Noční thread II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Naslyšenou :!: :-)
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

To je šialené! !!69
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Ne, je to ještě mnohem horší!!11
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

to je IRELEVANTNE!!69 davat sem vycuc z VSB je... je... zle! :lol:

aj tak je vsetkemu na vine !!32 :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Dobrý pozdní večer dámy a pánové a ... a ... hlásí se vám sigilské zpravodajství s urgentními nočními zprávami. Naše policejní síly dnes ve večerných hodinách uspořádali ve slumech protidrogovou razii, která přinesla velmi znepokojující výsledky, protože při ní byla kromě běžných a nezajímavých drog jako je heroin, kokain nebo pervitin nalezena i naprostá novinka, která nese příznačný název: S.I.G.I.L. Jedná se o pravděpodobně nejnebezpečnejší omamnou látku svého druhu. Osoby, u kterých bylo zajišteno větší či menší množství této drogy jsou momentálně "zamknutí" ve vyšetřovací vazbě... více se dozvíte v zítřejším ranním spravodajství...

Dovolili jsme si ale do studia pozvat našeho známého spolupracovníka, pana doktora Zakata, který nám více přiblíží původ a působení této drogy na občany Sigilu ...vítejte, pane doktore!
Leaping over the gully
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Dobrý večer dámy a páni a ... a ... ako ste mohli už mohli počuť, chystáme sa ozrejmiť si niekoľko aspektov ohľadne novej drogy S.I.G.I.L. Najprv by sme si mohli povedať niečo o jej nie veĺmi krátkej histórii. Spomínanú látku do našeho mestského štátu priniesli a stále prinášajú prisťahovalci z krajiny známej ako ČeskoSlovensko, kde sú vraaj obrovské továrne na výrobu tejto drogy. Avšak v poslednej dobe tam vzniklo protidrogové komando s názvom Antikoncepcia. Existujú však frakcie, ktoré produkciu tejto drogy podporujú z neznámych dôvodov, myslím, že sa volajú napríklad katolícka církev ... v našej vlasti sa táto droga rýchlo rozšírila a sú už známe prípady ťažkých závislostí, ktoré ústili až k BANu. Asi toľko sa dá povedať k jej histórii. Čo sa týka účinkov ako žiadúcich tak nežiadúcich, momentálnych a dlhodobých, tak sú to nasledovné: z momentálnych po požití drogy sú to: agresivita, sklony k paranoi, exhibicionizmus, strata zdravej sebakritiky, poruchy reči a koordinácie, prílišná emocionálnosť, podráždenie a veľmi nepredvídateĺné chaotické konanie často podporené vnútornou dôverou jedinca v rád a poriadok.... z dlhodobých to sú: fyzická aj psychická závislosť na danej látke, stíhoman, schizofrénia, depresie až so suicidálnymi sklonmi, rakovina mozgu, osteoporóza, vysoký cholesterol, smrť, vysoký krvný tlak, hluchota, slepota, diskusia, diskusia, diskusia...

...začína psycho-roztlieskavaaaač!!!.... tuleň!!! tuleň anifašista! tuleň žere masku!!! čo to? tuleňa mlátili falickou palicou v detstve? drak!!! drak je múdry! torpédo!!! dedinský demagóg, militarista s vidlami... zabije ho torpédo!!! nestihne to, zabudne! Egyptský faraón so zelenou lobotómiou... starý a skúsený... uaaaaa.... usmiata tráva.... démon a roztlieskavač sú priatielia.... pozor na nich!!! pozor na zdeformovaného SuperKorgaNaT! Socha žerie roztlieskavača, torpédo s vidlami zabije japonského upíra uaaaaaaa... Adolf!!! TICHO!!!
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Aaa... pan dokor je zřejmě další trefená husa... dejte tam REKLAMU! :hand:
Leaping over the gully
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Home - sweet home 8-)

