A o chlastu je tam jedna zmínka - studenti s pivem. Pořád nechápu, co tím myslíš...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Já bych řekl, že v tom má prsty čínské opium.Vallun píše:To,že by reportéři neměli na cestách psát a chlastat zároveň:)Hamster píše:Vallun: Obyčejný článeček "z cesty po...". Co se tii nelíbí? Název?
To nevím, v Praze nežiju, u nás, na průmyslové vesnici frčí perník. Jinak chceš něco nakoupit pro váš antifa oddíl?Carlos píše:Kdyby si dali opium, tak by toho asi moc nenapsali, leda by měli rádi běhající papíry, uklánějící se písmenka a zpívající peraMimochodem, když už jsme takhle u toho (taky by to mohla být ,zajímavá zpráva', ať nejsem totálně OT), kolik tak člověk vysolí za pipeku opia v Praze? Máte někdo přehled?
Ano, to zejména. Zas a znova mi dokazauješ, že jsi moudrý člověk (žádné vlezdoprdelkování a jiné rektální sporty, jenom poklona)Neferit Sr. píše:5. Naprostá neúcta ke zdraví a bezpečnosti lidí.
Až se svět vzpamatuje a zavede potřebná cla, až světová banka přestane subvence tolerovat a až se západ domluví na kvótách zboží, bude po zázraku.
Antifa totiž v očích pravicových extremistů zpodobňuje levicovou ,feťáckou' mládež. Pravicoví extremisté však nehledí na svůj životní režim (,,Tak ještě jedno pětipivo, zbiju negra a du spát.") a zejména velmi rádi přehlížejí levicové protidrogové kampaně (Straight Edge a jiné).Neferit Sr. píše:Jestli antifa jede ve fetu nevím a nemyslím si, že to nějak má souznění s článkem. Nebo že by Číňané byli fetem vyspídovaní do drsných výkonů a antifa to odhalila a chtěla se něčemu přiučit?
Myšleno z druhé strany politické barikády, tedy žádný nesmysl.Straight Edge z druhé strany je nesmysl... jde jen o to, že neznám národistu, který by nepil nebo alespoň nekouřil
Zkus hádat, antifašisto.Jo a ještě otázečka: Ty svým kydům vážně věříš nebo po sobě jen rád čteš?
Ano, už delší dobu se cítím jako rozený vůdce, který opráší rasu a národ v Česku a povede národ do boje až tu bude nejhůř.No v každém případě, jestli to vydáš knižně, bude to mezi tvými větší hitovka než Mein Kampf! Držím palce, protože takovou snůšku zhovadilých komentářů založených na bezúčelné provokaci jsem nečetl od doby, kdy jsem narazil na diskusi členů Národního Odporu.
Tak v tomhle s Tebou musím naprosto souhlasit:)Adieu píše:Antifa je super. Tento plebs se vybije s plebsem ultrapravicovým a zbyde tak prostor třebas i pro nějaké myšlenky.