Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Zrovna jsem ohnul ocelový nůž, když jsem si vyndával třísku z dlaně. Podotýkám, že šlo o navýsost měkkou část dlaně centimetr před začátkem palce. A není to tak dávno, co jsem ocelový nůž na chleba ohnul o naprosto čerstvý chléb.
Holt nože z Ikey. Byly by to skvělé divadelní rekvizity pro různé vraždy atp. :roll:
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

A že jsi se nám nezmínil, že jsi prošel transplantačním programem a místo kůže máš ocelový pancíř.

Je to praktické. Nespálíš se pokud se neopaluješ autogenem, snášíš střely do ráže 9 mm a dopadové rychlosti 380 metrů za sekundu i větší.

To jako myslíš vážně? :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Neferit Sr. píše:To jako myslíš vážně? :-D
Už když jsem viděl jejich tlouštku (z určitého úhlu nejsou de facto vidět), tak jsem mamince mírně onen nákup vyčítal. Jenže ono to prý bylo úžasně levné! :-D
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:
Neferit Sr. píše:To jako myslíš vážně? :-D
Už když jsem viděl jejich tlouštku (z určitého úhlu nejsou de facto vidět), tak jsem mamince mírně onen nákup vyčítal. Jenže ono to prý bylo úžasně levné! :-D
že by některé maminyk byly všechny úplně stejné?:)

My vyzkoušely v kuchyni za poslední dobu docela dost různě koupených nožů a většina z nich byly šméčka, takže jsem nakonec v nožířství koupil japonský nůž za nějakých necelých 600,- a jsem maximálně spokojený:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Pánové maminky jsou všechny úplně stejné. A je to poznat podle toho že mají stejně zvláštní nápady.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuji si na firmy Alzasoft a PPL. Potřeboval jsem svůj objednaný modem nutně nejpozději dnes. Dle předpokladů jej Alzasoft včera odeslal, ovšem nenapsal do adresy balíku číslo domu, kam má být doručen. Pravděpodobně to nepovažoval za důležitou informaci. Tudíž PPL nevědělo, kam jej má doručit a pokusilo se mě v 7:47 (asi typická doba doručování zásilek) telefonicky kontaktovat. Když mě jedním telefonátem nezastihlo (vstal jsem v 8:30), na dodání zásilky rezignovalo a já mám utrum. :-?

A stěžuji si rovněž na výrobce HDD Hitachi, jehož SATA 2 disky jsou zcela nekompatibilní se SATA rozhraním na desce. Mám pocit, jako bych si kupoval nový AMD procesor pro 6 let starou inteláckou desku.
Ovšem prodejce se nade mnou slitoval a umožnil mi výměnu za "úžasný" Western Digital. Lepší než drátem do oka.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Ajantis:A neměl by sis radši stěžovat na sebe? :lol:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Landor: To, že Alzasoft nevyplnil adresu doručitele, když měl všechny údaje k dispozici, je jeho chyba, za kterou platím já.

A radost z toho, že bych si s novým HDD měl dle filosofie Hitachi koupit i novou základní desku, opravdu nemám. To ať se na mě Hitachi nezlobí.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Ajantis: aha, pardon to jsem přehlídl, no mě zatím vždy na balík uvedli ty údaje, to co mají k dispozici... :think:

s tou kompatibilitou nevím jak to přesně je (nejsem expert na hw),
ale pokud by někdo cpal amd procík do intelácké desky, tak myslím že by to byla především jeho chyba | neinformovanost.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Landor píše:... ale pokud by někdo cpal amd procík do intelácké desky, tak myslím že by to byla především jeho chyba | neinformovanost.
Jenže SATA 2 harddisky firem Seagate, Western Digital ani Hyundai s "původním" (4 roky starým) SATA rozhraním potíže NEMAJÍ! Stačí jen přehodit jumpery a je to - žádný problém.
Ovšem harddisky Hitachi s tím mají problém nepřekonatelný. Takže asi nebude potíž v tom, že "by to nešlo", ale nejspíš někde jinde. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis: Teď si nejsem jistý, jak to je, ale je možné, že Hitachi disky jsou defaultně nastavené na režim SATA II :think: A na přepnutí do režimu SATA je potřeba spustit Hitachi Feature Tool od Hitachi - který pochopitelně musíš spustit na desce, která SATA II podporuje :think:

Alespoň mé dva disky Hitachi se tváří jako že jsou v režimu SATA II. A to jsem si myslel, že je výchozí stav (logicky, kvůli zpětné kompatibilitě) SATA... No, na druhou stranu jsem ze své strany rád, protože ten program se mi tedy spustit nepodařilo (bootovací CD-RW nějak selhalo :-) ).

Ale dobrá zpráva pro tebe - podle ohlasů jsou WD momentálně hodně dobré (ne-li nejlepší) disky :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Stěžuju si na ten doprčenej rozvrh - už podruhý nám posunuli odpolední vyučování a až do poslední chvíle se nikdo neobtěžoval nám cokoliv říct.

Stěžuju si na prostějovské lázně. Hodina plavání je tam drahá jak sfiňa a teď tam dokonce zrušily sušáky na vlasy. Pokud si v lázních budu chtít vysušit vlasy, musm jít kdovíkam doprčic a ještě si sušák platit zvlášť. Příště si nesu fén.

A stěžuju si na to pitomé počasí. Ve středu máme s Rut tancovat na 15. výročí založení CMG a představa, že téhle kose budu muset být jenom v kostýmu, případně se i převlékat mě docela děsí.

Ach jo :-(
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

ehm ja som pocul, ze vo stvrtok sa ma oteplit... tak ti prajem aby to bolo uz v stredu a poriadne :D

a ja si stazujem na svoju lenivost, na to, ze uz mam 14 vymeskanych hodin(z vlastnej leinvosti), ze skratka som strasne a az moc lenivy na moju skolu :-?
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Já si stěžuju na to že mi odešel monitor. A ještě k tomu jediný náhradní který mám je 13 palcový z roku 1992 :-D Celkem hrůza...
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Stěžuji si na našeho tělocvikáře. Nejen si u mě vysloužil přezdívku Backbonebreaker kvůli jeho "posilovacím" aktivitám, ale hlavně dneska nás nahnal do patnáctistovky a já teď pomalu nemůžu chodit, protože a) nohy protestují a b) na chodidle puchejř jak sviňa :-? :evil: :-x
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“