Po delším odloučení, jsem konečně zase vyrazil na procházku do ulic našeho drahého domova a i když jsem zatím prošel jen pár ulic - jsem nadšen...
Chátrající budovy procházejí rekonstrukcí, do zapadlých čvrtí se vrací život a nedávná proroctví o smrti a rozkladu pomalu upadají v zapomění. Na jejich místo se samozřejmě protlačilo mnoho nových vizí a kázání což je jen dalším signálem, že přirozený koloběh stále ještě funguje...
A jaká radost vidět, že z hospod neodešli ani staří dobří štamgasti - blbost, ješitnost, moudrost, radost a jiní. Pravda trochu se tu za tu dobu zvýšila kriminalita (vždyť jen jsem vyšel z domu, málem mne trefila dlažební kostka a neuskočit - okolo se ženoucí dav, by mne snad i ušlapal), ale člověka řídícího se prastarou magickou formulí 'vždy připraven' jen tak něco nepřekvapí. Navíc policejní vozy tu už zase jezdí celkem pravidelně...
Chvilku musím čekat na přechodu až přejedou ta tři popelářská auta. Obyvatelé místních slumů mají nejspíš pré, takže ti chudáci asi zase jedou na dvě směny...
Na rohu před lékárnou zdravím ve frontě stojící staré známé. Téměř nikdo neodpoví, jen si mezi sebou prohodí polohlasem pár slov. Malé děcko se otočí a mává, ale matka ho důrazně okřikne a plácne přes ruku. Trochu rozpačitě se blížím k radnici.
Cestu mi náhle zastoupí muž, kterému není přes naražený klobouk pořádně vidět do tváře. Se slovy ''víme víc'' mi podá do ruky kus pomuchlaného papíru a poté rychlým krokem odejde. Na papíře je neúhledným písmem se spoustou gramatických chyb napsáno jakési varování ze kterého se dozvídám, že ve skutečnosti pracuji pro zločineckou organizaci, která dupe po právech občanů. Pod budovou radnice se navíc prý nacházejí tajné prostory, ve kterých jsou 'příliš hluční' občané brutálně vyslýcháni, mučeni a následně obětováni při satanistických rituálech... Jsem otřesen - to nádherné kvetoucí město mi najednou přijde celé ponořené do šedi. Stále mám pocit, že je to jen špatný sen ze kterého se ne a ne probudit....
Pár metrů ode mě se strhla rvačka. Dva muži se neshodli na tom, zda žába dokáže porazit myš a tak si teď mlátí navzájem hlavy o chodník. Dav kibiců stojících okolo je mohutně povzbuzuje. Rychle přidávám do kroku, klopím tvář k zemi, a tak téměř zakopávám o dva otrhané bezdomovce válící se na chodníku před radnicí. Jeden z nich freneticky vykřikuje cosi a tuleni, faraonovi a torpédu. Oba jsou zfetovaní a ve tvářích mají ďábelský škleb.
Konečně usedám za svůj pracovní stůl. Otevírám šanon s kartami občanů, kteří opustili město a tak mě tak napadá..... mám toho dost - odcházím !

:D (to pro jistotu)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

:lol: :lol: :applause: :applause:
Už vím, co tu chybělo k pozvednutí úrovně Sigilu - FROSTY! :mrgreen:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Skvělé podání :-D teď si jen počkám na pohled našeho revolučního hnutí a jeho roztříštěného vedení. :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Wanted Man (00:25:12 28/09/2007)
ROFL

Wanted Man (00:25:15 28/09/2007)
môže byť?

Zakat (00:25:22 28/09/2007)
jj

Wanted Man (00:25:29 28/09/2007)
ok
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

:lol:

divny ludia :-D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

xRage: A to není všechno! :shock:

Zakat (00:27:39 28/09/2007)
To vypadá hustě :D
Wanted Man (00:27:44 28/09/2007)
nedám!!!
Naposledy upravil(a) Zakat dne 28.9.2007 0:46, celkem upraveno 1 x.
Leaping over the gully
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

to mi pripomina moje dialogy z jednym spoluziakom... :-D pravidelne sfetovanie sa hormonom stastia, ci ako sa to vola :lol:

obaja mate qip? :-? aj ja! :lol:
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Hmmm... paráda :lol: .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“