Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
sevencreature- to co sem sypete na nějakého Hulána mě zaujalo. Dal bys mi odkaz abych se mohl podívat a otestovat ho? Rád bych si osobně ověřil jestli je to HULÁN a nebo HUMPOLÁK.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Vlasák - jeden odkaz mě stále vedl do angličtiny a druhý mi zhroutil počítač. Asi mám něco špatně nastaveno nebo jsem nedorostl potřebám moderní elektonické doby. 

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
stazujem sa na tu registrovaneho Morta, ze mi zobral nick(uz viem preco som tu nebol zaregistrovany ako mort
)
mrzi ma to

mrzi ma to
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Je mi zle.
To je tak, když jdete do hospody s partou ožralů humanitního zaměření, kteří jsou vašimi spolužáky. Večerů s nimi už jsem absolvoval nepočítaně a stejně se nepoučím.
Naštěstí jsme včera měli alkoholu asi nejméně (vzhledem ke všem večírkům s nimi absolvovaným). Jen pouhých 7 piv a nějaký ten panák - maličkost.
Osobně takové akce zvládám tak jednou za dva měsíce. Oni klidně pětkrát v týdnu. Nechápu...
Ale byla to zase bžunda. Ona taková banda přiopilých filosofů totiž vymýšlí opravdu zajímavé hlášky.
To je tak, když jdete do hospody s partou ožralů humanitního zaměření, kteří jsou vašimi spolužáky. Večerů s nimi už jsem absolvoval nepočítaně a stejně se nepoučím.
Naštěstí jsme včera měli alkoholu asi nejméně (vzhledem ke všem večírkům s nimi absolvovaným). Jen pouhých 7 piv a nějaký ten panák - maličkost.
Osobně takové akce zvládám tak jednou za dva měsíce. Oni klidně pětkrát v týdnu. Nechápu...

Ale byla to zase bžunda. Ona taková banda přiopilých filosofů totiž vymýšlí opravdu zajímavé hlášky.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Když to takhle flákáš, tak se nesmíš divit následkům. Pokud bys pil pravidelně jako oni, tak by tě nějakých směšných 7 12ek vůbec nevyvedlo z míry a stěží ti trochu rozvázalo jazyk 
P.S. Já tedy radši preferuji to "flákání" - z dlouhodobého hlediska je to mnohem příjemnější.

P.S. Já tedy radši preferuji to "flákání" - z dlouhodobého hlediska je to mnohem příjemnější.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Hmm, tak to je tedy zvláštní - asi prostě pijí jen málo. V tomhle směru nemám moc zkušeností (když už, tak už
).
No, poslední dobou mám dobré zkušenosti s kvasnicovou 11° Ježek - vážně dobré pivo (docela mě to šokovalo).

No, poslední dobou mám dobré zkušenosti s kvasnicovou 11° Ježek - vážně dobré pivo (docela mě to šokovalo).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
:) Naštěstí nee:) normální motor musí mít každá běžně charterovaná palchetnice - je to nejefektivnější prostředek ochrany života a zdraví na moři. Obávám se,že spousta zvl. německých turistů napluje podstatně více mil na motor než na vítr. Ale tady se jednalo o pomocný manévrovací příďový motor. Navíc vzhledem k nestabilitě počasí by jachta bez motoru byla poněkud riskanntí záležitost - nemusel bys taky vůbec vyplout...:/Tafif píše:Plachetnice bez motoru... Já myslel, že to je normální.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."