Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Vlasák: Á-ha. To mě nenapadlo
No, mně je celkem jedno, jaký mám prohlížeč - ale celou tu dobu, kdy jsem začala dělat s počítačem a na internetu jsem zvyklá jedině na IE (stejně tak i zbytek rodiny). A říct si - kašlu na IE , přejdu na xyz! by nebylo úplně košer vůči ostatním 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://www.donationcoder.com/Reviews/index.html
Prima tipy pro software - a freeware. Dávám sem ten odkaz především proto, že volby a požadavky autorů až podezřele shodují s mými preferencemi
A jejich popis taky - zhruba - kupovat profesionální software má smysl tehdy, pokud daný program intenzivně používáte a potřebujete to nejlepší (třeba klasická ukázka je UltraEdit/UltraStudio) či ho využíváte ke komerčním účelům, jinak jsou tu téměř vždy skvělé freewarové programy.
Prima tipy pro software - a freeware. Dávám sem ten odkaz především proto, že volby a požadavky autorů až podezřele shodují s mými preferencemi

A jejich popis taky - zhruba - kupovat profesionální software má smysl tehdy, pokud daný program intenzivně používáte a potřebujete to nejlepší (třeba klasická ukázka je UltraEdit/UltraStudio) či ho využíváte ke komerčním účelům, jinak jsou tu téměř vždy skvělé freewarové programy.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit: nevím, jak teda sedmička, ale dřívější verze IE jsou zdrojem některých neplech - koneckonců to není tak dávno, kdy si tvůj bratr stěžoval, že mu nejde správně webmail na centrum.cz 
Nicméně on ten přechod není tak složitý, základní principy práce s prohlížečem jsou takřka všude stejné... ale samo záleží na tvé preferenci.

Nicméně on ten přechod není tak složitý, základní principy práce s prohlížečem jsou takřka všude stejné... ale samo záleží na tvé preferenci.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: ale víš, že uživatelé jako ty (resp. jako vy) jsou pravidelným zdrojem mých bezmocných křečí a záchvatů naprostého vzteku? 
Mimochodem IE7 také není žádný zázrak. Chyby má úplně nové než IE6 a hlavně pro něj asi neexistuje žádný hack či tweak
. Doporučuji najít si pár volných minut a vyzkoušet alespoň ten firefox, který je IE v některých směrech docela podobný (takový ten feeling, řekl bych).

Mimochodem IE7 také není žádný zázrak. Chyby má úplně nové než IE6 a hlavně pro něj asi neexistuje žádný hack či tweak

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: Však na PC můžete mít i víc prohlížečů, nicht so? Tady máme čtyři, IE je výlučně na internetbanking, Mozillu používají rodiče, FF bratr a Operu já. Ono to zas tolik místa nezabere.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim.
Mam tady jeden hdd ktery potrebuje trochu promazat.. Tak jsem ho pripojil ke me do pc jako sc disk a potrebuju se dostat do slozky jednoho z profilu.. Ale ten profil ma heslo.. to heslo znam ale nevim jak ho pouzit.. Kdyz chci otevrit tu slozku tak mi to napise ze pristup byl odepren.. Doufam ze jsem to napsal spravne.. Je nejaky soft ktery to umi? diky
Mam tady jeden hdd ktery potrebuje trochu promazat.. Tak jsem ho pripojil ke me do pc jako sc disk a potrebuju se dostat do slozky jednoho z profilu.. Ale ten profil ma heslo.. to heslo znam ale nevim jak ho pouzit.. Kdyz chci otevrit tu slozku tak mi to napise ze pristup byl odepren.. Doufam ze jsem to napsal spravne.. Je nejaky soft ktery to umi? diky
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://support.microsoft.com/kb/308421/csFirkraag píše:Mam tady jeden hdd ktery potrebuje trochu promazat.. Tak jsem ho pripojil ke me do pc jako sc disk a potrebuju se dostat do slozky jednoho z profilu.. Ale ten profil ma heslo.. to heslo znam ale nevim jak ho pouzit.. Kdyz chci otevrit tu slozku tak mi to napise ze pristup byl odepren.
xRage: http://www.czilla.cz/produkty/suite/
- - - - - - - -
Seznam všech možných typů souborů (podle přípon) a programů, které s nimi umí pracovat:
http://www.convert-extensions.com/index/A.html
Hmm, zajímavý web (sice je, pravda, možné najít informace všude jinde, ale i tak mi to přijde jako sympatický počin

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Nvm jestli to už tady bylo(jestli ano tak sry)ale 50 stran se mi nechce prohledávat
..
Potřeboval bych doporučit nějaký prográmek,který by si poradil s koncovkou .tga
Ale hlavně potřebuji sehnat nějaký program,který dokáže hromadně,spolehlivě a pokud možno rychle změnit formáty obrázků(nejčastěji z .bmp na .jpg) a tímpádem ušetřit velké množství místa na disku.Mám několik GB obrázků a měnit formát ručně po jednom by trvalo několik let
..tak jestli víte byl bych moc vděčný. 

Potřeboval bych doporučit nějaký prográmek,který by si poradil s koncovkou .tga
Ale hlavně potřebuji sehnat nějaký program,který dokáže hromadně,spolehlivě a pokud možno rychle změnit formáty obrázků(nejčastěji z .bmp na .jpg) a tímpádem ušetřit velké množství místa na disku.Mám několik GB obrázků a měnit formát ručně po jednom by trvalo několik let

- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Eragon: Ty soubory pro editaci by myslím měly jít otevřít v IrfanView, případně pro editaci v GIMPu. Ohledně té změny formátu - jediné co jsem našel je program Image converter plus, ale jelikož je volně ke stažení jenom demo, tak nevím jestli tam všechno bude fungovat.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: