Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Navrhoval bych nějaké mistrovství světa. Třeba ve cvrnkání kuliček. :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

To znie dobre, môžeme vám robiť pratnera? Btw nezabudnite na to postaviť pár sedemdesiat-tisícových štadiónov, ak by náhodou nebolo čo na práci a ostávali zvyšné financie...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Neferit Sr.
Sigilan

Beru - já budu jednatel eseročka co na to založíme, Ty můj říďa. Těsně před začátkem to vytunelujem a založíme jiné eseročko za účelem mistrovství světa ve skákání v pytli. Debakl prvního svedeme na špatný podnikatelský záměr.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

No, tak aby český a slovenský fotbalový svaz pomalu začal vydělávat na ty stadiony pro 70 000 lidí. Tak mě tak napadá, že by třebas mohli dávat v Británii záběry z české ligy jako takovou komediální vložku do zápasů Premiere league.
Nebo by se tam mohli vyrábět dřevěné figurky našich hráčů na stolní fotbálek. Příležitostí jak si přivydělat je určitě spousta. A nejeden fanoušek Arsenalu by zaplatil za kompletní jedenáctku slávistických dřev (myšleno samozřejmě dřevěných figurek).
Současní předsedové ČMFS a SFZ by pak mohli dávat britským topmanagerům lekce v hospodaření a slávista Pudil by pak anglické obránce učil jak se dává "velká domů".
Řepka by si zase mohl otevřít lekce sebeovládání a naši rozhodčí pak rybářské kurzy. - Prostě idylka... :-)
Neferit Sr.
Sigilan

Tak jsem čekal kdy sem něco takového napíšeš. Smekám klobouk. To je dokonalý námět pro podnikatelský záměr. Mé kuličky a skákací pytle vedle toho vypadají jak mateřinka.

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

No, já uznávám,že to jako sranda zní a pořádat ME a LOH v jednom roce je totální hazard a konina, ale dovedete si představit tu prestiž a kredit, dkybychom to zvládli?:)

Nicméně Euro jako takové vidím poměrně realisticky, není to tak drahá akce a s těmis tadiony to nebude tak horké. Na Letné se bude stavět (moc bych se divil, kdyby to Košťál, betonáři a nadržení politici /Bém a spol. (napříč spektrem)/ neprosadili)Národnís tadion pro 55 tisíc diváků, což stačí na finále, Těhotné pole má být pro 42 tisíc, což stačí na druhé semifinále a pak potřebujeme 6 stadionů nad 30 tisíc, přičemž ale lze žádat o vyjímky...A jen v čechách se plánuje stadion Lužánka (30+ určitě), "Bazaly", oprava Stínadel, oprava stadionu v Olomouci, nový stadion v Liberci a již skoro stojí Eden. Což znamná, že 8 nezbytných stadionů je:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan

NO jo ale z čeho to všechno platit. Víš co kolem toho bude korupce a lumpáren. Kolik ambicí se tam bude prosazovat?. Vem si tu ostudu kolem lyžování v Liberci.

Ale všiml jsem si něčeho zajímavého:

http://www.sport.cz/clanek/120130-tenis ... rieru.html

Život píše příběhy. Škoda že se nedovíme jak to bylo doopravdy.

SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Vallun: To Euro taky vidim realisticteji nez LOH, nicmene ohledne Letenskeho stadionu jeste uplne jasno neni. Kostal s Bemem jsou pro (stavet se ma samozrejme ze statnich penez, kde by na to chuda Sparta vzala), ovsem jeste je tu projekt Narodniho knihovna, ktere ma stat pobliz. V pristi dekade se ma dale investovat do mestskeho okruhu, do stavby jednokolejky (nebo krtka) na letiste... tech investicnich akci je hodne, jsou narocne a obavam se, ze v roce 2020 to financne ani organizacne prilis realne neni.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

U Hingisove mě takové zjištění hodně zarazilo. Nejsem sice velký fanda tenisu, ale jí jsem si hodně vážil. A nějak se mi nechce věřit, že by šla do kokainu. Kór když má na výsledky v tenisu těžko nějaký pozitivní vliv...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Milan Baroš, závodník
Marně přemýšlím, kdy jsem o Milanu Barošovi slyšel pozitivní zprávu. Ten člověk v mých očích klesá čím dál hloub...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Zakat píše:Milan Baroš, závodník
Marně přemýšlím, kdy jsem o Milanu Barošovi slyšel pozitivní zprávu. Ten člověk v mých očích klesá čím dál hloub...
Ten Milan mě opravdu začíná bavit, jednak má skvělé eskapády např. To smdí, to ale smrdí! a druhak je velice dobrý řidič. Zařadil se po boku Řepky a Horvátha do žebříčku mých nejoblíbenějších fotbalistů. :-D
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Lerek píše:Zařadil se po boku Řepky a Horvátha do žebříčku mých nejoblíbenějších fotbalistů. :-D
Takže skončí ve Spartě, jinam se takoví nehodí :lol:
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

SiNuHeT píše:
Lerek píše:Zařadil se po boku Řepky a Horvátha do žebříčku mých nejoblíbenějších fotbalistů. :-D
Takže skončí ve Spartě, jinam se takoví nehodí :lol:
A proto je Sparta můj nejoblíbenější tým, protože hvězdní fotbalisté ze Spartičky hrají nejen dobrý fotbal, ale jsou to i rození šoumeni!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Přestup dne!

Milan Baroš, přestupuje z Lyonu do McLerenu, kde nahradí F. Alonsa:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan

Další zpovykaná rádoby celebrita a hvězda. Přitom je to trubka. A tohle to má být idol, aúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“