby šli přehrát i na našem domácím dvd přehrávači, ale nemůžu najít žádný program který by to dokázal...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“