To mi ale přijde naprosto správné! Nevim, rpoč by se neměli pokutovat grázlíci, kteří zaberou tři parkovací místa jedním vozem! Nebo proč nechat auta stát na trávníku a níčit přírodu...SiNuHeT píše:Podobně zhovadilé jako když městská policie vybírá na Dušičky před hřbitovem pokuty za špatné parkování
Zajímavé zprávy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun: O tom žádná, ale když přihlédneš ke zvláštním okolnostem - rodiny přišly na hřbitov zavzpomínat na své blízké - nepřijde ti takové chování MP příliš bezohledné?
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
Když má někdo tolik úcty k zesnulým, že se dopraví na hřbitov, pak by měl mít stejnou úctu i k zákonům a pravidlům. Od MP to není bezohlednost, ale věc, která je zcela na místě.SiNuHeT píše:Vallun: O tom žádná, ale když přihlédneš ke zvláštním okolnostem - rodiny přišly na hřbitov zavzpomínat na své blízké - nepřijde ti takové chování MP příliš bezohledné?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
No, pro toho starého pána ve zrezivělé Felicii, parkujícímu na trávníku podél cesty je trest v podobě 1 bodu a 1000 Kč trochu přísný, s přihlédnutím ke všem obsazeným parkovacím místům mi přijde vhodnější spíše domluva 

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
Lidi jsou hovada, domluva je naprosto neefektivní způsob, který spíše nefunguje než funguje. Tvrdost a nekompromisnost se mi k našemu řidičctvu zdá zcela na místě a to bez vyjímek. Holt, starý pán si bude nadosmrti pamatovat, že na trávníku apod. se parkovat nemá.SiNuHeT píše:No, pro toho starého pána ve zrezivělé Felicii, parkujícímu na trávníku podél cesty je trest v podobě 1 bodu a 1000 Kč trochu přísný, s přihlédnutím ke všem obsazeným parkovacím místům mi přijde vhodnější spíše domluva
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
S tím souhlasím, koneckonců jen za letošní rok mám nalítáno cca 65000 km, takže nějaké ty zkušenosti mám - ovšem na výše uvedenou situaci se za oněch zcela specifických podmínek přísný postih dle litery zákona aplikovat nemusí. Když ČR vyhraje MS v ledním hokeji, taky policie toleruje troubení na ulicích.Lerek píše:Lidi jsou hovada, domluva je naprosto neefektivní způsob, který spíše nefunguje než funguje. Tvrdost a nekompromisnost se mi k našemu řidičctvu zdá zcela na místě a to bez vyjímek.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
SiNuHet - na tuhle věc se dá koukat z mnoha úhlů - starý pán je pravděpodobně důchodce, který hroby může obejet kdykoliv, proč by měl zatěžovat dopravu v těch několik málo dní, kdy to mohou zařídit pracující?
Navíc tady nejde o nějaké hodnoty prostého veřejného pořádku, ale o ochranu životního prostředí. Prostě jsou hodnoty, které bychom měli ctít vždy - a ochrana žp je jednou z nich. Například v západní Evropě je nemyslitelné odpustit (v rámci investičních pobídek a pod.) jakýkoliv ekologický poplatek, u nás to je, žel, tak, že tyto odvody se odpouští jako první:(
Navíc tady nejde o nějaké hodnoty prostého veřejného pořádku, ale o ochranu životního prostředí. Prostě jsou hodnoty, které bychom měli ctít vždy - a ochrana žp je jednou z nich. Například v západní Evropě je nemyslitelné odpustit (v rámci investičních pobídek a pod.) jakýkoliv ekologický poplatek, u nás to je, žel, tak, že tyto odvody se odpouští jako první:(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun: Jenomže nežijeme v Matrixu a policista není binární entita, řídící se povely "logická 0 implikuje akci A, logická 1 implikuje akci B" - jsme jen lidi - zatím - a tolerance vůči prkotinám je v den svátku mrtvých od policie moudré, to s životním prostředím nemá nic společného.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
SiNuHeT: No, ohledně Loukotkové mi tahle věta: "Ale většinu knih lze zařadit do těch kvalitnějších pokusů o historickou beletrii." přijde drsnější než nějaké zmínky o ideologii (tj. označení jako autorka pokusů o historickou beletrii - a to se tímhle "lichotivým" názvem dá údajně označit pouze většina knih
).
Ad parkování a dušičky - nadarmo se neříká, aby si řidiči dávali pozor, na vozovku vyjíždí v tomto období samé neřízené střely (důchodci a sváteční "dušičkoví" řidiči...).

Ad parkování a dušičky - nadarmo se neříká, aby si řidiči dávali pozor, na vozovku vyjíždí v tomto období samé neřízené střely (důchodci a sváteční "dušičkoví" řidiči...).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Je to přístupu k věci. Mě se stalo že jsem jel a bez světel. Policista mě stopl. Pane řidiči vy nám tady jezdíte bez světel. Zapněte si je hlídejte si to. A nic víc. Jednou se mi stalo při té samé situaci že mi jen pohrozil prstem já zareagoval a nechal mě jet.
Asi i ten policajt je jenom člověk. To co musí sankcionovat ať dělá. Co je na něm, měl by zvažovat zda je nutný postih nebo stačí domluva.
Asi i ten policajt je jenom člověk. To co musí sankcionovat ať dělá. Co je na něm, měl by zvažovat zda je nutný postih nebo stačí domluva.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Čunek oznámil rezignaci - Tak, bývalý hrdina českého plebsu již konečně odchází. Pro příště by si členové KDU měli zapamatovat, že vystěhování Rómů ještě nikoho nekvalifikuje na post předsedy. 

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: