Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Yachiko píše:Sťažujem sa na seba, že nejakým nedopatrením a vlastnou nepoučiteľnosťou ešte stále čítam Medenú čelenku, pretože som si tým práve takmer spôsobil odkrútenie hlavy zo závitov na krku... som idiot, njn...
Připoj se k nám a nech se unášet "tajfunem dekadence". :-D
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jsem vytočený jak vrtule Mi-4, Lehla mi vypalovací pec a zakázky za několik desítek tisíc jsou v kopru. DPKFP jak by řekl můj děda.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Neferit Sr. píše:...DPKFP...
Vzpomínám si dobře na "doprdele-kurva-frnda-piča"? :-D
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Adieu píše:
Neferit Sr. píše:...DPKFP...
Vzpomínám si dobře na "doprdele-kurva-frnda-piča"? :-D
Osobně myslím, že to bude spíš do-p*dele-k*rva-fena-pes ;-) (a ono to bude něco ouplně jinýho a my tady budem za dva kardinální sprosťáky :lol: )
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Neferit Sr.
Sigilan

No můj děda byl známý sprosťák ale tak sprostý jak myslí Adieu zase nebyl. Neferit si dobře pamatuje co jsem jí vyprávěl když vzpomínám na dědu. To byl jezdec.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Ježiši co se mě teďka stalo tak je masakr. Přijdu domů a na zemi v u mě v pokojíčku je položený cosi co vypadá jak od ufonů....takovej ovál postranách a navrchu to má světýlka, nevím z čeho udělaný. U teho lísteček od máti ať na to nešahám že mi to jak přijde vysvětlí.

Když konečně přišla tak sem se hnet ptal co to mám být. Vylezlo zní že je to RUŠIČKA NA JAKÝSI ZÓNY. OMG! mela tam jakousi ženskou co je zjištovala, prej je to ze železa a spodní vody...ok to existuje o tom už sem slyšel a tak se ptám jak dlouho to tady bude. A prej že nafurt, že si to koupila za 3000. Myslel sem že mě jebne, máme problémy s penizema a do ni nejaka baba vtluče takovou picovynu jako že steh zon dostanem rakovinu a kdovi co...jako že je to moji máti vždycky byla nejvíc v pohode a tedka udělá toto. Napřed sem se jí to snažil rozmluvit ale když sem zjistil že mi ktomu ještě chce úplně přeskládat pokoj abych měl postel mimo zónu tak už sem to nevydržel a byla dost solidní hádka. Nakonec se urazila že ji chci ničit zdraví řekla ať už zavřu hubu a šla pryč, což není moc obvyklé jednání uní :roll: :-)

tak tu teď sedít koukám na tu blbost a nevím ejstli se mám smát nebo brečet...
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

SneZhulak: Pokud vyjdeme z předpokladu, že daný předmět nevrátí a peníze zpět nedostane, tak bude nejlepší, když se s tím smíříš a budeš danou rušičku ignorovat, brát ji jako doplněk pokoje nebo ideálně se radovat z toho, že ti ruší negativní zóny :-)

Rozhodně bych netrávil čas tím, že se budeš s matkou hádat nebo jí to vyčítat - jenom to zkazí náladu vám oběma.

P.S. Obecně geopatogenní zóny jsou IMO docela obvyklá záležitost (předpokládám, že to je ta "zóna" o které je řeč). I když tedy co se týče rušičky, to slyším poprvé...

A na Feng shui v Číně nedají dopustit...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Radek Hulán mi smazal zcela rozumný příspěvek v diskuzi. Asi ho uráží, když ho někdo nazve egomastičem a zhodnotí jeho články takové, jaké jsou (tedy černobílé a provokativní za účelem získání kontroverzních ohlasů). :lol:

A všechno tohle mazání postů ten maník odůvodňuje tím, že se nenechá hanobit (nic takového jsem skutečně neudělal) na vlastním fóru. Bohužel maže jakýkoli negativní post, a jaký pak má smysl diskuze bez opozice?

Nj, už mu taky dělám reklamu. :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Adieu: Nemá náhodou to fórum moderátory? :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

7c: Aha, je možné, jen mi to nedává moc smysl, bo to fórum není velké a navíc je HULÁNA! :-)

EDIT: Jo, těch modů je tam celkem dost. :roll:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Adieu: popravdě, já se ti divím, že jsi snad čekal něco jiného ;-).
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

sevencreature: problém není až tak vté rušičce, ale v jejím umístěním. Ta paní toiž určila jediný místo kde je možné ji položit aby rušila:D a to ač se to zdá neuvěřitelné je ve dveřích( a to z mejch dveří ruší mátin pokoj)....holt život chystá stále nové komické situace na nihž je nejhorší že jsme nuceni brát je vážně... :lol:

A taky nápad s přeskládáním pokojíčku abych nespal přímo na zóně(ano sou to ty patogení) se mi moc nelíbí. Uznávám že skutečně fungují, ale k jejich zhoubným účincím jsem spíš skeptický
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

SneZhulak píše:sevencreature: problém není až tak vté rušičce, ale v jejím umístěním. Ta paní toiž určila jediný místo kde je možné ji položit aby rušila:D a to ač se to zdá neuvěřitelné je ve dveřích( a to z mejch dveří ruší mátin pokoj)....holt život chystá stále nové komické situace na nihž je nejhorší že jsme nuceni brát je vážně... :lol:

A taky nápad s přeskládáním pokojíčku abych nespal přímo na zóně(ano sou to ty patogení) se mi moc nelíbí. Uznávám že skutečně fungují, ale k jejich zhoubným účincím jsem spíš skeptický
To umístění rušičky spíš vypadá na to, že se tvojí mamce horší zdraví, když tě nemá pod kontrolou. :lol:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan

To je spíše k smíchu než k pláči, tedy ta situace. K pláči bude až se dovíš, kolik ta rušička stála. :twisted:

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Adieu píše:7c: Aha, je možné, jen mi to nedává moc smysl, bo to fórum není velké a navíc je HULÁNA! :-)
No, v souboji o větší ego nemáš sebemenší šanci vyhrát, řekl bych :mrgreen:

A co se týče zkušeností se všemi možnými urážkámi těch nejtěžších kalibrů, tak bych řekl, že má RH za ty roky vyloženě elitní trénink :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“